vdeseris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Καλα ναι ειναι η χειροτερη περιοδος αυτη τη στιγμη να αγορασεις αλλα καποιοι μπορει να το εχουν αναγκη να το παρουν τωρα. Έτσι ακριβώς. Της γυναίκας μου το κινητό έπεσε σε νερό (μου το ματιάξατε το s4 mini ) οπότε δεν μπορώ να περιμένω 3-4 μήνες να πέσουν οι τιμές πάλι... 1
costacurta Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αυτό ρε μάγκες πριν τα καπιταλ κοντρολ έκανε θυμάμαι σε μια φάση 120 και τώρα 280. Έλεος. 1
th3rul3r Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 δεν ειναι θεμα καπιταλ το συγκεκριμενο απλα καταργη8ηκε και απο 40 μαγαζια εμεινε σε 4
deadp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δεν έμεινε απόθεμα διότι δεν μπορούν να εισάγουν φίλε μου. Γι΄αυτό έμεινε διαθέσιμο μόνο σε τέσσερα καταστήματα...
basilis5 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 <p> Ειναι η φυσιολογικη τιμη του. Τον τελευταίο μήνα οι τιμές στα lg πηγαν στον θεο. Το έχω από αρχές Ιούνη με απόδειξη 160 ευρώ. Καταλα το τηλέφωνο αριστοταρο. Ωραίες κάμερες, καταπληκτική οθόνη και χρώματα. Ο επεξεργαστής την βγάζει 2 χρονακια. Απο lag τιποτα το ιδιαιτερο. Μονο όταν βγενεις από εφαρμογή κανει 3-4 δεύτερα για να εμφανιστεί η αρχική οθόνη. Μόνο - ή απουσία αισθητήρα φοτινοτητας αν και δεν με πειραζει.</p><p> </p><p>3-4 δευτερα;;;;</p> 1
Tragic! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 <p></p><p> </p><p> 3-4 δευτερα;;;;</p> Για λίγα το είπε; Συνηθισμένος στο 930 μου, και 2 δεύτερα μου φαίνονται αιώνας... 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Για πολλα το ειπε προφανως ρε παιδια. Και τα 2 όπως λες είναι πολλα! 2sec ειναι η αιωνιοτητα ενός γρηγορου δεκτη mpeg4 να αλλαξει καναλι!
Tragic! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Για πολλα το ειπε προφανως ρε παιδια. Και τα 2 όπως λες είναι πολλα! 2sec ειναι η αιωνιοτητα ενός γρηγορου δεκτη mpeg4 να αλλαξει καναλι! Διαβάζοντας τα γραφόμενα του, βλέπω να το προσπερνάει σα μικρό και αμελητέο ελάττωμα ενώ μόνο τέτοιο δεν είναι. Βέβαια, μπορει να μην κατάλαβα κι εγώ καλά, ευχαριστώ. 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 "βλέπω να το προσπερνάει σα μικρό και αμελητέο ελάττωμα ενώ μόνο τέτοιο δεν είναι" Συμφωνοι σε αυτό. Ετσι όπως το λες φανηκε σε ολους μας. Το προσπερνα ενώ ειναι τραγικο! Όχι ότι το ειπε για πλεονεκτημα όμως. (ότι είναι λιγα δλδ) 1
Tragic! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 "βλέπω να το προσπερνάει σα μικρό και αμελητέο ελάττωμα ενώ μόνο τέτοιο δεν είναι" Συμφωνοι σε αυτό. Ετσι όπως το λες φανηκε σε ολους μας. Το προσπερνα ενώ ειναι τραγικο! Όχι ότι το ειπε για πλεονεκτημα όμως. (ότι είναι λιγα δλδ) Ούτε κρύο ούτε ζέστη δηλαδή χαχα Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. 1
bill987 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Επειδή το έχω σαν δεύτερο, ισχύει οτι είπε ο φίλος για το lag και το θεωρώ τεράστιο μείον!
micahel Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ενταξει εμενα δεν μου φενεται τρομερο, οταν σε αλλά android κολαει μεχρι και στην εναλλαγή αρχικων οθονών. Τουλάχιστον εδώ θα το κανει μια και καλή και μετά όταν κλίσεις βαριά εφαρμογή ξανά. Από το lumia 820 πηγα στο g3s οποτε ειμαι και καλο καθημενος. Δεν ξέρω αν έχουν και αλλά android αυτο το προνόμιο των 3-4 δευτερων. Τουλάχιστον δεν έχει τα κλασικά λαγκαρισματα, επίσεις και όταν ανεβάζει θερμοκρασία συνεχίζει κανονικα
AntiCambeR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Το LG G3s μετά την αναβάθμιση στην Lollipop έχει χειρότερη αυτονομία και έγινε πιο αργό. Υπάρχει δυνατότητα downgrade πίσω στην Kit Kat αλλά το καλύτερο μάλλον είναι να πάρεις το κινητό με την Kit Kat και να μην το αναβαθμίσεις.
Tragic! Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Υπάρχει δυνατότητα downgrade πίσω στην Kit Kat αλλά το καλύτερο μάλλον είναι να πάρεις το κινητό με την Kit Kat και να μην το αναβαθμίσεις. Γιατί όμως;
akis_supernatural Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 το παρηγγειλα προχθες με το που βγηκε η προσφορα σε μαυρο.... και χθες με πηραν τηλεφωνο για ακυρωση..... κλασσικα τζαμπα διαφημιση,,,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα