vgiozo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Τον Μάϊο αγόρασα έναν OCZ Arc 100 120GB και ξαφνικά παρατήρησα ότι η "υγεία" του έχει πέσει στο 99% χωρίς να έχει συμβεί κάτι ή να έχει καταγραφεί κάποιο συναφές συμβάν στη λειτουργία του δίσκου μέσω του SMART. Πού μπορεί να οφείλεται αυτό; Έχουν περάσει από τα χέρια μου - Corsair Force 60GB - Corsair Force 3 60GB - Plextor M5M 128GB και με κανέναν τους δεν είχα το παραμικρό τέτοιο θέμα, παρόλο που τους είχα λιώσει στη χρήση...αυτός σε λιγότερο από 3 μήνες δείχνει "πτωτικές" τάσεις... Δεν γνωρίζω τους ελεγκτές Indilinx Barefoot και δεν ξέρω πώς λειτουργουν κι αν θα πρέπει να ανησυχώ.
SPANK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Καταρχάς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και το οτι έπεσε 1 % τοσο σύντομα εγώ απλα μπορώ να σκεφτώ οτι έτυχε , δεν σημαίνει οτι επειδή οι αλλοι δίσκοι που ειχες δεν είχε πέσει η υγεία τους σε τοσο χρονικό διάστημα δεν θα πέσει και σε αλλον που θα πάρεις , παρακολούθησε τον και αν δείς οτι συνεχίζει να πέφτει εκει πρέπει να κάνεις ενέργειες 1
soteras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Με την ιδια παρτιδα αλλα σε 480gb εχω το ιδιο θεμα εδω και μια βδοαμαδα επεσε 1%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα