Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Πρόσφατα πήρα το Asus N751JK και το WiFi όπως είχα διαβάσει και σε σχετικά reviews είναι χάλια. Μετα από 2 τοίχους και απόσταση κάτω από 10 μέτρα δεν πιάνει τίποτα.

Μπορώ να προσθέσω στο M2 slot που έχει κάποια καλύτερη κάρτα; θα έχει βελτίωση ή είναι και θέμα κεραίας;

Κάτι τέτοιο είναι συμβατό;

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00DMCVKMU/ref=mp_s_a_1_1?qid=1438793066&sr=8-1&pi=AC_SY200_QL40&keywords=M2+WiFi+card

Δημοσ.

Για ποιό λόγο να προσθέσεις και άλλη ασύρματη κάρτα στο φορητό σου;

Η κεραία του WiFi στα φορητά βρίσκεται κατά κανόνα πίσω από την οθόνη και τα καλώδιά της τερματίζουν στο σημείο που βρίσκεται η κάρτα δικτύου σου (η Atheros που έχει εν προκειμένω). Τα βήματα που μπορείς να προσπαθήσεις κατά σειρά, είναι:

1) Ελέγχεις για νέους drivers για την κάρτα σου και κοιτάς αν το πρόβλημα λύθηκε.

2) Αντικαθιστάς την καρτούλα με μία άλλη (π.χ. Intel)

Δημοσ.

Μάλλον δεν το περιέγραψα σωστά. Την κάρτα θέλω να αντικαταστησω αλλά επειδή δεν ξέρω εαν γίνεται να βγει και πόσο εύκολο είναι, σκέφτηκα να προσθέσω την καινούρια στο M2 slot και να απενεργοποιησω την παλιά.

Νομίζω ότι η ασύρματη κάρτα που έχει τώρα είναι Mediatek.

Δημοσ.

Βασικά θα σου έλεγα να πάρεις μια συσκευή usb με κεραία που ειναι σίγουρα καλύτερη απο του laptop θα ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...