Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και καποιο καιρο το λαπτοπ μου καιει στην αριστερη πλευρα μονο... αλλαξα ανεμιστηρα και πριν λιγο εβαλα καινουργιο με 2 ανεμιστηρες για να κανει καλυτερη δουλεια , ομως και παλι καιει .

Μονο στην αριστερη γωνια ενω το υπολοιπο εχει κανονικη θερμοκρασια

Τι γινετε?

Δημοσ.

same εχω το lenovo g510 και παντα η αριστερη μερια καιει ποτέ η δεξια, καλα στα αριστερα πλαγια κιολας που βγαινει λιγο αερας ακομα περισσοτερο, δεν πιστευω οτι ειναι προβλημα παντως

• Like 1
Δημοσ.

Απο θερμοκρασίες πως εισαι ? για δές με το hdsentinel

Σε ορισμένα μοντέλα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά μιας και ειναι κατασκευασμένα λάθος

• Like 1
Δημοσ.

Εδω και καποιο καιρο το λαπτοπ μου καιει στην αριστερη πλευρα μονο... αλλαξα ανεμιστηρα και πριν λιγο εβαλα καινουργιο με 2 ανεμιστηρες για να κανει καλυτερη δουλεια , ομως και παλι καιει .

Μονο στην αριστερη γωνια ενω το υπολοιπο εχει κανονικη θερμοκρασια

Τι γινετε?

Εκει βρισκεται ο επεξεργαστης, gpu και η ψυκτρα του με τον ανεμιστηρα. Αν το εχεις πολυ καιρο, οηγαινε το για καθαρισμα και αλλαγη παστας. Εκτος αν μπορεις να το κανεις μονος σου
  • Like 1
Δημοσ.

same εχω το lenovo g510 και παντα η αριστερη μερια καιει ποτέ η δεξια, καλα στα αριστερα πλαγια κιολας που βγαινει λιγο αερας ακομα περισσοτερο, δεν πιστευω οτι ειναι προβλημα παντως

Και εγω το ιδιο μοντελο εχω 

Εκει βρισκεται ο επεξεργαστης, gpu και η ψυκτρα του με τον ανεμιστηρα. Αν το εχεις πολυ καιρο, οηγαινε το για καθαρισμα και αλλαγη παστας. Εκτος αν μπορεις να το κανεις μονος σου

Το εχω 2 χρονια ... θεωρειτε πολυ?

Απο θερμοκρασίες πως εισαι ? για δές με το hdsentinel

Σε ορισμένα μοντέλα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά μιας και ειναι κατασκευασμένα λάθος

Το hdsentinel ειναι προγραμμα? Μπορεις να στειλεις λινκ απο που να το κατεβασω? 

Δημοσ.

Ανάλογα που το δουλεύεις. Με την πάροδο του χρόνου, το λάπτοπ μαζεύει στην ψύκτρα σκόνες,τρίχες, κ.α. Το αποτέλεσμα είναι να βουλώνει και να μην μπορεί να περάσει ο κρύος αέρας για να την κρυώσει, με αποτέλεσμα να όλα να δουλεύουνε σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Πάντως, για εμένα προσωπικά, είναι  πολύς καιρός τα 2 χρόνια. Δες στο παρακάτω λίνκ, στο #13, έχω ανεβάσει φωτογραφίες από το λαπτοπ ενός φίλου, που καθάρισα( πριν και μετά).

http://www.insomnia.gr/topic/566027-freeze-laptop-lenovo-thinkpad/

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα που το δουλεύεις. Με την πάροδο του χρόνου, το λάπτοπ μαζεύει στην ψύκτρα σκόνες,τρίχες, κ.α. Το αποτέλεσμα είναι να βουλώνει και να μην μπορεί να περάσει ο κρύος αέρας για να την κρυώσει, με αποτέλεσμα να όλα να δουλεύουνε σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Πάντως, για εμένα προσωπικά, είναι  πολύς καιρός τα 2 χρόνια. Δες στο παρακάτω λίνκ, στο #13, έχω ανεβάσει φωτογραφίες από το λαπτοπ ενός φίλου, που καθάρισα( πριν και μετά).

http://www.insomnia.gr/topic/566027-freeze-laptop-lenovo-thinkpad/

Χμμ τοτε μαλλον θα το παω για καθαρισμο , εγω δεν ειμαι τοσο σχετικη οποτε ας το αφησω σε ειδικο 

Ευχαριστω για την βοηθεια 

Έκανα λάθος βασικά το hwmonitor ειναι για να τσεκάρεις θερμοκρασίες για το σύστημα σου http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html, το hdsentinel που ανέφερα ειναι για να βλέπεις την υγεία του δίσκου σου

Δεν ξερω καθολου , αυτες οι θερμοκρασιες ειναι υψηλες για λαπτοπ?

post-304411-0-66831000-1438864118_thumb.png

Δημοσ.

Μια χαρά βλέπω τις θερμοκρασίες γενικα για laptop αλλα και για καλοκαίρι οποτε δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με υπερθέρμανση απλα ισως λόγω των υλικών του συγκεκριμένου laptop καίει πιο πολύ απο αλλα

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά βλέπω τις θερμοκρασίες γενικα για laptop αλλα και για καλοκαίρι οποτε δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με υπερθέρμανση απλα ισως λόγω των υλικών του συγκεκριμένου laptop καίει πιο πολύ απο αλλα

Okay ευχαριστω για την απαντηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...