Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μου έδωσαν ένα galaxy s6 edge που είναι demo unit και το μόνο που κάνει είναι να μπει στην κάμερα. Μπορώ να μπω σε download mode. Κάποιος το έχει κλειδώσει και δεν μπορώ να μπω στην εφαρμογή της Samsung να βγάλω το demo. Υπάρχει τρόπος να το κάνω να γυρίσει σε default; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Και να καταφερεις να φλασαρεις μια ρομ,μονο σαν ταμπλετ θα σου δουλεψει γιατι εχω την εντυπωση οτι ο sim card reader ειναι dummy. Το μονο πιστευω που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις ενα σπαζμενο αλλα με λειτουργικη μητρικη και να κανεις την σκαντζα...

Δημοσ.

Και να καταφερεις να φλασαρεις μια ρομ,μονο σαν ταμπλετ θα σου δουλεψει γιατι εχω την εντυπωση οτι ο sim card reader ειναι dummy. Το μονο πιστευω που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις ενα σπαζμενο αλλα με λειτουργικη μητρικη και να κανεις την σκαντζα...

Δεν θέλω να το χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για σου φιλε μου,κατεβασε μια rom απο sammobile για το κινητο σου και περνά τήν, αν θες να τό κανείς και τηλ παρε ενα gmate Bluetooth,καλό δουλευτο!!!!

Δημοσ.

Για σου φιλε μου,κατεβασε μια rom απο sammobile για το κινητο σου και περνά τήν, αν θες να τό κανείς και τηλ παρε ενα gmate Bluetooth,καλό δουλευτο!!!!

Το gmate το κοιτουσα παλια για ενα ipod touch και δεν αξιζει , καλυτερα να αλλαξει τη μητρικη του κιν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...