ethnik471 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 χαχαχα !! Μακάρι να είναι αυτό και να ενεργοποιηθούν γιατί έχω αγχωθεί...
TheAccountant Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 H εμπειρία μου λεει, πως καλύτερο θα ειναι να γίνει καθαρό install. Στην αρχή εκανα upgrade, αλλα εν τέλει τα εκανα reset και install ολα απο την αρχή γιατι καποια windows services μου εκαναν νέρα και στην συνέχεια είδα οτι και καποιες εφαρμογές στο metro interface που κάνανε κόλπα τώρα παιζουν ΟΚ. Επίσης με τα 10αρια εχω διαπιστώσει 5-10% πτώση στην αυτονομία... απο τις 11 ώρες πρεπει να επεσα στις 9-10... ειναι θέμα optimize λενε και το δουλευει η Intel με την MS και θα βγάλουν στην συνέχεια διορθωτικο patch.
ethnik471 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δεν διαφωνώ.Κι εγώ αυτό έκανα. Έκανα δηλαδή upgrade σε 10 για να τσιμπίσω το key και μετα clean install αλλα δεν λεν να ενεργοποιηθούν.Μου λέει να βάλω άλλο key. Τώρα βέβαια μου το άλλαξε πάλι και μου λέει " συνδεθείτε στο ιντερνετ για να ενεργοποιήσετε τα windows " ενώ είμαι ανέκαθεν συηνδεδεμένος στο ίντερνετ... Τι να πω...Εύχομαι να είναι κάποιο κόλλημα...Ξεκίνησα να περνάω και drivers τώρα και ελπίζω... Το μόνο που με προβληματίζει ειναι αν θα πρέπει να κάνω windows update με μη ενεργοποιημένα windows ή να περιμένω να ενεργοποιηθούν - αν αποφασίσουν και δεν μπω παλι στην διαδικασία 8.1=>upgrade=>clean install w10 -
Xristaras12 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δεν διαφωνώ.Κι εγώ αυτό έκανα. Έκανα δηλαδή upgrade σε 10 για να τσιμπίσω το key και μετα clean install αλλα δεν λεν να ενεργοποιηθούν.Μου λέει να βάλω άλλο key. Τώρα βέβαια μου το άλλαξε πάλι και μου λέει " συνδεθείτε στο ιντερνετ για να ενεργοποιήσετε τα windows " ενώ είμαι ανέκαθεν συηνδεδεμένος στο ίντερνετ... Τι να πω...Εύχομαι να είναι κάποιο κόλλημα...Ξεκίνησα να περνάω και drivers τώρα και ελπίζω... Το μόνο που με προβληματίζει ειναι αν θα πρέπει να κάνω windows update με μη ενεργοποιημένα windows ή να περιμένω να ενεργοποιηθούν - αν αποφασίσουν και δεν μπω παλι στην διαδικασία 8.1=>upgrade=>clean install w10 - κατέβασε το produkey και δες αν έχει το σύστημα κλειδί για τα 10άρια εγω εχω αναβαθμίσει απο τις 29 ιουλίου και 4/8 μου έγραψε ότι πήρα το κλειδί. Παρ όλα αυτά έλεγε ότι είχα ενεργοποιημένα windows κανονικά και έκανα και τις ενημερώσεις.
ethnik471 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αφου έγινε το upgrade απο 8.1 σε 10 , είδα το key των 10 με το Speccy και ήταν διαφορετικό απο των 8.1. Τώρα βλέπω πως το key που έχω αυτή τη στιγμή στα 10 είναι το ίδιο με των 10 μετά το upgrade. Οπότε μιλάμε για το ίδιο key. Κατάφερα να μιλήσω με την microsoft τελικά και μου είπαν πως φαίνεται οτι εχει γίνει σωστά η αναβάθμιση και πως τις επόμενες ημέρες θα ενεργοποιηθούν καθώς είναι υπερφορτωμένοι οι servers τους. Μακάρι να είναι έτσι.... για να δούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα