Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θα ηθελα τα φωτα σας!!!

θα ηθελα να παρω καινουριες ραμ μιας και το μηχανημα μου εμεινε χωρις (της πουλησα ).

και θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για το ποιες ειναι συμβατες και μου κανουν

motherboard: msi p55-cd53

cpu: intel i7-860 

μου κανουν η 

RAM CORSAIR CMZ8GX3M2A1600C9B VENGEANCE 8GB (2X4GB) PC3-12800 DUAL CHANNEL KIT BLUE

Δημοσ.

ειναι πολυ παλια η ραμ,υποστηριζει ddr3 οποτε το να τυχεις σε μη συμβατο τσιπακι θα ειναι στο 0,0001 οτι και να σου πουμε μπορει να τυχει!αλλα λογικα οχι!εψαξα στο site δεν βρηκα λιστα με supported ram μονο cpus δεν θα χεις θεμα σιγουρα!

Δημοσ.

συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας μεταξύ 2 ram οι οποίες έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά διαφορετική μάρκα..

Δημοσ.

και αν παρω της ιδιες με cl8? αντι του cl9?

συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας μεταξύ 2 ram οι οποίες έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά διαφορετική μάρκα..

οχι φιλε μου σε αυτο δεν εχεις απολυτος κανενα προβλημα στο λεω γιατη τη προηγουμενες μου ετσι ηταν!

Δημοσ.

και αν παρω της ιδιες με cl8? αντι του cl9?

οχι φιλε μου σε αυτο δεν εχεις απολυτος κανενα προβλημα στο λεω γιατη τη προηγουμενες μου ετσι ηταν!

σιγουρα εε ? Ευχαριστώ πολύ !  :-D

Δημοσ.

το μονο προβλημα ειναι οτι αν εχεις μια corsair 4gb 1600mhz και μια Kingston 4gb 1333mhz θα τρεχουν και τα 8gb στα 1333 mhz η διαφορα στο ματι θα ειναι...ας πουμε 0,00001 sec σε καθε τι που κανεις! :P

να κοιταξεις το Cas latency να  ειναι οσο πιο μικρο μπορεις παιζει πιο μεγαλο ρολο!να ειναι κανα 9 δλδ οχι κανα 10,11!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...