Agnwstos_X Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Εχεις δικιο σε αυτα που λες αλλα θα τα δεχομουν αμα μ μιλουσες για μια φωτογραφικη μηχανη. Εγω προσωπικα ειμαι πολυ της φωτογραφιας και με το lumia 930 που μπορει να βγαλω καμια ποτε δεν μπηκα στη διαδικασια να κροπαρω. Θα μπω σε μια τετοια διαδικασια σε καποια ειδικη περισταση οπου θα χρησιμοποιω τη φωτογραφικη μου. Αμα μπορεις ομως διαφωτισε με για τις περιστασεις που εσενα σου χρειαστηκε να κροπαρεις φωτογραφια τραβηγμενη απο κινητο. Μπορει να μ ξεφευγει οντως κτ. Τελος πιστευω οτι ναι μεν τα led φλας ειναι σκετη κοροιδια σε συγκριση με τα xenon αλλα απο την αλλη δεν θα κανεις καμια επαγγελματικη δουλεια. Εγω αυτα που θελω να τραβηξω τα τραβαω (οπως πχ την παρεα μ ή ενα ωραιο αμαξι). Δεν εχω καποια τρελη απαιτηση απο το κινητο μου ουτε θα κατσω να τραβηξω μια φωτογραφια για να την στειλω σε κανενα διαγωνισμο. Θα πρεπει να καταλαβουμε τι θελουμε. Κινητο που μπορει να τραβηξει αξιοπρεπεις φωτογραφιες? Ή φωτογραφικη μηχανη που παιρνει τηλεφωνα? Επειδη και εγω ειμαι πολυ της φωτογραφιας, περιπου το 1/4 απο τις φωτογραφιες που τραβαω θα τις κροπαρω λιγο εως πολυ. Για εμενα ειναι ο βασικοτερος παραγοντας επιλογης η καμερα του κινητου, διοτι κινητο κραταω παντα και παντου ενω φωτογραφικη μηχανη μονο σε πολυ συγκεκριμενες περιπτωσεις. Οποτε οταν εχεις συνηθισει στην τρομακτικη λεπτομερεια και ποιοτητα των 41mp του 808 με τον τεραστιο αισθητηρα, ειναι λογικο τα 13mp σε ναυαρχιδα του 2015 να σου φαινονται πολυ λιγα. Δεχομαι οτι δεν παιρνουν ολοι κινητο για να τραβανε φωτο, ή τελοσπαντων για πολλους δεν ειναι αυτο το βασικο κριτηριο επιλογης. Αλλα και παλι θεωρω οτι σε κινητα-ναυαρχιδες οπως και να το κανουμε πρεπει να προσφερουν και κατι παραπανω στον τομεα της καμερας, αναλογο τελοσπαντων με τα υπολοιπα specs της συσκευης.
Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Επειδη και εγω ειμαι πολυ της φωτογραφιας, περιπου το 1/4 απο τις φωτογραφιες που τραβαω θα τις κροπαρω λιγο εως πολυ. Για εμενα ειναι ο βασικοτερος παραγοντας επιλογης η καμερα του κινητου, διοτι κινητο κραταω παντα και παντου ενω φωτογραφικη μηχανη μονο σε πολυ συγκεκριμενες περιπτωσεις. Οποτε οταν εχεις συνηθισει στην τρομακτικη λεπτομερεια και ποιοτητα των 41mp του 808 με τον τεραστιο αισθητηρα, ειναι λογικο τα 13mp σε ναυαρχιδα του 2015 να σου φαινονται πολυ λιγα. Δεχομαι οτι δεν παιρνουν ολοι κινητο για να τραβανε φωτο, ή τελοσπαντων για πολλους δεν ειναι αυτο το βασικο κριτηριο επιλογης. Αλλα και παλι θεωρω οτι σε κινητα-ναυαρχιδες οπως και να το κανουμε πρεπει να προσφερουν και κατι παραπανω στον τομεα της καμερας, αναλογο τελοσπαντων με τα υπολοιπα specs της συσκευης. Αν βγαινανε καθε 3 χρονια τα κινητα θα εστεκε αυτο που γραφεις. Οταν ομως σε λιγοτερο απο ενα χρονο η ναυαρχιδα της καθε εταιριας αλλαζει ε εκει τι να πρωτο αλλαξει.
DaemonLord92 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Σ'ωραίος, κι εγώ με 930 το έχω πάντα στο Auto, σπάνια έως ποτέ πειράζω τις ρυθμίσεις απλά δεν χρειάζεται ρε φίλε, δεν είναι αναγκαίο. btw και γαμώ τις κάμερες ε, με πάρα πολύ καλό φακό και καλό φλάς για LED. Ειδικά με την ClearBlack (και ίσως καλύτερη->)FHD Amoled οθόνη, άμα υπάρχουν καλές συνθήκες και έχεις σταθερό χέρι μετά τη φώτο άμα πλησιάσεις τα μούτρα στην οθόνη είναι σα να κοιτάς από παράθυρο.. Οντως το 930 εχει καταπληκτικη καμερα. Εγω πειραζω τις ρυθμισεις μονο οταν ειμαι σε μερη με περιεργο φωτισμο οποτε χρειαζεται να ρυθμισω ενα ή δυο πραγματακια για να βγει σωστη η φωτογραφια. Να σου πω την αληθεια περα απο το λειτουργικο και την καμερα με τραβηξε η οθονη!!! Η clearBlack display ειναι ολα τα λεφτα και δεν λυπαμαι καθολου που εδωσα το G3 στον ενα μηνα και πηρα αυτο. Τωρα με βλεπω να το αλλαζω μονο με το 940XL (ή 950 ή οπως τελος παντων θα λεγεται η επερχομενη ναυρχιδα) Επειδη και εγω ειμαι πολυ της φωτογραφιας, περιπου το 1/4 απο τις φωτογραφιες που τραβαω θα τις κροπαρω λιγο εως πολυ. Για εμενα ειναι ο βασικοτερος παραγοντας επιλογης η καμερα του κινητου, διοτι κινητο κραταω παντα και παντου ενω φωτογραφικη μηχανη μονο σε πολυ συγκεκριμενες περιπτωσεις. Οποτε οταν εχεις συνηθισει στην τρομακτικη λεπτομερεια και ποιοτητα των 41mp του 808 με τον τεραστιο αισθητηρα, ειναι λογικο τα 13mp σε ναυαρχιδα του 2015 να σου φαινονται πολυ λιγα. Δεχομαι οτι δεν παιρνουν ολοι κινητο για να τραβανε φωτο, ή τελοσπαντων για πολλους δεν ειναι αυτο το βασικο κριτηριο επιλογης. Αλλα και παλι θεωρω οτι σε κινητα-ναυαρχιδες οπως και να το κανουμε πρεπει να προσφερουν και κατι παραπανω στον τομεα της καμερας, αναλογο τελοσπαντων με τα υπολοιπα specs της συσκευης. Τα γουστα διαφερουν. Εγω προσωπικα θελω το κινητο για multimedia χρηση κυριως. Ομως θελω να εχει μια καλη καμερα και σιγουρα οπτικο σταθεροποιητη. Παντως ρε συ ας πουμε το 1020 που κατα γενικη ομολογια ειχε φοβερη καμερα (και οντως ηταν πολυ καλη) για να μπορεσεις να κανεις share μια εικονα επρεπε να την κανεις downsample τα 5mp αρα ουσιαστικα τσαμπα τα 41mp. Μονο μεσω υπολογιστη μπορουσες να διαχειριστεις αυτες τις φωτογραφιες ευκολα. Anyway ο καθενας εχεις τις προτεραιοτητες του. Η γνωμη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται να μας μπουκωσουν στα mp, οχι ακομα τουλαχιστον. Ας μας βαζουν καλους φακους και αισθητηρες και ας πηγαινουν οι αναλυσεις μεχρι τα 20mp. Νομιζω οτι σε δευτεργ φαση θα πρεπει να αρχισουν να ανεβαζουν τις αναλυσεις.
Tragic! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Οντως το 930 εχει καταπληκτικη καμερα. Εγω πειραζω τις ρυθμισεις μονο οταν ειμαι σε μερη με περιεργο φωτισμο οποτε χρειαζεται να ρυθμισω ενα ή δυο πραγματακια για να βγει σωστη η φωτογραφια. Να σου πω την αληθεια περα απο το λειτουργικο και την καμερα με τραβηξε η οθονη!!! Η clearBlack display ειναι ολα τα λεφτα και δεν λυπαμαι καθολου που εδωσα το G3 στον ενα μηνα και πηρα αυτο. Τωρα με βλεπω να το αλλαζω μονο με το 940XL (ή 950 ή οπως τελος παντων θα λεγεται η επερχομενη ναυρχιδα) Οι ρυθμίσεις θέλουν πείραγμα αλλά προαιρετικά. Αυτό είναι το καλό. πχ τα Sony βγάζουν ικανοποιητικές φωτογραφίες αλλά στο auto είναι άθλιες. Με το 930 μπορείς να βγάλεις αυθόρμητες φώτο, δεν κάθεσαι να το πειράζεις με τις ώρες. Άλλωστε δεν έχεις χρόνο γιατί πχ σε ένα πάρτυ η καθυστέρηση στο menu της κάμερας μπορει να είναι υπαίτια και να χαθεί "η στιγμή". Δεν ξέρω αν με κατανοείς. Το G3 αν και με QHD δεν το λες μακράν καλύτερο του 930, ίσα ίσα στα μαύρα είναι η μέρα με τη νύχτα υπέρ του Lumia.
Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Οντως το 930 εχει καταπληκτικη καμερα. Εγω πειραζω τις ρυθμισεις μονο οταν ειμαι σε μερη με περιεργο φωτισμο οποτε χρειαζεται να ρυθμισω ενα ή δυο πραγματακια για να βγει σωστη η φωτογραφια. Να σου πω την αληθεια περα απο το λειτουργικο και την καμερα με τραβηξε η οθονη!!! Η clearBlack display ειναι ολα τα λεφτα και δεν λυπαμαι καθολου που εδωσα το G3 στον ενα μηνα και πηρα αυτο. Τωρα με βλεπω να το αλλαζω μονο με το 940XL (ή 950 ή οπως τελος παντων θα λεγεται η επερχομενη ναυρχιδα) Τα γουστα διαφερουν. Εγω προσωπικα θελω το κινητο για multimedia χρηση κυριως. Ομως θελω να εχει μια καλη καμερα και σιγουρα οπτικο σταθεροποιητη. Παντως ρε συ ας πουμε το 1020 που κατα γενικη ομολογια ειχε φοβερη καμερα (και οντως ηταν πολυ καλη) για να μπορεσεις να κανεις share μια εικονα επρεπε να την κανεις downsample τα 5mp αρα ουσιαστικα τσαμπα τα 41mp. Μονο μεσω υπολογιστη μπορουσες να διαχειριστεις αυτες τις φωτογραφιες ευκολα. Anyway ο καθενας εχεις τις προτεραιοτητες του. Η γνωμη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται να μας μπουκωσουν στα mp, οχι ακομα τουλαχιστον. Ας μας βαζουν καλους φακους και αισθητηρες και ας πηγαινουν οι αναλυσεις μεχρι τα 20mp. Νομιζω οτι σε δευτεργ φαση θα πρεπει να αρχισουν να ανεβαζουν τις αναλυσεις. Στα γουστα βαζουμε μεσα και την αλλαγη κινητου καθε 3 και λιγο? Γιατι δεν μπορω να πω οτι βγαζω και πολυ ακρη απο τα παραπανω λεγομενα σου. Λες οτι στο κινητο που εχεις εχει καταπληκτικη καμερα και σε ενδιαφερει κυριως σε ενα κινητο η καμερα αλλα με το που βγει το επομενο Lumia θα το αλλαξεις? Makes no sense
Tragic! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Στα γουστα βαζουμε μεσα και την αλλαγη κινητου καθε 3 και λιγο? Γιατι δεν μπορω να πω οτι βγαζω και πολυ ακρη απο τα παραπανω λεγομενα σου. Λες οτι στο κινητο που εχεις εχει καταπληκτικη καμερα και σε ενδιαφερει κυριως σε ενα κινητο η καμερα αλλα με το που βγει το επομενο Lumia θα το αλλαξεις? Makes no sense Λογικά εννοεί ότι θα αντικαταστήσει τη ναυαρχίδα μόνο με την επόμενη της ίδιας σειράς, δηλαδή την ακόμα καλύτερη συσκευή. Θέλει το ακόμα καλύτερο από αυτό που έχει τώρα αν και ενθουσιασμένος, το οποίο λογικά θα φέρει και άλλα καλύτερα χαρακτηριστικά μαζί του. Makes Sense
DaemonLord92 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Στα γουστα βαζουμε μεσα και την αλλαγη κινητου καθε 3 και λιγο? Γιατι δεν μπορω να πω οτι βγαζω και πολυ ακρη απο τα παραπανω λεγομενα σου. Λες οτι στο κινητο που εχεις εχει καταπληκτικη καμερα και σε ενδιαφερει κυριως σε ενα κινητο η καμερα αλλα με το που βγει το επομενο Lumia θα το αλλαξεις? Makes no sense Ειναι οτι λεει ο tragic. Με το lumia ειναι πολυ ευχαριστημενος και, οπως ειπε και ο προλαλησαντας, θα το αλλαζα μονο με το επομενο της σειρας (με την προΰποθεση οτι θα εχει ουσιαστικες βελτιωσεις). Το G3 το εδωσα για πολλους λογους. Ο βασικοτερος ολων ηταν το lag που μ παρουσιαζε. Ειδικα οταν εγραφα μηνυμα (και δεν γραφω σαν αστραπη οπως μερικοι) υπηρχε μεγαλη καθυστερηση, κατι που με εκνευριζε τρελα. Βεβαια μετα απο μερικες μερες μ ηρθε ενα update και εστρωσε καπως. Ομως απο φιλους που το ειχαν καιρο μου ειπαν πως το προβλημα υπηρχε πολυ καιρο πριν παρω εγω το G3. Το ανταλλαξα λοιπον με ενα παλικαρακι που βρηκα εδω στο insomnia και μπορω να πω οτι εχω βρει την υγεια μου. P.S δεν ειμαι υπερ του να αγοραζεις κινητο καθε τρεις και λιγο αλλα δεν πιστευω πως υπαρχει προβλημα αμα το ανταλλασεις με καποιο αλλο απλα για να αποκτα γνωμη για πολλα κινητα. 2
Agnwstos_X Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αν βγαινανε καθε 3 χρονια τα κινητα θα εστεκε αυτο που γραφεις. Οταν ομως σε λιγοτερο απο ενα χρονο η ναυαρχιδα της καθε εταιριας αλλαζει ε εκει τι να πρωτο αλλαξει. Δεν περιμενω να αλλαξει κατι δραματικα σε ενα χρονο μεσα, αλλα σαν ναυαρχιδα θα πρεπει να ειναι τοπ σε ολα, και τα 13mp δεν ειναι, οταν εχεις αρκετα καλους φακους στα 16 και 20mp εδω και χρονια. Ειδικα οταν 13mp εχουν παρα πολλα επωνυμα midrange τηλεφωνα των 250ε. Τα γουστα διαφερουν. Εγω προσωπικα θελω το κινητο για multimedia χρηση κυριως. Ομως θελω να εχει μια καλη καμερα και σιγουρα οπτικο σταθεροποιητη. Παντως ρε συ ας πουμε το 1020 που κατα γενικη ομολογια ειχε φοβερη καμερα (και οντως ηταν πολυ καλη) για να μπορεσεις να κανεις share μια εικονα επρεπε να την κανεις downsample τα 5mp αρα ουσιαστικα τσαμπα τα 41mp. Μονο μεσω υπολογιστη μπορουσες να διαχειριστεις αυτες τις φωτογραφιες ευκολα. Anyway ο καθενας εχεις τις προτεραιοτητες του. Η γνωμη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται να μας μπουκωσουν στα mp, οχι ακομα τουλαχιστον. Ας μας βαζουν καλους φακους και αισθητηρες και ας πηγαινουν οι αναλυσεις μεχρι τα 20mp. Νομιζω οτι σε δευτεργ φαση θα πρεπει να αρχισουν να ανεβαζουν τις αναλυσεις. Οκ, τα γουστα διαφερουν, συμφωνοι. Εγω απλα ηθελα να τονισω αυτο που εγραψα και πιο πριν. Οτι σε high-end κινητα με sd810 και 3-4gb ram πρεπει και η καμερα να ειναι on-par. Οσον αφορα το 1020 δεν το ειχα και δε μπορω να εκφερω αποψη, ομως στο 808 δεν εχω τετοια προβληματα. Αλλα και να ειχα δε θα με ενοιαζε προσωπικα καθοτι τις φωτο τις τραβαω για μενα και οχι για sharing. Οποτε και προτιμω να εχω την καλυτερη δυνατη ποιοτητα φωτογραφιας και ας περιμενω 5-10 δευτερολεπτα παραπανω να ανεβει. Ουτως ή αλλως το fb για παραδειγμα τις κανει downsample σε 3mp, οποτε οτι καμερα και να εχεις παει στο βροντο. Αλλα νομιζω οτι μιλας και λιγο εκ του ασφαλους φιλε, εχοντας το κινητο με την 3η καλυτερη καμερα της αγορας. Ομως ειμαι σιγουρος οτι με την καμερα του op2 δε θα την παλευες με τπτ, μετα τα 1020 και 930. Τουλαχιστον εμενα πλεον το αποτελεσμα στον τομεα αυτο, απο την πλειονοτητα των κινητων που περνανε απο τα χερια μου, μου φαινεται στην καλυτερη μετριο.
vrwmiaris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Περιμένω το νέο νεξους με 820 επάνω και εγγύηση την Huawei Ελλάς
DaemonLord92 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δεν περιμενω να αλλαξει κατι δραματικα σε ενα χρονο μεσα, αλλα σαν ναυαρχιδα θα πρεπει να ειναι τοπ σε ολα, και τα 13mp δεν ειναι, οταν εχεις αρκετα καλους φακους στα 16 και 20mp εδω και χρονια. Ειδικα οταν 13mp εχουν παρα πολλα επωνυμα midrange τηλεφωνα των 250ε. Οκ, τα γουστα διαφερουν, συμφωνοι. Εγω απλα ηθελα να τονισω αυτο που εγραψα και πιο πριν. Οτι σε high-end κινητα με sd810 και 3-4gb ram πρεπει και η καμερα να ειναι on-par. Οσον αφορα το 1020 δεν το ειχα και δε μπορω να εκφερω αποψη, ομως στο 808 δεν εχω τετοια προβληματα. Αλλα και να ειχα δε θα με ενοιαζε προσωπικα καθοτι τις φωτο τις τραβαω για μενα και οχι για sharing. Οποτε και προτιμω να εχω την καλυτερη δυνατη ποιοτητα φωτογραφιας και ας περιμενω 5-10 δευτερολεπτα παραπανω να ανεβει. Ουτως ή αλλως το fb για παραδειγμα τις κανει downsample σε 3mp, οποτε οτι καμερα και να εχεις παει στο βροντο. Αλλα νομιζω οτι μιλας και λιγο εκ του ασφαλους φιλε, εχοντας το κινητο με την 3η καλυτερη καμερα της αγορας. Ομως ειμαι σιγουρος οτι με την καμερα του op2 δε θα την παλευες με τπτ, μετα τα 1020 και 930. Τουλαχιστον εμενα πλεον το αποτελεσμα στον τομεα αυτο, απο την πλειονοτητα των κινητων που περνανε απο τα χερια μου, μου φαινεται στην καλυτερη μετριο. Ισως να εχεις και δικιο αλλα δεν μπορω να σου πω με σιγουρια. Αμα θα το πιασω στα χερια μ θα το τεσταρω παντως να δω τι ψαρια πιανει. Anyway ο καθενας εχει τις δικες του απαιτησεις απο το κινητο του ομως επειδη βγηκαμε αρκετα εκτος θεματος ας το ληξουμε εδω
Galaxia Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Πολύ καλό φαίνεται, αλλά αυτό το συγκεκριμένο ξύλο στο καπάκι, δε μου αρέσει
nickelodeon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Έχω λάβει πρόσκληση για το Oneplus Two, θα είναι ενεργή μέχρι αύριο το απόγευμα στις 3 περίπου. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου δώσει ένα email με pm να του την κάνω forward. Διαθέσιμο αυτήν την στιγμή είναι μόνο το μοντέλο με τα 64gb στα 399ευρώ ας στείλει μήνυμα κάποιος που ενδιαφέρεται θα την δώσω στον πρώτο που μου στείλει μήνυμα και την ζητήσει.
nickelodeon Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε πόσο την δίνεις; Την χαρίζω δεν την πουλάω αλλά δύστυχος παρατήρησα ότι είναι προσωπική και δεν μπορεί να αξιοποιηθεί από άλλο άτομο (τι μ@**** και αυτή πάλι). "The invite can be only claimed from this email address" Θα μου στείλουν και άλλες όμως για το προηγούμενο μου είχαν στείλει 3.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Τηλεφωνάκι πολύ ωραίο είναι σε σχέση τιμή - ποιότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα