Failracer Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 <p> Αν Δεν θα είχε Αυτό το άθλιο κουμπί στην μέση Κάτι θα ελεγεσαν να το κλεψανε απο LG
Agnwstos_X Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Εκτος και αν σκοπευεις να κανεις τις φωτογραφιες σου γιγαντοαφισες ή αμα θελεις να τραβας μια φωτογραφια και να κανεις 40x ζουμε στα σωματιδια σκονης τοτε τα παραπανω mp δεν τα χρειαζεσαι. Γενικα τωρα πλεον θα πρεπει να σε ενδιαφερει ο φακος που φοραει το κινητο, το software της καμερας, το αμα εχει οπτικο σταθεροποιητη και μετα τα mp. Κανεις λαθος φιλε μου, μονο αμα θες να βλεπεις τις φωτο στις 5 ιντσες του κινητου φτανουνε τα 13mp. Οσο για τα υπολοιπα θα συμφωνουσα, αν ολες οι σοβαρες εταιρειες δεν εβαζαν πλεον επωνυμους φακους και μεγαλουτσικους σενσορες. Αλλα στην αναλυση και στην λεπτομερεια (resolved detail), εκτος απο το μεγεθος και τον τυπο του αισθητηρα εχει αμεση συνεπεια η ποσοτητα των pixel. Και δεδομενου οτι σχεδον κανενα δεν εχει οπτικο ζουμ, πολλες φορες θα κληθεις να τραβηξεις και να κροπαρεις και με 13mp δε μενει τπτ στο τελος. Ειδικα οταν κινητα 5ετιας ειχαν τετοιου ή/και καλυτερου επιπεδου καμερες, τα 13mp ειναι πολυ λιγα. Οπως "λιγα" ειναι για νυχτερινες ληψεις και τα led flash, ειτε 1 εχει, ειτε 2 ειτε 10.
Runner25 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 γραφτηκε κατι εδω για τον αισθητηρα αποτυπωματων της αππλε εγω εχω 6+ και θυμαμαι να μου κολησε μονες φορες κατω απο δεκα και το χω 6 μηνες κοντα
neo24gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 ακομα και μεχρι πριν 2-3 χρονια απορουσα ποιοι δινουν τοσα χρηματα για ενα κινητο. υπαρχουν ακομα τετοια ατομα?
sakis134567 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 ακομα και μεχρι πριν 2-3 χρονια απορουσα ποιοι δινουν τοσα χρηματα για ενα κινητο. υπαρχουν ακομα τετοια ατομα? πολλοι φιλε μου πολλοι
Zalman11PlUS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα και από εμένα πρώτη φορά γράφω εδώ όμορφο το Oneplus 2.Έχω τα χρήματα να το αγοράσω αλλά είναι η διαδικασία που ακολουθεί με τα Invites με ξενερώνει πλήρως.Αναμένω βιντεάκια για την φωτογραφική και το 4k του η αλλιώς πάω σε galaxy s6...Το πολύ πολύ παίρνω την 980 ti g1 Μιας και έχω 8gb ram i74790k asus maximus vii hero Και κάρτα της πλάκας gigabyte gt 630 2gb ddr3
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ωραια ολα αλλα πλεον θα τα κοιτάμε μονο !!!
Black Demis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 <p>σαν να το κλεψανε απο LG και lg απο samsung............ και στης δυο περιπτώσεις ειναι άθλιο...........
Neg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Επειδή λέτε για τα Megapixel και διάφορα για τα κινητά με 8-12mpixel με καλούς σένσορες. Παρακάτω είναι μία φωτογραφία που τράβηξα πριν κανα δυό βδομάδες με το iPhone 6. 1
DaemonLord92 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Κανεις λαθος φιλε μου, μονο αμα θες να βλεπεις τις φωτο στις 5 ιντσες του κινητου φτανουνε τα 13mp. Οσο για τα υπολοιπα θα συμφωνουσα, αν ολες οι σοβαρες εταιρειες δεν εβαζαν πλεον επωνυμους φακους και μεγαλουτσικους σενσορες. Αλλα στην αναλυση και στην λεπτομερεια (resolved detail), εκτος απο το μεγεθος και τον τυπο του αισθητηρα εχει αμεση συνεπεια η ποσοτητα των pixel. Και δεδομενου οτι σχεδον κανενα δεν εχει οπτικο ζουμ, πολλες φορες θα κληθεις να τραβηξεις και να κροπαρεις και με 13mp δε μενει τπτ στο τελος. Ειδικα οταν κινητα 5ετιας ειχαν τετοιου ή/και καλυτερου επιπεδου καμερες, τα 13mp ειναι πολυ λιγα. Οπως "λιγα" ειναι για νυχτερινες ληψεις και τα led flash, ειτε 1 εχει, ειτε 2 ειτε 10. Εχεις δικιο σε αυτα που λες αλλα θα τα δεχομουν αμα μ μιλουσες για μια φωτογραφικη μηχανη. Εγω προσωπικα ειμαι πολυ της φωτογραφιας και με το lumia 930 που μπορει να βγαλω καμια ποτε δεν μπηκα στη διαδικασια να κροπαρω. Θα μπω σε μια τετοια διαδικασια σε καποια ειδικη περισταση οπου θα χρησιμοποιω τη φωτογραφικη μου. Αμα μπορεις ομως διαφωτισε με για τις περιστασεις που εσενα σου χρειαστηκε να κροπαρεις φωτογραφια τραβηγμενη απο κινητο. Μπορει να μ ξεφευγει οντως κτ. Τελος πιστευω οτι ναι μεν τα led φλας ειναι σκετη κοροιδια σε συγκριση με τα xenon αλλα απο την αλλη δεν θα κανεις καμια επαγγελματικη δουλεια. Εγω αυτα που θελω να τραβηξω τα τραβαω (οπως πχ την παρεα μ ή ενα ωραιο αμαξι). Δεν εχω καποια τρελη απαιτηση απο το κινητο μου ουτε θα κατσω να τραβηξω μια φωτογραφια για να την στειλω σε κανενα διαγωνισμο. Θα πρεπει να καταλαβουμε τι θελουμε. Κινητο που μπορει να τραβηξει αξιοπρεπεις φωτογραφιες? Ή φωτογραφικη μηχανη που παιρνει τηλεφωνα? 1
TheAccountant Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Οποιος τρέξει να το πάρει καλά θα κάνει. Θα του δώσω και την πρόσκληση μου οταν έρθει. Ημουν και γω ψημμένος για flagship killer, αλλά χωρίς NFC, quick charge, wireless charge, SD... ουτε flagship, ουτε killer και είναι και ακριβό.
Neg Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Οποιος τρέξει να το πάρει καλά θα κάνει. Θα του δώσω και την πρόσκληση μου οταν έρθει. Ημουν και γω ψημμένος για flagship killer, αλλά χωρίς NFC, quick charge, wireless charge, SD... ουτε flagship, ουτε killer και είναι και ακριβό. Εχμ.. Wirless Charge δεν το λες και Wireless Απόλυτα.. πάλι πρέπει να είναι πάνω σε μία επιφάνεια ακουμπισμένο που σημαίνει δεν μπορείς να κυκλοφορείς μαζί του στο δωμάτιο και να φορτίζει. Για το NFC συμφωνώ, αν έχεις συσκευές που το υποστηρίζουν (ηχεία κλπ ή πληρωμές σε τερματικά) το Quick Charge είναι Feature Marketing δεν κάνει και τρομερή δουλειά. Όσο για την SD κάρτα, παραπάνω απο 64gb σε ένα κινητό τι τα θέλεις, γιατί δεν νομίζω να είναι και βολικό να βλέπεις FullHD ή UHD ταινίες σε μία 5άρα οθόνη.. άντε μουσική, παιχνίδια, εφαρμογές, έγγραφα, φωτογραφίες.. εγώ 128gb έχω και δεν έχω καταφέρει ακόμα να τα γεμίσω. Για την ποιότητα κατασκευής του, το λειτουργικό και τα Specs μια χαρά είναι η τιμή.
Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Απατο θα παει δυστηχως. Οχι γιατι δεν εχει καλη τιμη και καλα Specs. Αλλα γιατι πλεον υπαρχουν και επωνυμα κινητα/πρωην ναυαρχιδες του ετους που μας περασε με μια χαρα Specs στα ιδια ή και χαμηλοτερα χρηματα. Εδω πχ το Galaxy S6 προ Capital Control ειχε φτασει στα 500ευρω χαμηλοτερη τιμη(κοινως θα επεφτε και αλλο)και το G4 σχεδον 460ευρω πριν ενα μηνα. Ακομα και κατοχοι του πρωτου One Plus One δεν εχουν κινητρο αγορας και γενικα οσοι εχουν κινητα τυπου Z2,G3 32gb κλπ. Τωρα για αυτους που θελουν να πουλανε μουρη με τι score βγαζουν στα κινητο Benchmarks(ελεος απλα)ή για να λενε για τα specs που εχουν. Και φυσικα ο αλλος παραγοντας ειναι η ηλιθιοτητα που συνεχιζουν να κανουν με τις προσκλησεις,κατι για το οποιο τους εκραξαν και αυτοι εκει συνεχιζουν στην κοσμαρα τους. Φυσικα παραμενει ενα καλο κινητο απο πλευρας Specs/τιμης αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα εχει το impact που ειχε το One Plus One οταν πρωτοβγηκε. 2
Tragic! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Εγω προσωπικα ειμαι πολυ της φωτογραφιας και με το lumia 930 που μπορει να βγαλω καμια ποτε δεν μπηκα στη διαδικασια να κροπαρω. Θα μπω σε μια τετοια διαδικασια σε καποια ειδικη περισταση οπου θα χρησιμοποιω τη φωτογραφικη μου. Σ'ωραίος, κι εγώ με 930 το έχω πάντα στο Auto, σπάνια έως ποτέ πειράζω τις ρυθμίσεις απλά δεν χρειάζεται ρε φίλε, δεν είναι αναγκαίο. btw και γαμώ τις κάμερες ε, με πάρα πολύ καλό φακό και καλό φλάς για LED. Ειδικά με την ClearBlack (και ίσως καλύτερη->)FHD Amoled οθόνη, άμα υπάρχουν καλές συνθήκες και έχεις σταθερό χέρι μετά τη φώτο άμα πλησιάσεις τα μούτρα στην οθόνη είναι σα να κοιτάς από παράθυρο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα