giorgoslouk Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Θα προτιμούσα σαφώς το Elephone Vowney. Χαμηλότερη τιμή με δυνατότερα specs. 1
VmpB Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Το θεωρώ πολύ καλή συσκευή, αλλά μάλλον ξεφεύγει από το flagship killer σκεπτικό, λόγω τιμής. Για μένα πάντα. Αλλά αν στόχευα να διαθέσω γύρω στα 400, θα το προτιμούσα
mixalhspsomas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Θα προτιμούσα σαφώς το Elephone Vowney. Χαμηλότερη τιμή με δυνατότερα specs. πωπω φιλε ποσο δικιο εχεις τι τουμπανο ειναι αυτο !!! 1
DaemonLord92 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Παρα πολυ καλα χαραχτηριστικα, ωραιο design και σε αρκετα καλη τιμη. Μονο η καμερα με χαλαει, 13mp ειναι πολυ λιγα ρε γμτ... Εκτος και αν σκοπευεις να κανεις τις φωτογραφιες σου γιγαντοαφισες ή αμα θελεις να τραβας μια φωτογραφια και να κανεις 40x ζουμε στα σωματιδια σκονης τοτε τα παραπανω mp δεν τα χρειαζεσαι. Γενικα τωρα πλεον θα πρεπει να σε ενδιαφερει ο φακος που φοραει το κινητο, το software της καμερας, το αμα εχει οπτικο σταθεροποιητη και μετα τα mp. 4
Tragic! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Θα προτιμούσα σαφώς το Elephone Vowney. Χαμηλότερη τιμή με δυνατότερα specs. Δυνατά specs με χαμηλότερη αξιοπιστία, χαμηλότερη ποιότητα κατασκευής, χαμηλότερο ποιοτικά software και χαμηλότερη τιμή. Να τα λέμε ολοκληρωμένα. πωπω φιλε ποσο δικιο εχεις τι τουμπανο ειναι αυτο !!! "πωπω φίλε" πόσο αισχρό είναι το να επικροτούμε μία λανθασμένη εντύπωση σχετικά με ένα θέμα.. 1
Neg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δυνατά specs με χαμηλότερη αξιοπιστία, χαμηλότερη ποιότητα κατασκευής, χαμηλότερο ποιοτικά software και χαμηλότερη τιμή. Να τα λέμε ολοκληρωμένα. "πωπω φίλε" πόσο αισχρό είναι το να επικροτούμε μία λανθασμένη εντύπωση σχετικά με ένα θέμα.. Tragic!
pantnick Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Και γιατι να μη πας σε Moto X pure edition? Αρκετά ευχαριστημένος με το Oneplus 1 αλλα η εταιρία δεν είναι σοβαρή. Ανέβασε τιμή, έβγαλε nfc, άφησε την camera στα ίδια mpχ(όσο και αν δεν μετράνε τα έχει πλέον και κινητό στα μισά χρήματα), Θα μπορούσε να βάλει fingerprint sensor στο εσωτερικό της συσκευής μιας και ο υποχρονισμένος sd810 το υποστηρίζει. Ίδιο ουσιαστικά panel, κάκιστο support και περάσαμε και το δράμα που είχαν με την cyanogen το οποίο δείχνει ερασιτεχνισμό γενικότερα. Κ μετά έρχεται το θέμα των invites... Motorola X λοιπόν και ας μην έχουμε fingerprint sensor.
giorgoslouk Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 "πωπω φίλε" πόσο αισχρό είναι το να επικροτούμε μία λανθασμένη εντύπωση σχετικά με ένα θέμα.. Σωστά φίλε πολύ αισχρό. Πιο αισχρό κι από την παιδεραστία.
Tragic! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Σωστα φιλε πολυ αισχρο. Πιο αισχρο κι απο την παιδεραστια. Πωπω ειρωνίες... 1
Neg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Και γιατι να μη πας σε Moto X pure edition? Αρκετά ευχαριστημένος με το Oneplus 1 αλλα η εταιρία δεν είναι σοβαρή. Ανέβασε τιμή, έβγαλε nfc, άφησε την camera στα ίδια mpχ(όσο και αν δεν μετράνε τα έχει πλέον και κινητό στα μισά χρήματα), Θα μπορούσε να βάλει fingerprint sensor στο εσωτερικό της συσκευής μιας και ο υποχρονισμένος sd810 το υποστηρίζει. Ίδιο ουσιαστικά panel, κάκιστο support και περάσαμε και το δράμα που είχαν με την cyanogen το οποίο δείχνει ερασιτεχνισμό γενικότερα. Κ μετά έρχεται το θέμα των invites... Motorola X λοιπόν και ας μην έχουμε fingerprint sensor. Βασικά ο Fingerprint Sensor είναι υπερεκτιμημένος σε όλα τα κινητά, όσο για την κάμερα, δεν παίζει ρόλο πόσα Mpixel είναι αλλά τι φακό και σένσορες φοράει. Στα υπόλοιπα με τις προσκλήσεις συμφωνώ.
mixalhspsomas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δυνατά specs με χαμηλότερη αξιοπιστία, χαμηλότερη ποιότητα κατασκευής, χαμηλότερο ποιοτικά software και χαμηλότερη τιμή. Να τα λέμε ολοκληρωμένα. "πωπω φίλε" πόσο αισχρό είναι το να επικροτούμε μία λανθασμένη εντύπωση σχετικά με ένα θέμα.. ναι δεν ειναι τοσο καλη εταιρια αλλα δεν βγαζει και ασχημα κινητα για την τιμη τους περιμενεις βλεπεις αμα ειναι καλο απο reviews και αμα παει καλα το παιρνεις τι κακο που μου αρεσε
Tragic! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Βασικά ο Fingerprint Sensor είναι υπερεκτιμημένος σε όλα τα κινητά, όσο για την κάμερα, δεν παίζει ρόλο πόσα Mpixel είναι αλλά τι φακό και σένσορες φοράει. Στα υπόλοιπα με τις προσκλήσεις συμφωνώ. Πάντως έχουν βγεί κάτι αναξιοπιστα κινέζικα τύπου doogee, jiayu,Thl,Elephone κλπ στο εκατοπεντηντάρι-εκατοστάρικο ή και πιο φθηνά και φοράνε σένσορ. Τώρα, θα μου πεις για τον πέο σενσορ. Συμφωνώ, συνήθως υπάρχει για να υπάρχει, αλλά θεωρώ ότι είναι αχρειάστος σε τέτοιες συσκευές. ναι δεν ειναι τοσο καλη εταιρια αλλα δεν βγαζει και ασχημα κινητα για την τιμη τους περιμενεις βλεπεις αμα ειναι καλο απο reviews και αμα παει καλα το παιρνεις τι κακο που μου αρεσε Δε λέω ότι είναι κακό, αλλά όταν συγκρίνουμε τιμές δύο συσκευών πρέπει αυτές να είναι ομοιες. OPO με Elephone είναι η μέρα με τη νύχτα. Όσο για το αν το elephone αξίζει τα λεφτά του ίσως, αλλά είναι σα να παίρνεις Turbox i5 αντί για Dell/Toshiba i3 στην ίδια τιμή άρα κορόνα-γράμματα. Κόβουν ποιότητα & αξιοπιστία για να βάλουν specs και να διατηρήσουν σταθερή τιμή. Με πιάνεις;
Neg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Πάντως έχουν βγεί κάτι αναξιοπιστα κινέζικα τύπου doogee, jiayu,Thl,Elephone κλπ στο εκατοπεντηντάρι-εκατοστάρικο ή και πιο φθηνά και φοράνε σένσορ. Τώρα, θα μου πεις για τον πέο σενσορ. Συμφωνώ, συνήθως υπάρχει για να υπάρχει, αλλά θεωρώ ότι είναι αχρειάστος σε τέτοιες συσκευές. Γενικά είναι αχρείαστος, εκτός για συναλλαγές τύπου Online Banking και NFC Πληρωμές. Εμένα που έχει σένσορα δεν μου κάνει δουλειά γιατί θέλει στεγνά χέρια και τα δικά μου ιδρώνουν εύκολα και έχει ως αποτέλεσμα να μην διαβάζει το δάχτυλο μου.
Tragic! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Γενικά είναι αχρείαστος, εκτός για συναλλαγές τύπου Online Banking και NFC Πληρωμές. Εμένα που έχει σένσορα δεν μου κάνει δουλειά γιατί θέλει στεγνά χέρια και τα δικά μου ιδρώνουν εύκολα και έχει ως αποτέλεσμα να μην διαβάζει το δάχτυλο μου. Φτηνοδουλειές. Ή βάλτον να δουλεύει άριστα ή μην τον βάλεις καθόλου, το να τον πληρώνεις απλά για να υπάρχει είναι μαλακία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα