Neg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Φτηνοδουλειές. Ή βάλτον να δουλεύει άριστα ή μην τον βάλεις καθόλου, το να τον πληρώνεις απλά για να υπάρχει είναι μαλακία. Σένσορας απο ζαφείρι για να μην γρατζουνιέται και μαλακίες. Αν το ζαφείρι δεν είναι σε θέση να διαβάσει το δάχτυλο αν υγρανθεί τότε είναι άχρηστο. Μόνο το χειμώνα κάνει δουλειά.
mixalhspsomas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Πάντως έχουν βγεί κάτι αναξιοπιστα κινέζικα τύπου doogee, jiayu,Thl,Elephone κλπ στο εκατοπεντηντάρι-εκατοστάρικο ή και πιο φθηνά και φοράνε σένσορ. Τώρα, θα μου πεις για τον πέο σενσορ. Συμφωνώ, συνήθως υπάρχει για να υπάρχει, αλλά θεωρώ ότι είναι αχρειάστος σε τέτοιες συσκευές. Δε λέω ότι είναι κακό, αλλά όταν συγκρίνουμε τιμές δύο συσκευών πρέπει αυτές να είναι ομοιες. OPO με Elephone είναι η μέρα με τη νύχτα. Όσο για το αν το elephone αξίζει τα λεφτά του ίσως, αλλά είναι σα να παίρνεις Turbox i5 αντί για Dell/Toshiba i3 στην ίδια τιμή άρα κορόνα-γράμματα. Κόβουν ποιότητα & αξιοπιστία για να βάλουν specs και να διατηρήσουν σταθερή τιμή. Με πιάνεις; ναι σε καταλαβα για τα σπεκς ειπα τουμπανο αλλα δεν προκειται να το επαιρνα ποτε λογο ονοματος και μη εμπιστοσυνης εταιριας το one plus two παντως φοβερο ηδικα σε wood style
Tragic! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Σένσορας απο ζαφείρι για να μην γρατζουνιέται και μαλακίες. Αν το ζαφείρι δεν είναι σε θέση να διαβάσει το δάχτυλο αν υγρανθεί τότε είναι άχρηστο. Μόνο το χειμώνα κάνει δουλειά. Ο σένσορας δε θα μπορούσε να είναι ενιαίος με την οθόνη και να καλύπτεται από gorilla glass ή κάτι τέτοιο; Ποια συσκευή εχεις φίλε μου; ναι σε καταλαβα για τα σπεκς ειπα τουμπανο αλλα δεν προκειται να το επαιρνα ποτε λογο ονοματος και μη εμπιστοσυνης εταιριας το one plus two παντως φοβερο ηδικα σε wood style Τώρα συνενοηθήκαμε. Τα specs δεν καθορίζουν το πόσο καλή ειναι η συσκευή από μόνα τους ποτέ και για κανένα λόγο. *Το Wood Style γαμάει. 1
Neg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ο σένσορας δε θα μπορούσε να είναι ενιαίος με την οθόνη και να καλύπτεται από gorilla glass ή κάτι τέτοιο; Ποια συσκευή εχεις φίλε μου; iPhone 6 αλλα και στο Samsung που δοκίμασα σε μαγαζί τα ίδια μου έκανε παρόλο που στο s5 ήταν στην οθόνη και στο s6 στο Ηome Button όπως το iPhone 1
Tragic! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 iPhone 6 αλλα και στο Samsung που δοκίμασα σε μαγαζί τα ίδια μου έκανε παρόλο που στο s5 ήταν στην οθόνη και στο s6 στο Ηome Button όπως το iPhone Άστα να πάνε δηλαδή, ο κινέζος των 100€ οκ να έχει κακό sensor αλλα συσκευή ένας μισθός απαράδεκτο φίλε...
Neg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Άστα να πάνε δηλαδή, ο κινέζος των 100€ οκ να έχει κακό sensor αλλα συσκευή ένας μισθός απαράδεκτο φίλε... Δυστυχώς έτσι είναι.
Noex Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Αυτο το παλιο κουμπο αλλα sasmsung να μην ειχε κ ολα μελι γαλα.. 1
Neg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Αυτο το παλιο κουμπο αλλα sasmsung να μην ειχε κ ολα μελι γαλα.. Μπορούσαν να βάλουν τον σένσορα μέσα απο την οθόνη.
Tragic! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μπορούσαν να βάλουν τον σένσορα μέσα απο την οθόνη. Και στην κάμερα αλλά Huawei (αν δεν κάνω λάθος) μια χαρούλα είναι θεωρώ...
insomniaholic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 αισχρή τιμή...... η σωστή τιμή θα επρεπε να είναι 329 δολλάρια για 32, και 389 δολλάρια για το 64άρι. δηλαδή να σου βγει 300-350μαξ ελλάδα το 32άρι, και 400-450μαξ το 64άρι. Το είδανε κάπως μου φαίνεται οι κινέζοι. χαστούκι και επιστροφή στην πραγματικότητα.
Neg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Και στην κάμερα αλλά Huawei (αν δεν κάνω λάθος) μια χαρούλα είναι θεωρώ... Βασικά η LG τον είχε βάλει πρώτα στην κάμερα αν δεν κάνω λάθος, αλλα ναί και εκεί βολεύει αφού όπως το κρατάει κάποιος το κινητό ο δείκτης ακουμπάει πίσω. αισχρή τιμή...... η σωστή τιμή θα επρεπε να είναι 329 δολλάρια για 32, και 389 δολλάρια για το 64άρι. δηλαδή να σου βγει 300-350μαξ ελλάδα το 32άρι, και 400-450μαξ το 64άρι. Το είδανε κάπως μου φαίνεται οι κινέζοι. χαστούκι και επιστροφή στην πραγματικότητα. Δεν σε καταλαβαίνω, οι αγορές κινούνται ανάλογα με το πλήθος πωλήσεων ανα χώρα. Νομίζεις οτι τις εταιρίες τις νοιάζει οτι στην ελλάδα ο ΦΠΑ είναι παραπάνω απο το κανονικό και το κόστος εισαγωγής του προϊόντος; Αυτοί εστιάζουν στην Δυτική Ευρώπη και Αμερική.
Tragic! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Βασικά η LG τον είχε βάλει πρώτα στην κάμερα αν δεν κάνω λάθος, αλλα ναί και εκεί βολεύει αφού όπως το κρατάει κάποιος το κινητό ο δείκτης ακουμπάει πίσω. Παίζει. Επίσης, να προσθέσω ότι με θήκη προστατεύεται κι όλας 100% καθώς δεν έρχεται σε επαφή με άλλες επιφάνειες εν αντιθέσει με την οθονη, την οποία ή θα χτυπήσεις/γρατζουνήσεις/αφήσεις τη συσκευή μπρούμητα απάνω στο τραπέζι..
leo06 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Βασικά η LG τον είχε βάλει πρώτα στην κάμερα αν δεν κάνω λάθος, αλλα ναί και εκεί βολεύει αφού όπως το κρατάει κάποιος το κινητό ο δείκτης ακουμπάει πίσω. Δεν σε καταλαβαίνω, οι αγορές κινούνται ανάλογα με το πλήθος πωλήσεων ανα χώρα. Νομίζεις οτι τις εταιρίες τις νοιάζει οτι στην ελλάδα ο ΦΠΑ είναι παραπάνω απο το κανονικό και το κόστος εισαγωγής του προϊόντος; Αυτοί εστιάζουν στην Δυτική Ευρώπη και Αμερική. βασικά η lg δεν έχει βάλει πουθενά ακόμη fingerprint sensor
pkarab Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 καταρχην οι τιμες π λετε δεν ειναι απο το official site. στα 330 η εκδοση 16gb κ 390 η εκδοση με 64 gb. ναι για ευρο μιλαω ελληναρα 1
pkarab Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 αισχρή τιμή...... η σωστή τιμή θα επρεπε να είναι 329 δολλάρια για 32, και 389 δολλάρια για το 64άρι. δηλαδή να σου βγει 300-350μαξ ελλάδα το 32άρι, και 400-450μαξ το 64άρι. Το είδανε κάπως μου φαίνεται οι κινέζοι. χαστούκι και επιστροφή στην πραγματικότητα. αμα δεν σαρεσει δεν το παιρνεις, για αλλους η τιμη ειναι πολυ καλη κ λογικη. α, και να ξερεις δν υπαρχει 32 gb εκδοση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα