Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά... Αντε βλέπω τα Χριστούγεννα να το παίρνουμε 239 και θα το φλασαρουμε κιόλας.. Όπως είχε γίνει και στο 360 και είχε κάνει της τρελές πωλήσεις.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χλωμό το βλέπω για JTAG εχουν λυσαξει να τα τριπλοκλειδωνουν με νεα updates συνεχεια. Αυτο με το ενοποιημενο log in και stream σε windows και xbone ισχυει ? Τα 10 εχουν ενα menu xbone

Δημοσ.

To plaisio λειπει και ειμαστε κομπλε μοναδική ευκαιρία!

διαθέσιμο και ως εκθεσιακό  

διαθέσιμο και ως εκθεσιακό  :-D
έως
2540
  • Like 1
Δημοσ.

Βασικά το θέμα με τη προσφορά του Γερμανού ήταν ότι δεν υπήρχε καθόλου στοκ οπότε πολλοί λίγοι το πρόλαβαν. Δε ξέρω εάν ήταν ουσιαστικά προσφορά.

Περιορισμένα-ελάχιστα αποθέματα, πώληση σε τιμή κόστους και προσφορά 2 ημερών ίσα για να μπαίνει κόσμος.

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι τα xbone με τo bundle AC Unity βγηκαν καλοκαιρι 2014 με το διασημο Coil whine οπως και το λευκο με το Sunset Overdrive http://www.gamespot.com/forums/xbox-association-1000003/so-i-guess-most-of-the-new-x1-s-are-defective-31700642/

Εχω την εντυπωση οτι τα xbone με τo bundle AC Unity βγηκαν καλοκαιρι 2014 με το διασημο Coil whine οπως και το λευκο με το Sunset Overdrive http://www.gamespot.com/forums/xbox-association-1000003/so-i-guess-most-of-the-new-x1-s-are-defective-31700642/

Δυστυχως η εντυπωση σου ειναι λαθος.Τα συγκεκριμενα bundies που αναφερεις βγηκανε μεσα νοεμβριου(AC Unity/Black Flag)και μεσα οκτωβριου(το λευκο one με το sunset overdrive)οπου δεν  υπεφεραν απο το συγκεκριμενο φαινομενο(το δικο μου το αγορασα τελος δεκεμβριου με το πακετο με τα assasins,και δεν ειχαν κανενα προβλημα)Παντως προβληματα με  cool wine!!παρουσιασαν μονο τα σκετα bundies(χωρις το kinect) που βγηκαν στην αγορα αρχες σεπτεμβριου του 2014.Αν και μετα μεσο software update το προβλημα διορθωθηκε.

Γιατι δεν τους κοστιζει τιποτα  :-D Btw 3 μερες να κατεβασω το Halo digital ξεφτιλα microsoft ...

Ενας λογος που δεν θελω να αγοραζω ψηφιακα παιχνιδια στο one μου!!!ειναι οι τραγικες ταχυτητες κατεβασματος.Ευχομαι με την νεα σημαντικη αναβαθμιση σε windows 10,το συγκεκριμενο προβλημα να εξαλειφθει πληρως.

Δημοσ.

Σωστα το software update  διορθωσε το  προβλημα ρευματος . Μολις κουμπωνες το kinect σταματουσε το coιl whine η το τσιριγμα αν θες . Επισης προβλημα βλεπω τωρα και στο psn με το download του god of war 35 gb και πεφτει συνεχεια . Παει και το sony network χαλια servers .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...