gotheron2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Εχω ενα laptop turbo-x και ενω εχω γνησια τα win7 παω κατω δεξια να κανω την εγκατασταση και ενω παταω οκ ας συνεχισουμε μου κανει ολοι την ωρα και για ωρες σε εξελιξη και δεν μου κανει τιποτα αλλο...εχετε να μου προτεινεται καμια λυση..??
k_skidrow Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 κατεβασε το windows 10 tool και κατεβασε με αυτο τα 10αρια
gotheron2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Θα δουλεψει σιγουρα?? η θα πρεπει να περασω καποιο κλειδει...??
Xristaras12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 πόσο σίγουρος είσαι ότι θα βρεις drivers για 10άρια; υπάρχουν αρκετά θέματα συμβατότητας με τους φορητούς και κυρίως με εναλλάξιμα γραφικά /ανεξάρτητες κάρτες γραφικών. Κλειδί δεν θα σου ζητήσει το toοl,απο πάνω θα σου περάσει τα 10άρια.
gotheron2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 πόσο σίγουρος είσαι ότι θα βρεις drivers για 10άρια; υπάρχουν αρκετά θέματα συμβατότητας με τους φορητούς και κυρίως με εναλλάξιμα γραφικά /ανεξάρτητες κάρτες γραφικών. Κλειδί δεν θα σου ζητήσει το toοl,απο πάνω θα σου περάσει τα 10άρια. Εχω το cd τον drivers...λες να εχω θεμα μεχρι και εκει.,..??
Xristaras12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 drivers για 7αρια έχεις όχι για 10. πολλοί έχουν θέμα δεν είσαι ο μόνος. και γω σε dell 3ετίας δεν μπορώ να περάσω 10άρια γιατί δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει συμβατός gpu driver για τις 2 κάρτες(intel/amd)
soteras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Εχω το cd τον drivers...λες να εχω θεμα μεχρι και εκει.,..?? Το ότι έχεις το cd δεν σημαίνει ότι για Windows 10 υπάρχουν driver Μπορεί π.χ η κάρτα ήχου/γραφικών σου να μην παίζει σε win 10 ή οτιδήποτε άλλο
gotheron2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Τοτε ειναι σαν να μου λετε να μην τα βαλω... (ακομα..???)
Xristaras12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Τοτε ειναι σαν να μου λετε να μην τα βαλω... (ακομα..???) αν δεν βαριέσαι να πειραματιστείς πέρασέ τα. Στην χειρότερη φορμάτ και πίσω στα 7άρια.
gotheron2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 αν δεν βαριέσαι να πειραματιστείς πέρασέ τα. Στην χειρότερη φορμάτ και πίσω στα 7άρια. Να σου πω την αληθεια θελω να δω πως ειναι γιατι ουσιαστικα για δευτερο το εχω το laptop, στο πρωτο εχω ακομα τα 8.1 και θα αργησω να φυγω απο αυτα...!!! Απλα μου φενεται λιγο περιεργο που η MS τα εχει αφησει λιγο στο ελεος του θεου μερικα πραγματα,αυτα θα επρεπε να τα ειχε ετοιμα οπως τα 8.1 που δεν ειχες θεμα και να μην περναγες τους γνησιους drivers...!!!
Xristaras12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 δεν είναι θέμα της MS όταν ο κατασκευαστής αφήνει σταματά την υποστήριξη ενός μηχανήματος γιατί έχει βγει το νεότερο. ακόμα και με τον γενικό driver της MS η κάρτα γραφικών παίζει αλλα οχι πληρως σωστά. ο αντίστοιχος κατασκευαστής θα πρέπει να μεριμνήσει να φτιάξει τον σωστό driver για την κάρτα γραφικών που φοράει το κάθε του μηχάνημα. και τα 8.1 ήθελαν drivers και μάλιστα έπρεπε παλι ο κάθε κατασκευαστής να γράψει για 8.1 απλά τις περισσότερες φορές έπαιζε εν μέρει σωστά και αυτός των 7.
gotheron2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Α καταλαβα......Ειναι θεμα τωρα αν και ειναι καλο μηχανημα το laptop τωρα μακαρι οι κατασκευαστες να φτιαξουν συντομα drivers γιατι πολυ κοσμος θα εχει απελπιστει....!!Και στα pc ετσι ειναι με τους drivers η μονο στα laptop συμβαινει αυτο..??
Xristaras12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 μόνο τα φορητά έχουν θέμα μιας και είναι συγκεκριμένο hardware και τροποποιημένο μερικές φορές. στους σταθερούς και driver απ τον κατασκευαστή της μητρικής να μην βρίσκεις υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν μπεις στον κατασκευαστή της κάρτας ήχου πχ να έχει driver για αυτό που έχεις. Δεν μιλάμε για τις κάρτες γραφικών,αυτό κ είναι προτεραιότητα και έχουν ηδη βγει win10 gpu drivers .
dr_papas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Εγώ σε turbo-x αναβάθμισα κανονικά χωρίς κανένα θέμα και τρέχουν μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα