dimitrisOP Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Θελω ενα καλο βιβλιο ωστε να μαθω c# πολυ καλα, εχω κοντα 5 χρονια εμπειρια σε java και βασικη γνωση της C. Μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καποιο βιβλιο εδω ελλαδα. Το budget ειναι ελευθερο , οσο παει
xaerialtwistx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 αν εννοείς για ελληνικό βιβλίο, προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιο καλό για c# οι εκδόσεις Κλειδαριθμος εχουν πολύ καλα βιβλία για προγραμματισμό αλλα δεν νομίζω να εχουν για την συγκεκριμένη γλωσσα. μπορεις να κοιτας και για visual c# για να αυξησεις τις πιθανοτητες να βρεις καποιο, δεν εχουν ουσιαστικες διαφορες. αν σε ενδιαφερει και αγγλικό βιβλίο που να μπορείς να βρεις εδώ, τότε κοίτα μήπως βρεις ένα από αυτά τα 3: 1) του Joel Murach (Murach's C# 2012) το οποιο ασχολειται με προγραμματισμό σε Windows. ίσως να μην σου αρέσει το γεγονός ότι μιλαει συγκεκριμενα για Windows αλλά καλύπτει τα περισσότερα χαρακτηριστικά της γλώσσας και αν σε ενδιαφερει αποκλειστικα η δημιουργια προγραμματων για αυτο το λειτουργικό, θα σε παει απο το Α στο Ω πολύ γρήγορα. 2) C# In Depth του Jon Skeet 3) C# In a Nutshell (αυτό είναι το αγαπημένο μου βιβλίο αλλά το προτεινω σαν τελευταιο αφού τα παραδείγματα του απευθυνονται σε άτομα που γνωριζουν ηδη αρκετα πραγματα επανω στην C#) 1
dimitrisOP Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ευχαριστω για τις προτασεις , κατα βαση για αγγλικο βιβλιο ψαχνω,αλλα αυτην την στιγμη λογο cc ειναι αδυνατη η αγορα απο εξω,οποτε οτι υπαρχει ελλαδα...
xaerialtwistx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 και εγω ξένα παιρνω και εχω το ιδιο προβλημα, κοιταξε και στον Παπασωτηριου που εχει ποικιλια στα ξενα βιβλία (με το ανάλογο κόστος βέβαια :Ρ).
Alithinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Εγώ ξεκίνησα με αυτό: Υπ' όψιν όμως ότι είναι και η πρώτη γλώσσα που μαθαίνω.
dimitrisOP Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 O Παπασωτηριου εχει το C# In Depth 3rd στα 50€ και μαλλον σε αυτο θα παω Στην ουσια ενα "jump" θελω να κανω απο java σε c# , ωστε να εχω καλη εμπειρια και στις 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα