hmmaros Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σας, ψάχνω ένα κινητό μέχρι 130 ευρώ αυστηρά για πολύ απλή χρήση με αξιόλογη κάμερα και κατα προτίμηση android. Δεν έχω πρόβλημα αν είναι από κίνα (lenovo κτλ). Αν έχετε κάποια πρόταση θα με διευκολύνατε πολύ. Ευχαριστώ!
blueangel3 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 LG L90 αρκετά καλό για την τιμή του με 8MP κάμερα και το συμαντικότερο είναι ότι για τοσα λίγα λευτά έχει πάρει την τελευταία έκδοση του ανδροιδ το lollipop και τρέχει μια χαρά.
Neg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σας, ψάχνω ένα κινητό μέχρι 130 ευρώ αυστηρά για πολύ απλή χρήση με αξιόλογη κάμερα και κατα προτίμηση android. Δεν έχω πρόβλημα αν είναι από κίνα (lenovo κτλ). Αν έχετε κάποια πρόταση θα με διευκολύνατε πολύ. Ευχαριστώ! Με 130 ευρώ δεν θα έπαιρνα Android αν ήμουν στην θέση σου, καλύτερα πάρε ένα Lumnia 635
dialer1453 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Lumia 535. Θα το μετανιώσεις με το android. 2
Stogianz Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Το Android είναι τσακωμένο με την RAM. Οι Low Budget συσκευές με 1gb ram δεν είναι για Android. Με αυτά τα λεφτά είτε για Lumia(windows phone) ή μπορείς να βρεις κανα iphone 4s Μεταχειρισμένο απο τις αγγελίες εδώ. 1
vdeseris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Έπαιξα λίγο με αυτό που αγόρασε ένας φίλος και έπαθα πλάκα. Πολύ καλό συνολικά (οθόνη, φωτος, μπαταρία) και παρότι έχει ένα γίγα ραμ δεν είδα κολλήματα. Ας μας πει όμως ο φίλος hmmaros πόσες ίντσες θέλει
Tragic! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Καταρχήν, Ελλάδα μόνο Lumia. Απ' έξω τώρα, το CoolpadF1 είναι ο,τι καλύτερο σε κάμερα για φθηνό. Και σβέλτο σε όλα του, και ποιότητα κατασκευής. 2
Tragic! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Πάρε Motorola moto e 2 Καλή κάμερα είπε, τι ειν' τούτο; 1
kostas8080 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Καλή κάμερα είπε, τι ειν' τούτο; Και τι θα πάρει αυτό το άθλιο κινητό που τού προτείνες (το οποίο στα χαρτιά και μόνο έχει καλή κάμερα) Για να πάρεις κινητο με καλή κάμερα πρέπει να ξοδέψεις 250+...Οπότε πρότεινε του ενα καλό κινητό... Διαφορετικά αν το πας έτσι ας αγοράσει φωτογραφική μηχανή
Tragic! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Και τι θα πάρει αυτό το άθλιο κινητό που τού προτείνες (το οποίο στα χαρτιά και μόνο έχει καλή κάμερα) Για να πάρεις κινητο με καλή κάμερα πρέπει να ξοδέψεις 250+...Οπότε πρότεινε του ενα καλό κινητό... Διαφορετικά αν το πας έτσι ας αγοράσει φωτογραφική μηχανή Συγνώμη, την Coolpad την ξέρεις; Ποια χαρτιά; Πρακτικά σου λέω, σε σύγκριση με άλλα κινητά ακόμα και ακριβότερα με μεγαλύτερα μεγκά πίξελ και τα έχει για πλάκα. Μια χαρούλα κινητό του πρότεινα για τα λεφτά που δίνει. Άμα ξόδευε 250ευρώ ή 300 ή 400 θα του έλεγα πάρε 930 ή G3 χαίρω πολύ. Η φωτογραφική που προτείνεις, παίρνει και τηλέφωνα ή αυτό δεν το σκέφτηκες; Όπως δεν διάβασες τις απαιτήσεις του TS και την βοήθειά μου προς αυτόν πριν αυθαίρετα απαντήσεις για να πεις το τίποτα;
kostas8080 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Συγνώμη, την Coolpad την ξέρεις; Ποια χαρτιά; Πρακτικά σου λέω, σε σύγκριση με άλλα κινητά ακόμα και ακριβότερα με μεγαλύτερα μεγκά πίξελ και τα έχει για πλάκα. Μια χαρούλα κινητό του πρότεινα για τα λεφτά που δίνει. Άμα ξόδευε 250ευρώ ή 300 ή 400 θα του έλεγα πάρε 930 ή G3 χαίρω πολύ. Η φωτογραφική που προτείνεις, παίρνει και τηλέφωνα ή αυτό δεν το σκέφτηκες; Όπως δεν διάβασες τις απαιτήσεις του TS και την βοήθειά μου προς αυτόν πριν αυθαίρετα απαντήσεις για να πεις το τίποτα; Τι coolpad... Ναι μετα την Apple είναι ή Coolpad και μετα Samsung Lg κλπ... πλάκα μας κάνεις,Σου είπε ότι θα πάρει από το εξωτερικό; Αν είναι να πάρει κινέζικο υπάρχουν Meizu, Xiaomi,Oppo, Huawei και lenovo και όχι οτι σκουπίδι του προτείνει ο καθένας
stevengreeceGR Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Περε Lumia 635. Χωρις προβληματα οπως με το 535.
Tragic! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Τι coolpad... Ναι μετα την Apple είναι ή Coolpad και μετα Samsung Lg κλπ... πλάκα μας κάνεις, Σου είπε ότι θα πάρει από το εξωτερικό; Αν είναι να πάρει κινέζικο υπάρχουν Meizu, Xiaomi,Oppo, Huawei και lenovo και όχι οτι σκουπίδι του προτείνει ο καθένας Οπότε ΔΕΝ την γνωρίζεις τη μάρκα, αλλά εκφέρεις άποψη περί αυτής. Άν ήθελε Meizu και Xiaomi να έδινε και τα διπλά λεφτά καλά θα ήταν. Είναι το μόνο κινέζικο της προκοπής στα λεφτά που ζητάει. Δεν είναι τοπ σε αξιοπιστία, ούτε στη δεύτερη ή τρίτη θέση, είναι πολύ καλό όμως και καμία σχέση με zopo ή doogee ή jiayu ή elephone. Είπαμε, αν θέλει αντρόιντ μονο κίνα και υπομονή. Αλλιώς είμαι σαφώς υπέρ των Lumia. Πάντα βάσει των κριτηρίων που θέτει. Τώρα όσο για τις εκφράσεις περί απόψεων του "καθένα" και σκουπιδίων, μην αρπάζεσαι ρε συ κουβέντα κάνουμε. Ξεκόλλα.
kostas8080 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Οπότε ΔΕΝ την γνωρίζεις τη μάρκα, αλλά εκφέρεις άποψη περί αυτής. Άν ήθελε Meizu και Xiaomi να έδινε και τα διπλά λεφτά καλά θα ήταν. Είναι το μόνο κινέζικο της προκοπής στα λεφτά που ζητάει. Δεν είναι τοπ σε αξιοπιστία, ούτε στη δεύτερη ή τρίτη θέση, είναι πολύ καλό όμως και καμία σχέση με zopo ή doogee ή jiayu ή elephone. Είπαμε, αν θέλει αντρόιντ μονο κίνα και υπομονή. Αλλιώς είμαι σαφώς υπέρ των Lumia. Πάντα βάσει των κριτηρίων που θέτει. Τώρα όσο για τις εκφράσεις περί απόψεων του "καθένα" και σκουπιδίων, μην αρπάζεσαι ρε συ κουβέντα κάνουμε. Ξεκόλλα. Μάλλον δεν έχεις ιδεα.... MEIZU M2 note και Lenovo k3 Note στα 145 στο gearbest και δωρεάν τα μεταφορικα και αν βρεις κατι καλύτερο στο αγοράζω και στο κανω και δώρο φίλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα