Hlapatsas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ερώτηση δίχως ίχνος κακίας: Υπάρχει κάποιος σε αυτήν την εταιρία που πληρώθηκε για το design;;;Απλά το κάλυψαν με τετράγωνο πλαστικό... 1
Neg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ερώτηση δίχως ίχνος κακίας: Υπάρχει κάποιος σε αυτήν την εταιρία που πληρώθηκε για το design;;;Απλά το κάλυψαν με τετράγωνο πλαστικό... Εμένα μου ήρθε κάποιος στο μυαλό.. 4
efkairiakos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Πωωωωωωω το ξεσκισατε το θέμα... αλλά όντως πολύ μάπα το σχέδιο του sponge Bob
esentis13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Τι νόημα έχει PS2 θύρα σε all in one? Επειδή είμαι μηχανογράφος και επειδή η πρόταση της MSI είναι εξαιρετική, θα χρησιμοποιηθεί σε Barcode Scanners, αν μια επιχείρηση έχει εντατική λιανική. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι έχει Windows 10 Home και όχι Pro. Θα ήθελα να έχει Pro για να βάζω SQL Server και τις υπόλοιπες εφαρμογές που χρειάζομαι, οι οποίες απαιτούν Pro Edition. 1
mdr21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 δεν μπορω να διανοηθω πως καταληξανε σε αυτο το σχεδιο
darklordvader77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Όταν δεν αντιγράφει το Design της Apple Cinema (2002 edition παρακαλω) όπως προπερσι, ιδού τα αποτελέσματα..!! 1
Neg Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Όταν δεν αντιγράφει το Design της Apple Cinema (2002 edition παρακαλω) όπως προπερσι, ιδού τα αποτελέσματα..!! Χμμ τώρα που το λές με τα απαρχαιωμένα Design που έχει η MSI του 2002 μου ήρθε άλλος Designer στο μυαλό.. 1
ier506 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 μια χαρά είναι το casing, με μπερδεύουν οι εικόνες γιατί βλέπω 2 COM ports (πολύ καλό) αλλά δεν το αναφέρει πουθενά στα specs. Η εικόνα δείχνει να είναι από άλλο μηχάνημα, ή το κείμενο είναι από αλλού. Prices??? Στο site της MSI το αναφέρει. Πολλά μπράβο στην MSI για της 2 com ports. Για το design, δεν νομίζω ότι καίει και τόσο το κοινό στο οποίο απευθύνεται... Πολύ καλό φαίνεται πάντως, τιμή να δούμε. 1
mdr21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 η ομορφια αφορα ολους και κανει πιο ευχαριστη και αποτελεσματικη την εργασια οποιουδηποτε επαγγελματια. + οτι δημιουργει αλλη εικονα και κυρος στα ματια του πελατη
21century Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ενα σε ολα ολοκληρωμενα αλλα τιποτα περισσοτερο
belirmus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Η κάμερα του 1,0 Megapixel στην κορυφή του πλαισίου της οθόνης, διαθέτει επίσης κάλυμμα για να εξασφαλιστεί ότι κανείς δεν πρόκειται αν παρακολουθεί τις δραστηριότητες σας. Δηλαδή είναι επίσημο.... Να αρχίσουμε να κολλάμε αυτοκολλητάκια στις μπροστινές κάμερες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα