Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ψαχνω ενα ταμπλετακι για απλη χρηση και παιχνιδακια μεχρι 80-85 ευρω μαξ.

Το ταμπλετ προοριζεται για παιδι ηλικιας 7 ετων.

Χαρακτηριστικα που πρεπει να διαθετει,σχετικα μεγαλουτσικη οθονη,ποιοτητα κατασκευης και να μην κολλαει σε απλες εφαρμογες/παιχνιδια.

Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,ψαχνω ενα ταμπλετακι για απλη χρηση και παιχνιδακια μεχρι 80-85 ευρω μαξ.

Το ταμπλετ προοριζεται για παιδι ηλικιας 7 ετων.

Χαρακτηριστικα που πρεπει να διαθετει,σχετικα μεγαλουτσικη οθονη,ποιοτητα κατασκευης και να μην κολλαει σε απλες εφαρμογες/παιχνιδια.

Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια.

85 και να μην κολλάει δύσκολο.. τάμπλετ με μεγάλη γκάμα παιχνιδιών για παιδιά είναι τα iPad mini αλλα στην ελλάδα είναι τσιμπιμένες οι τιμές τους. Καλύτερα μάζεψε λίγα ακόμα και πάρε στο παιδί ένα amazon kindle fire, Android χρησιμοποιεί και αυτό, αλλά έχει λειτουργία γονέα για να ελέγχεις το περιεχόμενο.

http://www.amazon.com/gp/product/B00KC88MSC?country=GR&redirect=true έχει τρία μοντέλα σε καλές τιμές.

Επεξ/σία από Neg
Δημοσ.

Κοιταξε,την αγορα δεν θα την κανω εγω,οποτε δεν μπορω να πω στον αλλον να μαζεψει λιγα ακομα.

http://www.skroutz.gr/s/6222171/Lenovo-IdeaTab-A7-10-A3500-FL-7-8GB-59434734.html

Απο μια μικρη ερευνα που εκανα αυτο εδω ειναι αρκετα value for money.

Γνωριζω οτι με αυτα τα λεφτα ενας χρηστης σαν και μενα και σενα δεν θα μεινουν ευχαριστημενοι προφανως,αλλα οπως σου ειπα προοριζεται για μικρο παιδι,τι παιχνιδια θα παιξει νομιζεις και ποσα πραγματα θα κανει που θα ζορισουν το ταμπλετ.

Δημοσ.

Κοιταξε,την αγορα δεν θα την κανω εγω,οποτε δεν μπορω να πω στον αλλον να μαζεψει λιγα ακομα.

http://www.skroutz.gr/s/6222171/Lenovo-IdeaTab-A7-10-A3500-FL-7-8GB-59434734.html

Απο μια μικρη ερευνα που εκανα αυτο εδω ειναι αρκετα value for money.

Γνωριζω οτι με αυτα τα λεφτα ενας χρηστης σαν και μενα και σενα δεν θα μεινουν ευχαριστημενοι προφανως,αλλα οπως σου ειπα προοριζεται για μικρο παιδι,τι παιχνιδια θα παιξει νομιζεις και ποσα πραγματα θα κανει που θα ζορισουν το ταμπλετ.

Βασικά αφού είναι για 7χρονο με 20€ παραπάνω παίρνει http://www.amazon.com/gp/product/B00KC6HWGW/ref=fs_jw 6 ίντσες πιστεύω θα το βολέψουν. Αν δεν μπορεί να τα διαθέσει τότε δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.

Δημοσ.

Το tablet που εχεις βαλει, το πηρα εγω σημερα για την ανηψια μου(6χρ) για δωρο και εινια μια χαρα για παιδια.Απλα στο κωτσοβολο δεν το ειχαν πια και πηγα στα mediamark(δεν το εχει το skroutz) και το πηρα με τα ιδια λεφτα.

• Like 1
Δημοσ.

darkshadow για το lenovo a7 10 λες οτι πηρες???αν θες πες μου εντυπωσεις γιατι το εχει προσφορα το eshop στα 69 και σκεφτομαι να το αγορασω...η οθονη του με ενδιαφερει να ειναι ξεκουραστη περισσοτερο...

Δημοσ.

-Οφφ τόπικ ον-

Υπάρχει άνθρωπος εν έτει 2015 που πιστεύει ότι τα πιτσιρίκια είναι λιγότερα απαιτητικά από εμάς;;;

Και το Apple iPad Air 2 Wifi and Cellular (128GB) να πάρεις σε παιδάκι θα το γονατίσει στο μισάωρο.

-Οφφ τόπικ οφφ.-

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-Οφφ τόπικ ον-

Υπάρχει άνθρωπος εν έτει 2015 που πιστεύει ότι τα πιτσιρίκια είναι λιγότερα απαιτητικά από εμάς;;;

Και το Apple iPad Air 2 Wifi and Cellular (128GB) να πάρεις σε παιδάκι θα το γονατίσει στο μισάωρο.

-Οφφ τόπικ οφφ.-

Ναι,ομως δεν ειναι υπερβολη το παιδακι ακομα και εν ετει 2015 να εχει 850 ευρω ταμπλετ;

21 χρονων ειμαι δεν ειμαι 50 να βλεπω τα πραγματα απο την πλευρα που πας να το διατυπωσεις,ο,τι επειδη εχουμε 2015 σημαινει οτι το 7χρονο θα πρεπει να εχει 8 κατοσταρικα ταμπλετ και μαλιστα οτι δεν θα του ειναι και αρκετο.

Και σε πληροφορω οτι ηδη εσπασε την οθονη του προηγουμενου απο απροσεξια. Συν οτι ειτε 80 ειτε 800 μην μου πεις οτι θα καταλαβει και την διαφορα...

Επεξ/σία από k_skidrow
Δημοσ.

Ναι,ομως δεν ειναι υπερβολη το παιδακι ακομα και εν ετει 2015 να εχει 850 ευρω ταμπλετ;

21 χρονων ειμαι δεν ειμαι 50 να βλεπω τα πραγματα απο την πλευρα που πας να το διατυπωσεις,ο,τι επειδη εχουμε 2015 σημαινει οτι το 7χρονο θα πρεπει να εχει 8 κατοσταρικα ταμπλετ και μαλιστα οτι δεν θα του ειναι και αρκετο.

Και σε πληροφορω οτι ηδη εσπασε την οθονη του προηγουμενου απο απροσεξια. Συν οτι ειτε 80 ειτε 800 μην μου πεις οτι θα καταλαβει και την διαφορα...

Απλά ένα γενικό σχόλιο ήταν που ειπώθηκε έτσι, φυσικά βολεύεται με οτιδήποτε.

Προσπέρνα το.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...