soripsgreast Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδια,ευχαριστω για την προηγουμενη φορα που με βοηθησατε .Εχω ενα λαπτοπ της δουλειας και παρουσιασε στα ξαφνικα bad pool call .Τρεχει με λειτουργικο windows xp Οταν το αναβω φτανει μεχρι το εκκινιση windows μετα τρωει blue screen l και κανει reboot πως μπορω να το φιξαρω?θελω να παρω αρχιτεκτονικα αρχεια και δεν μπορω ουτε μεσω ms dos δοκιμασα και με chkdsk /r τπτ..
bc00l Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 επειδη βιάζεσαι σαν πρώτη λύση θα σκεφτόμουν να βγάλεις τον δίσκο και να τον συνδέσεις σε άλλο υπολογιστή και να πάρεις τα αρχεία σου. 1
KiriosD Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 αν μπορούσες να πρόλάβεις το πρόβλημα της μπλε οθόνης που είναι της μορφής 0χ900004245236 και να το δείξεις μπας και ... το πιο ασφαλές πάντως είναι να πάρεις ένα enclosure 2.5 δε χρειάζεται να είναι ακριβό ή να το ψάξεις ιδιαίτερα, ένα φθηνό για να κάνεις τη δουλειά σου τώρα αυτό λειτουργεί σαν μετατροπέας και θα "μετατρέψει" τον εσωτερικό σκληρό του λαπτοπ σε εξωτερικό ώστε να πάρεις ότι θέλεις από εκει προτού προβείς σε επισκευή του λαπτοπ πιθανότατα ο σκληρός δε θα απαιτεί να βγεί όλο το καπάκι του λαπτοπ και θα έχει δικό του καπάκι για να ξεβιδώσεις μονάχα εκείνο βγάζεις τον σκληρό, τον περνάς στο enclosure, το συνδέεις με άλλο υπολογιστή μέσω usb ψάχνεις και αντιγράφεις ότι θέλεις και μάλλον τον ξαναβάζεις στη θέση του. 1
soripsgreast Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 ευχαριστω παιδια τα πηρα ολα τα αρχεια εχω ακομα ενα θεματακι προσπαθω να ξαναβαλω τα xp γιατι ο τεκτον που εχω δουλευει μονο σε αυτο το συστημα ..στην εγκατασταση των xp μου βγαζει πρωτη φορα (Setup cannot find the End-User License Agreement (EULA). Setup will not continue.) τι μπορω να κανω???ειμαι λιγο νουμπακι
KiriosD Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 το τελευταίο sp2 πας να βάλεις; πλέον τα xp δε παίζουν πολύ... να δοκίμαζες με την ευκαιρία μπας και δουλέψει σε νεότερο "παράθυρο" ;
soripsgreast Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 δοκιμασα σε win7 δν υπαρχει συμβατοτητα winxp sp3 πηγα να βαλω
SPANK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αυτό το πρόβλημα που αναφέρεις με τα cp μου κάνει για την συγκεκριμένη έκδοση των windows προσπαθείς να βάλεις , μήπως έχουν καποιο πρόβλημα για δοκίμασε καποια αλλη έκδοση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα