Tragic! Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μάλλον δεν έχεις ιδεα.... MEIZU M2 note και Lenovo k3 Note στα 145 στο gearbest και δωρεάν τα μεταφορικα και αν βρεις κατι καλύτερο στο αγοράζω και στο κανω και δώρο φίλε μου Προτείνεις 145 όταν λέει ΑΥΣΤΗΡΑ 130 ευρώ, οπότε μάλλον εννοεί ότι είχε ένα budget γύρω στα 120 και ανέβηκε ένα σκαλί παραπάνω αλλά έως εκει. Οπότε, λαμβάνοντας υπ'όψην την αξιοπιστία της εταιρίας, την καλύτερη κάμερα σε σχέση με αυτά που αναφέρεις, τις διάφορες ROMs που ποικιλούν και μπορούν να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις φωτογραφίες και φυσικά την ανταγωνιστικότερη τιμή, είναι μονόδρομος. *Όσο για το δώρο, σου στέλνω διεύθυνση-τηλέφωνο με pm
hmmaros Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καλημέρα σας και συγνωμη για την καθυστέρηση. Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις... Θα προτιμούσα να είναι λιγότερο από 5 ίντσες. Όσο για αντροιντ δεν είμαι τόσο απόλυτος αφού λέτε ότι δεν αξίζει σε αυτό το μπατζετ...
Tragic! Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καλημέρα σας και συγνωμη για την καθυστέρηση. Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις... Θα προτιμούσα να είναι λιγότερο από 5 ίντσες. Όσο για αντροιντ δεν είμαι τόσο απόλυτος αφού λέτε ότι δεν αξίζει σε αυτό το μπατζετ... Καλημέρα φίλε μου. Χαρά μας να βοηθάμε. Android μόνο από Κίνα, με τα θετικά και αρνητικά μιας αγοράς απο εκεί που πολλάκις έχουμε αναλύσει και συζητήσει. Ένα search στα forums πιστεύω θα σε κατατοπίσει απόλυτα. Βεβαια, είναι ανέφικτη η αγορά από εξωτερικό λόγω CC, καθώς και πρακτικά ανέφικτο από Ελλάδα καθώς οι τιμές έχουν ανέβει στα ύψη λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας. Οπότε σου προτείνω να κάνεις λίγη υπομονή ανεξάρτητα από τη συσκευή που θα διαλέξεις.
hmmaros Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μου άρεσε αρκετά η πρόταση του Coolpad αλλά μου φαίνεται λίγο μεγάλο. Το loumia είναι 4.5 οπότε λιγο πιο σουλουπωμένο. Έψαξα λιγάκι από κίνα για κάποιο κινητό με 4 ιντσες αλλά τα περισσότερα είναι παλιούτσικα με μικρή ραμ. Δεν ξέρω αν έχετε κάποια πιο μικρή (σε ίντσες) πρόταση. Συγνώμη που δεν το διιευκρίνισα απ'ο την αρχή.
Tragic! Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μου άρεσε αρκετά η πρόταση του Coolpad αλλά μου φαίνεται λίγο μεγάλο. Το loumia είναι 4.5 οπότε λιγο πιο σουλουπωμένο. Έψαξα λιγάκι από κίνα για κάποιο κινητό με 4 ιντσες αλλά τα περισσότερα είναι παλιούτσικα με μικρή ραμ. Δεν ξέρω αν έχετε κάποια πιο μικρή (σε ίντσες) πρόταση. Συγνώμη που δεν το διιευκρίνισα απ'ο την αρχή. Το Coolpad το συστήνω ανεπιφύλακτα, τσέκαρε αν θες και στο γειτονικό φόρουμ το οφφίσιαλ τόπικ του. Γενικά, οι Κινέζοι τείνουν προς την υπερβολή οπότε μικρό κινητό δύσκολα θα βρείς και ιδίως τίμια προταση. Πάντως, πιστεύω άμα πας σε πάνω απο 5 ίντσες δύσκολα γυρίζεις πίσω.. 1
Stogianz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Πάντως η αλήθεια είναι οτι αν συνηθίσεις τις 5αρες οθόνες δεν γυρνάς πισω. Εγω ειχα στειλει πριν μιάμιση εβδομάδα το G2 μου (5.2 inc) για επισκευή κι ημουν με ενα Lg με 3αρα οθονη (το παλιο μου) κι αναρωτιόμουν πως στο διαλο το χρησιμοποιούσα
hmmaros Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 καταλαβα!!!οποτε ηρθε η ωρα να κανω ενα βημα μπροστα...χαχα ευχαριστω πολυ!αν δεν καταφερω να πεισω τον εαυτο μου για 5 ιντσες θα παω προς lumia και βλεπουμε!! 1
cabdik Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καλημέρα σας και συγνωμη για την καθυστέρηση. Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις... Θα προτιμούσα να είναι λιγότερο από 5 ίντσες. Όσο για αντροιντ δεν είμαι τόσο απόλυτος αφού λέτε ότι δεν αξίζει σε αυτό το μπατζετ... ειδικα για android κινητο δυσκολα (και ΑΝ) θα βρεις συσκευη. 1 μικροτερο απο 5", 2 πανω απο 1gb RAM (που η θεωρω απαραιτητη, για να μην κολλαει), 3 καλη καμερα 4 κατω απο 130€...!! αρα.....θα εψαχνα σε LUMIA + WIN.... !! πριν 2-3 μερες μαλιστα πηρε η κοπελια μου το Lumia 535, και λιγο που το επιασα στα χερια μου, μου αρεσε...! και να συνυπολογισεις οτι εγω εχω το Zenfone 5, σε συγκριση με το οποιο το 535 ειναι πιο μαζεμενο. φαινεται μικροτερο..!! 1
Tragic! Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 καταλαβα!!!οποτε ηρθε η ωρα να κανω ενα βημα μπροστα...χαχα ευχαριστω πολυ!αν δεν καταφερω να πεισω τον εαυτο μου για 5 ιντσες θα παω προς lumia και βλεπουμε!! 100% θα αλλάξεις γνώμη, κάνε μετάβαση και δε θα χάσεις. Αργότερα θα σκέφτεσαι που περιοριζόσουν τόσον καιρό.. Θα σε καταφέρεις, δε σε φοβάμαι :P *Και τα lumia μια χαρούλα είναι, ειδικά από Ελλάδα είναι η δεύτερη καλύτερη λύση σε αυτό το budget. Η πρώτη είναι να το ανεβάσεις. 1
hmmaros Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 τελεια!!σας ευχαριστω πολυ ολους σας και καλη συνεχεια!!! κανετε ωραια δουλιτσα!!!μπραβο!! 1
stratigos24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 και να συνυπολογισεις οτι εγω εχω το Zenfone 5, σε συγκριση με το οποιο το 535 ειναι πιο μαζεμενο. φαινεται μικροτερο..!! Μια προσοχή λίγο με τα 535, διότι φίλος μου είναι στα media markt στο service και τους έχουνε πάει 2-3 που κάνουν restart μόνα τους και από μια αναζήτηση στο google: http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdlumia/lumia-535-shutdown-and-restart-automatically/f2b12265-15c7-4c85-b3ee-a25f94685ecf?auth=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα