Προς το περιεχόμενο

Αγορα πολυμηχανηματος για φοιτητη


Galazios10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια! 

 

Ενδιαφερομαι για αγορα πολυμηχανηματος για το σπιτι. Γενικα δεν εκτυπωνω πολυ συχνα, το αντιθετο μαλιστα, και κυριως κανα εγγραφο, καμια αποδειξη, βασικα πραγματα δηλαδη που μπορει να χρειαστουν στο σπιτι. Ο σκοπος ομως της αγορας ειναι η εκτυπωση της διπλωματικης μου εργασιας, αλλα και για οποια αλλη εργασια προκυψει στο μελλον σε τυχον μεταπτυχιακο κλπ. Τελειωνω συντομα και δεν θα ηθελα να τη δωσω εξω για εκτυπωση, αφενος γιατι με εργασια 150+ σελιδες σε 4 αντιγραφα πιστευω θα μ φυγει ο κουκος αιδονι, αφετερου γιατι ευκαιρια ειναι να αγορασω και εναν εκτυπωτη. Στην εργασια περιλαμβανονται αρκετα εγχρωμα διαγραμματα και φωτογραφιες. Μεσα σε αυτα που θα ηθελα να εχει ειναι σιγουρα αυτοματη διπλη εκτυπωση, WiFi και σιγουρα οχι πολυ ακριβα αναλωσιμα, αλλα αν εχετε και κατι αλλο να προτεινετε για τη χρηση που προοριζεται, ακουω. Για τιμη, πιστευω τα 100 ευρω ειναι ρεαλιστικο οριο.

 

ΥΓ. Αν πιστευετε οτι δεν αξιζει αγορα ενος πολυμηχανηματος απλως και μονο για εκτυπωση διπλωματικης, την ωρα που η καθημερινη του χρηση ειναι ελαχιστη, πειτε μου.

 

Ευχαριστω πολυ ! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα τα λετε παιδια, και ετσι οπως το εψαξα και γω λιγακι παραπανω, δεν αξιζει να παρω καποιο "αξιοπρεπες" πολυμηχανημα την ωρα που θα του κανω ελαχιστη χρηση.. εκτυπωνω καπου εξω την εργασια και τελος.. Θα παω σε αυτη τη φτηνη λυση για να εχω απλως κατι το σπιτι να κανει τη δουλεια του και ολα καλα..ευχαριστω!  :rolleyes:

 

Για να αποφυγω τον κινυδνο να ξεραθει το μελανι στις κεφαλες λογω μακροχρονιας απραξιας, θα μπορουσα να κανω καθε 1-2 βδομαδες 2 σειρες εκτυπωση ισα ισα για να τον ξυπναω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάθε δύο βδομάδες μια εκτύπωση για να τον ξυπνάς είναι καλά, στο συγκεκριμένο μοντέλο.

 

Δεν κάνει και πολλά, αλλά για 30 ευρώ θα κάνεις την δουλειά σου, έστω και με χειροκίνητο duplex. 

 

Εχε υπόψη σου ότι στις έγχρωμες εκτυπώσεις θα έχεις ένα πολύ βασικό αποτέλεσμα. Μην περιμένεις να εκτυπώσεις φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.

Κατά τα άλλα το καλύτερο value for money αυτή τη στιγμή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ουτε αυτοματη διπλη εκτυπωση.. :P

πλακα μας κανεις;;;30 ευροπουλα ειναι.

Α ναι, ντακς... Απλά είδα που το ανέφερε στα needs του το παλικάρι και το είπα.

Έτσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο section δεν είναι ο τομέας μου, τους τελευταίους μήνες απλά διαβάζω εδώ, μπας και μάθω τίποτα και πάρω κι εγώ κανα μηχάνημα της προκοπής. ;)

Επεξ/σία από GiOrGoSk21
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...