Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Δυστυχώς μου έπεσε το κινητό μου και ράγισε το digitizer. Ευτυχως δουλεύει πλήρως και το σπάσιμο είναι μόνο στο digitizer. Άν δεν το αλλάξω και το δουλεύω έτσι υπάρχει πρόβλημα; Άν βάλω ένα tempered glass (καλιο αργά παρά ποτέ) και το δουλεύω έτσι δεν θα είναι καλύτερα;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Δυστυχώς μου έπεσε το κινητό μου και ράγισε το digitizer. Ευτυχως δουλεύει πλήρως και το σπάσιμο είναι μόνο στο digitizer. Άν δεν το αλλάξω και το δουλεύω έτσι υπάρχει πρόβλημα; Άν βάλω ένα tempered glass (καλιο αργά παρά ποτέ) και το δουλεύω έτσι δεν θα είναι καλύτερα;

Μπορείς να κάνεις και τα δύο που λες και δεν θα έχεις πρόβλημα. Τι κινητό είναι;

Δημοσ.

Galaxy core prime είναι το κινητό. Το θέμα είναι ότι η τιμή του digitizer ξεκινάει απο 21€ αλλά δεν είναι γνήσιο, οπότε λογικά θα είναι χειρότερο..

Δημοσ.

Εγω παντως που αλλαξα μονος μου σε ενα samsung galaxy ace, ενα που ειχα παρει απο κινα, μια χαρα εκατσε, και καμια διαφορα με το original.

Δημοσ.

Galaxy core prime είναι το κινητό. Το θέμα είναι ότι η τιμή του digitizer ξεκινάει απο 21€ αλλά δεν είναι γνήσιο, οπότε λογικά θα είναι χειρότερο..

Χειρότερο από το ραγιζμενο??? ασε που μπορεί να κατασκευάζετε στο ίδιο εργοστάσιο με το γνήσιο

Απλα δεν μπορει να το αλλαξει ο καθενας...στην προσπαθεια μπορει να κανεις και ζημια στην οθονη και σε αλλα μερη του κινητου>

και οκ βαζεις tempered glass αλλά και πάλι ραγισμένο θα είναι!!οπτικά θα σε ενοχλεί

Δημοσ.

Δες στο youtube αν υπαρχει καποιος οδηγος για να το κανεις μονος σου

Εμενα σε ελλο κινητο για  καινουριο δικο τους μαζι με εργασια ηθελαν 60-70ε ενω μου ζηταγαν 30ε για να μου βαλουν αυτο που ειχα αγορασει απο το ebay με 15ε 

Τελικα το εβαλα μονος μου και ειναι οκ

Μπορει να φαινεται δυσκολο αλλα στην ουσια ειναι ξεβιδωμα, βγαλσιμο 3-4 καλωδιων που πανε κουμπωτα και μετα ζεσταμα με πιστολακι

Δημοσ.

Απο το ebay είναι 10€ δουλεια αλλά δεν γίνεται. Έχω αλλάξει κ άλλες οθόνες. Απλά αυτή που έχει στο ebay 10€ εδώ έχει 21+μεταφορικα. Τέλος πάντων, θα δω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...