voltmod Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Η εταιρεία Mondaine που βρίσκεται πίσω από τα παραδοσιακά ρολόγια στους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ελβετίας που διαθέτουν λευκό καντράν και τον χαρακτηριστικό κόκκινο δείκτη δευτερολέπτων ανακοίνωσε το Helvetica 1. Πρόκειται για έναν χρονογράφο με κάσα 44mm από ανοξείδωτο ατσάλι με βουρτσιστό φινίρισμα, προστασία από κρύσταλλο ζαφείρι και αυθεντικό δερμάτινο λουράκι, ενώ επιπλέον είναι αδιάβροχο έως και σε 30 μέτρα βάθος (3atm). Το ρολόϊ quartz εξοπλίζεται ωστόσο και με MotionX activity tracker καθώς και με Smart Sleep alarm κρατώντας δεδομένα για τα βήματα που κάνετε καθημερινά, τις αποστάσεις που ταξιδέψατε ή τις θερμίδες που κάψατε (η πρόοδος διακρίνεται στο μικρό εσωτερικό καντράν). Το Helvetica 1 επίσης παρακολουθεί τον ύπνο του χρήστη και το ξυπνητήρι μπορεί να ρυθμιστεί, ώστε να τον ξυπνήσει κατά την διάρκεια της πιο ελαφριάς περιόδου του υπνικού κύκλου. Για την λειτουργία της MotionX app θα χρειαστείτε πάντως ένα smartphone με Android 4.4 ή νεότερη έκδοση ή ένα iPhone με iOS 8 ή νεότερη έκδοση. Όσον αγορά στην διάρκεια της μπαταρίας, μάλλον δεν θα πρέπει να ανησυχείτε αφού επαρκεί για περισσότερα από δύο χρόνια. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να το προ-παραγγείλουν με τιμή $950 (αν προ-παραγγείλετε μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου θα έχετε έκπτωση $100). Η εταιρεία θα κατασκευάσει 1957 αριθμημένα ρολόγια. Site: GSMArena
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 δεν την ξερει η μανα της εισαι ρολογας και μιας και ασχολεισαι καμια 30αρια χρονια δεν την ξερεις? και εστω οτι δεν την ξερεις και λογικο ειναι το οτι εχει ολα τα ρολογια στους σταθμους της ελβετιας δεν σ λεει τπτ?τι νμζ οτι ειναι καμια κινεζικη?
DaemonLord92 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δεν περιμενα τπτ λιγοτερο απο αυτη την εταιρια!!!! δεν την ξερει η μανα της Φιλε μου θα σου κανω μια ερωτηση. Το σχολιο σου αποσκοπει πουθενα, περα απο το να ξεκινησει flame war? Εσυ μπορει να μην την ξερεις αλλα εγω που εχω παει Ελβετια την ξερω πολυ καλα. Θα μπορουσες να ρωτησεις ποια ειναι αυτη η εταιρια. Φιλικα παντα. 2
Catalyst Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 H ιδέα είναι πολύ καλή. Προσθέτει σε ένα κλασικής εμφάνισης ρολόι μερικές επιπλέον δυνατότητες, που μπορείς να τις παρακολουθείς από το smartphone σου, χωρίς επιπτώσεις στην μπαταρία. Αν κάνει όσα λέει σωστά (βήματα που κάνετε καθημερινά, αποστάσεις που ταξιδέψατε ή θερμίδες που κάψατε και παρακολουθεί τον ύπνο) τότε πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες. 1
gchris7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Πιο ομορφο και πολυ πιο οικονομικο ειναι αυτο παντως: https://www.skroutz.gr/s/6440725/Withings-Activity-Tracker-Activite-Silver.html
bill81 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 δεν την ξερει η μανα της TRIDENT SENSES: και μασας χωρίς να μιλάς και κερδίζεις ταξίδι στην Ελβετία να την μάθεις, μην χάνεις χρόνο: http://www.saveandwin.gr/diagonismoi-sw/diagonismos-trident-senses-me-doro-3-000-metrita-kathe-evdomada-kai/ 1
el97639 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 τα αναλογικα ρολογια μου φαινονται κατι σαν τις αμαξες το πικαπ κ τους δισκους κλτ. Ειναι απαρχαιομενη τεχνολογια που κρατησε κ καλα σαν κοσμημα αλλα ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω πλεον γιατι καποιος να πεταξει λεφτα για ρολοι. Φορεσα προχτες ενα παλιο , τοτε που ηταν ακομα μοδα, και το εβγαλα μετα απο 20 λεπτα αφου κοιταξα 5 φορες το κινητο για κανενα Notification. Αφου το κοιτας που το κοιτας το κινητο καθε λιγο βλεπεις και την ωρα κ τελειωνεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 εντάξει δεν είναι και Patek Philippe/Vacheron Constantin για να τον πάρετε με τις ντομάτες... 1
geoeva01 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Προς τους εξυπνοπουλους που πεσαν να με φανε οταν μιλαμε για πρεστιζ μιλαμε για patek phillipe vacheron και παει λεγοντας και η swatch ελβετικη ειναι οποτε ποιο το νοημα των λεγομενων σας? Οσο για το αν εχω παει ελβετια ειμαι κατοχος 2 tag (το ενα απιστευτα σπανιο) και ενος vacheron οποτε εσεις που ξεφυλιζετε περιοδικα και το παιζετε ειδημων καλυτερα να επιστρεψετε στην πραγματικοτητα εκτος και αν θεωρειτε ρολογια κυρους ρολογια 150 ευρω http://www.chrono24.com/en/mondaine/index.htm?dosearch=true&query=Mondaine&sortorder=1 οποτε παω πασο προφανως ειστε οι ιδιοι που κανετε ουαου μολις βλεπετε κανενα audi στον δρομο
Redshift Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 παντως ρε φιλε με τοσους ζαμπλουτους με ακριβα γουστα να ξημεροβραδιαζονται στο ινσομνια μαλλον θα επρεπε να μετονομαστει σε εφοπλιστονια ξργω 1
kvenihakis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Προς τους εξυπνοπουλους που πεσαν να με φανε οταν μιλαμε για πρεστιζ μιλαμε για patek phillipe vacheron και παει λεγοντας και η swatch ελβετικη ειναι οποτε ποιο το νοημα των λεγομενων σας? Οσο για το αν εχω παει ελβετια ειμαι κατοχος 2 tag (το ενα απιστευτα σπανιο) και ενος vacheron οποτε εσεις που ξεφυλιζετε περιοδικα και το παιζετε ειδημων καλυτερα να επιστρεψετε στην πραγματικοτητα εκτος και αν θεωρειτε ρολογια κυρους ρολογια 150 ευρω http://www.chrono24.com/en/mondaine/index.htm?dosearch=true&query=Mondaine&sortorder=1 οποτε παω πασο προφανως ειστε οι ιδιοι που κανετε ουαου μολις βλεπετε κανενα audi στον δρομο Α εισαι βλακας. Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Μολις ειδες τα δυσκολα εχεις παει και ελβετια. Πεταξες και κανα δυο μαρκες και μπηκες σε ολους. Μεχρι και την audi εβγαλες μαπα. Δες το παντως εχεις προβλημα.
geoeva01 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Α εισαι βλακας. Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Μολις ειδες τα δυσκολα εχεις παει και ελβετια. Πεταξες και κανα δυο μαρκες και μπηκες σε ολους. Μεχρι και την audi εβγαλες μαπα. Δες το παντως εχεις προβλημα. http://www.insomnia.gr/classifieds/various/watches/445746-tag-heur-6000-gold-diamond-automatic/ 16 χιλιαδες ευρω αγορασμενο και είναι της γυναικας μου δεν σου δειχνω τα δικα μου καν γιατι κινδυνευω από κατι πειναλες σαν και σενα αντε καληνύχτα και φιλακια
bill81 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Πνιξε την πικρα σου που σε θιξαμε και σενα και το ρολοι σου με ενα κρασι Βουργουνδίας, φαε κανα αστακο στο χωριο και θα το ξεπερασεις 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα