talibanakos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 16 ώρες πριν, Jiakometi είπε το άρθρο είναι click-bait Βαγγο μου το αρθρο απο τη σελιδα αυτη συγκεκριμενα μπορει να ειναι click bait,αλλα το εχω ψαξει και ισχυει σε οτι αφορα την παλαιοτητα. Μπορει να μην το βλεπεις τοσο στην Αθηνα,αλλα στην επαρχια δε φανταζεσαι τι σαραβαλο κυκλοφορει. Δε συζηταμε για τα επαγγελματικα οχηματα,αυτα τα βλεπουμε σιγουρα καθημερινα ολοι. Στην Καλαματα βλεπω καθημερινα ενα volvo του..60 που κανει δρομολογια κανονικα..
Jiakometi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, talibanakos είπε Βαγγο μου το αρθρο απο τη σελιδα αυτη συγκεκριμενα μπορει να ειναι click bait,αλλα το εχω ψαξει και ισχυει σε οτι αφορα την παλαιοτητα. Μπορει να μην το βλεπεις τοσο στην Αθηνα,αλλα στην επαρχια δε φανταζεσαι τι σαραβαλο κυκλοφορει. Δε συζηταμε για τα επαγγελματικα οχηματα,αυτα τα βλεπουμε σιγουρα καθημερινα ολοι. Στην Καλαματα βλεπω καθημερινα ενα volvo του..60 που κανει δρομολογια κανονικα.. Ίσως να μην έχεις άδικο Σταμάτη για το θέμα Αθήνα vs επαρχία, αλλά νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην επαρχία είναι η ανεπαρκής συντήρηση και μάλιστα λόγω νοοτροπίας...
odyx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Στις 5/8/2015 στις 11:46 ΠΜ, kontrakultura είπε Βασικό ερώτημα για εμένα είναι αν...χωράω (είμαι 1.92) Η κατανάλωση δεν με πειράζει όση και να είναι....έχω ελαφρύ πόδι και εμπειρία στην οικονομική οδήγηση χωρίς να γλυκαίνομαι από το γκάζι. Τοτε γιατι να αγοράσει καποιος ενα τετοιο οχημα ? Η μουρη, για τους αλλους αρα
sargus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Γιατί μπορεί να του αρέσει πολύ εμφανισιακά! Ή μπορεί να θέλει το γκάζι και τη σπορτίβικη συμπεριφορά να βρίσκονται διαθέσιμα για μια στο τόσο. Κ.α. Δεν είναι μόνο η μούρη! 1
gmts Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 2 hours ago, odyx said: Τοτε γιατι να αγοράσει καποιος ενα τετοιο οχημα ? Η μουρη, για τους αλλους αρα Και περιμένεις τώρα απάντηση μετά απο 4 χρόνια
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, sargus είπε Γιατί μπορεί να του αρέσει πολύ εμφανισιακά! Ή μπορεί να θέλει το γκάζι και τη σπορτίβικη συμπεριφορά να βρίσκονται διαθέσιμα για μια στο τόσο. Κ.α. Δεν είναι μόνο η μούρη! Ετσι ακριβως κια για τα δυο παιδια μου που εχουν ΤΤ
sargus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Ετσι ακριβως κια για τα δυο παιδια μου που εχουν ΤΤ Και τα δύο; Ωχχχ...άρα τα εγγόνια αργούν ακόμα...Χαχαχα
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, sargus είπε Και τα δύο; Ωχχχ...άρα τα εγγόνια αργούν ακόμα...Χαχαχα Ναι αλλα παλια του 2000 Εγκονια ????????? Αγνωστη λεξη.Θα την γκουγκλαρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα