Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Σήμερα παρέλαβα το νέο μου laptop ( MSI GE72 2QD ) το οποίο ήρθε με Windows 8.1 x64 (δεν λέει pro οπότε υποθέτω είναι home;)

Επειδή όλοι ξέρουμε πως τα 8.1 είναι σχετικά ελαφρυά,σταθερά και γρήγορα windows όσοι τα έχετε αναβαθμίσει σε 10 , αξίζει; 

Σκέφτομαι να αναβαθμίσω αλλα διαβάζω διάφορα, μεταξύ πολλών οτι ζορίζεται παραπάνω η cpu, οτι θέλουν περισσότερη ram κτλ πράμα που ειδικά για laptop (σαν την περίπτωσή μου)είναι λίγο αποθαρρυντικό.

Απο support η κατασκευάστρια του laptop παίρνει 10 ! Έχει βγάλει drivers και για ολόκληρο το laptop και για τις εφαρμογές της οπότε δεν με απασχολεί το θέμα των drivers.

Αξίζει η μετάβαση (που ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα γίνει - λογικά άμεσα) ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Πάρε ένα backup των 8.1, πέρασε τα 10άρια δοκίμασέ τα και αν δε σου αρέσει είτε κάνεις το downgrade μέσα από το λειτουργικό πίσω στα 8,1 είτε μέσω του backup σου.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση.Δυστυχώς δεν μου αρέσει αυτή η διαδικασία και θα ήθελα να την αποφύγω.Ούτως ή άλλως άμεσα θα αναβαθμίσω σε windows 10 αν δεν το κάνω τώρα.Ο σκοπός της ερώτησής μου είναι να μάθω τις απόψεις όσων αναβάθμισαν απο τα 8.1 στα 10 καθώς και τις εντυπώσεις τους (αρνητικές ή θετικές). Έτσι θα αποφασίσω αν θα κάνω σήμερα-αύριο την αναβάθμιση ή αν θα περιμένω κανένα μήνα (πράμα που σημαίνει ξανα φορμάτ και και και).

Οπότε θα ήθελα τις απόψεις σας.

Δημοσ.

χαχαχα δεν έχεις άδικο. Οπότε όντως τελικά θα προχωρήσω άμεσα σε αναβάθμιση.

Παρ'ολα αυτά θα ήθελα τις απόψεις και τις εντυπώσεις όσων αναβάθμισαν απο 8.1 σε 10 

Δημοσ.

το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι μια ελαφριά καθυστέρηση να μπεί στο προφίλ μετά την αναβάθμιση σε 10άρια

Δεν έχω συναντήσει την παραμικρή ασυμβατότητα με αυτά που χρησιμοποιώ στον σταθερό.

Δημοσ.

το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι μια ελαφριά καθυστέρηση να μπεί στο προφίλ μετά την αναβάθμιση σε 10άρια

Δεν έχω συναντήσει την παραμικρή ασυμβατότητα με αυτά που χρησιμοποιώ στον σταθερό.

Ακριβώς το ίδιο έχω παρατηρήσει κι εγώ σε μένα.

Δημοσ.

Η καθυστέρηση σταματά έπειτα από clean install, το ίδιο συνέβη σε τρεις υπολογιστές.. (για εμένα το update σε σχέση με τη καθαρή εγκατάσταση υστερεί)

Δημοσ.

χαχαχα! Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, η διαδικασία αναβάθμισης πόση ώρα σας πήρε; Είναι στον installer πόση ώρα και πάει με βήματα χελώνας...

Δημοσ.

Το κατέβασμα σ'εμένα έγινε πάρα πολύ γρήγορα (vdsl) αλλα η εγκατάσταση κτλ πήρε περίπου 7 ώρες ! χαχαχα ! τουλάχιστον ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση επιτέλους...

Δημοσ.

Εμένα μου πήρε περίπου δυόμιση ώρες.Το λάπτοπ το πήρα με 8άρια και μετά έγινα η ενημέρωση σε 8.1 και τώρα σε 10. Πέρα από το ότι χρειάστηκε να ενημερώσω τους drivers για την nvidia, τα υπόλοιπα δούλεψαν κανονικά. Παρατήρησα ότι από αδρανοποίηση ενεργοποιείται πολύ ποιο γρήγορα από τα 8.1 και γενικά η λειτουργία είναι απρόσκοπτη.

Απ' ότι διάβασα και χωρίς να ξέρω αν ισχύει, πρέπει πρώτα να στηθούν τα 10άρια πάνω από ενεργοποιημένα 8άρια ή 7άρια αλλιώς δεν θα μπορέσουν να ενεργοποιηθούν από clean install (μιλάω για την δωρεάν αναβάθμιση πάντα). Αφού ενεργοποιηθούν μια φορά μετά μπορείς να κάνεις clean install τα 10 χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση.Η αλήθεια ειναι πως με clean install τα win10 πετάνε αλλα.....

Τα windows 8.1 μου ενεργοποιήθηκαν κανονικά.Στην συνέχεια έκανα upgrade στα 10 μέσω του tool της microsoft και ενεργοποιήθηκαν και αυτά μια χαρά.
Μετά δημιούργησα ISO αρχείο με το tool, εγκατέστησα σε καθαρή εγκατάσταση τα windows 10 μπήκα στα windows και στο ίντερνετ και δεν ενεργοποιούνται.Συγκεκριμένα μου γράφει " τα windows δεν ενεργοποιήθηκαν " .

Κάλεσα στην microsoft αλλα μου είπαν οτι υπάρχει μεγάλο φόρτο εργασίας και θα με καλέσουν εντος 48 ωρών !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...