antwnic4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα. Έκανα format σε ένα laptop του πλαισίου και από 7 έβαλα τα 8.1 64bit, μετά από πολύ κόπο. Έτρεξα το windows update, δεν είδα κάποιο πρόβλημα από εκεί, ενεργοποιημένα φαίνονται. Όμως όταν ανοίξω τον υπολογιστή, μετά από το μπλε logo των windows η οθόνη μαυρίζει (όμως έχει φως, δηλαδή δεν κλείνει.). Αν τον βάλω σε sleep mode (πατώντας 2 φορές το πλήκτρο λειτουργίας) και τον επαναφέρω μου δείχνει την lock screen με την ημερομηνία κανονικά. Σε safe mode μένει για λίγα δευτερόλεπτα η μαύρη οθόνη και μετά bootarei κανονικά. Επίσης, ένα άλλο πρόβλημα που μπορεί να συνδέεται με τη μαύρη οθόνη, είναι ότι αν απενεργοποιήσω τον intel hd 300 από τη διαχείριση συσκευών και αφήσω την nvidia 520m, η ανάλυση μένει στα 1020κατι*760κατι και δεν μπορώ να την αλλάξω. Την οθόνη την εμφανίζει σαν "Other" ενώ με το hd 3000 ενεργοποιημένο την εμφανίζει σαν "Mobile PC Display". Βρήκα αυτό το site:http://www.driverscape.com/manufacturers/pegatron/laptops-desktops/a15/2035 που έχει το μοντέλο του λάπτοπ για drivers και εγκατέστησα όσους έκαναν, γιατί από τη σελίδα του πλαισίου οι drivers είναι μόνο για τα windows 7. Από ότι έχω διαβάσει λέει ότι είτε έχει να κάνει με display drivers ή με corrupted windows. Στο site της intel όμως δεν μπορώ να κατεβάσω τον driver, βγάζει ότι η σελίδα δεν υπάρχει όταν πατήσω download. Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Είναι η ασυμβατότητα των καρτών με τα windows 10. Βγάλε τους drivers που εγκατέστησες και άσε τα windows να εγκαταστήσουν αυτούς που θα βρουν μέσω windows update και δες αν παίζει σωστά. Εμένα με intel hd 3000 και amd radeon 7450m είχε θέμα με τους οδηγούς και μετά απο αδρανοποίηση περίμενα 2 λεπτα για να εμφανίσει την επιφάνεια εργασίας. Αν και πάλι αργεί να ανοίξει το γυρνάς στα 7 αν θες.
antwnic4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Είναι η ασυμβατότητα των καρτών με τα windows 10. Βγάλε τους drivers που εγκατέστησες και άσε τα windows να εγκαταστήσουν αυτούς που θα βρουν μέσω windows update και δες αν παίζει σωστά. Εμένα με intel hd 3000 και amd radeon 7450m είχε θέμα με τους οδηγούς και μετά απο αδρανοποίηση περίμενα 2 λεπτα για να εμφανίσει την επιφάνεια εργασίας. Αν και πάλι αργεί να ανοίξει το γυρνάς στα 7 αν θες. Δεν είναι τα 10, είναι τα 8.1. Τώρα που τον άνοιξα μπήκε κανονικά στο desktop, αλλά όταν του έκανα επανεκκίνηση το ξανακάνει πάλι. Θα δοκιμάσω αυτό που λες. Edit: Χωρίς κανένα display driver, κάνει ό,τι κάνει και στο safe mode, δηλαδή μαυρίζει η οθόνη για 10-15 δευτερόλεπτα, αλλά μετά κάνει log in κανονικά. Edit2: Έκανα εγκατάσταση τους drivers της intel από το windows update και η οθόνη μαύρισε αμέσως μετά που τους έκανε εγκατάσταση. Μήπως να του ξαναπεράσω τα windows;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αν βάλεις τον driver για τα 7 παίζει κανονικά? Αυτο με το να ανάβει μονο με το backlight και μετα από να μπαίνει στην επιφανεια εργασίας είναι ασυμβατότητα των windows με την κάρτα γραφικών. Είχα και εγώ πρόβλημα με τα 8 περίμενα 1 λεπτο περιπου για να ανοίξει παρόλο που υπήρχαν οδηγοί για τα 8.
antwnic4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αν βάλεις τον driver για τα 7 παίζει κανονικά? Αυτο με το να ανάβει μονο με το backlight και μετα από να μπαίνει στην επιφανεια εργασίας είναι ασυμβατότητα των windows με την κάρτα γραφικών. Είχα και εγώ πρόβλημα με τα 8 περίμενα 1 λεπτο περιπου για να ανοίξει παρόλο που υπήρχαν οδηγοί για τα 8. Ο driver για τα 7 λογικά δε θα δουλέψει καθόλου στα 8.1 και ο μόνος driver για τον intel hd 3000 που μπορώ να βρω είναι από το windows update, από το site της intel δεν μπορώ να κατεβάσω driver, λέει η σελίδα δεν υπάρχει Η μόνη λύση που βλέπω είναι να του ξαναπεράσω τα windows 8.1 και αν επιμείνει το πρόβλημα, θα του βάλω τα 7.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δεν θα αλλάξει κάτι αν ξαναπεράσεις τα 8.1. Το πρόβλημα οφείλεται στο ότι το πλαίσιο δεν φρόντισε να βγάλει οδηγούς για το λαπτοπ στα windows 8 και αυτοί για τα 7αρια δεν κάνουν και το site της intel εδώ και καιρό έχει θέμα με τα downloads.
Kons._ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω το ιδιο προβλημα turbo-x κι εγω . Απο ψαξιμο εχω καταληξει οτι φταιει η μητρικη μου , pegatron a15 , δεν εχω βρει πουθενα καποια αναβαθμιση και εχω συμβιβαστει με το να το αδρανοποιω και να το ξανανοιγω.
visualizer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Mηπως κλείνεις την οθόνη από μόνος σου μόλις εμφανιστεί το logo και μετά το ξεχνάς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα