Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Στις 5/8/2015 στις 10:43 ΠΜ, kontrakultura είπε Πούλησα τη μηχανή, πούλησα και το σκούτερ. Και το 9ετίας suzuki swift μου μάλλον έχει πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων με κόστος κάπου 1500, οπότε ίσως την κάνει κι αυτό σιγά σιγά. Εγώ γενικά στις μετακινήσεις μου είμαι χαλαρός και χομπίστας. Ούτε πολλά χιλιόμετρα κάνω, ούτε ιδιαίτερες ή συγκεκριμένες ανάγκες έχω...απλά να υπάρχει ένα σωστό αυτοκίνητο να πηγαίνω βόλτες, ταξίδια ή όπου αλλού χρειαστεί. Τα κόστος χρήσης-συντήρησης, υπό αυτές τις συνθήκες, δεν με απασχολεί και τόσο. Οπότε σκέφτομαι μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσω τον παντοτινό μου κι ανεκπλήρωτο έρωτα, ένα κατάμαυρο TT 1.8T Quattro (mk1); Πείτε καμιά γνώμη ή εμπειρία...εκδόσεις, τιμές, πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα, συντήρηση, βλάβες....ψήστε με...ή ξεψήστε με.... Το Audi TT έχει την πιο βαρετή οδική συμπεριφορά που είχα δει εκείνη την εποχή. Είναι τόσο τέλειο που καταντάει βαρετό μετά από λίγο. Ο,τι και να κάνεις παραμένει γραμμικό και προβλέψιμο σε βαθμό αηδίας. Πάντως σχεδιαστικά, παραμένει κλασικό και πανέμορφο. Είναι ένα αυτοκίνητο που άφησε εποχή και σίγουρα είναι μια ξεχωριστή επιλογή για ξεχωριστούς ανθρώπους.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Επειδη υπαρχουν δυο στην οικογενεια (οχι το δικο μου) ενα του 1999 και ενα Quatro του 2001 και τα εχω οδηγησει καλα αμαξια αλλα τα περιμενα πιο γρηγορα . Και τα δυο με υγραεριο .
Ntinaras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 43 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Επειδη υπαρχουν δυο στην οικογενεια (οχι το δικο μου) ενα του 1999 και ενα Quatro του 2001 και τα εχω οδηγησει καλα αμαξια αλλα τα περιμενα πιο γρηγορα . Και τα δυο με υγραεριο . Χασαν επιδοσεις με το υγραεριο? επισης τι συστημα υγραεριου τους εβαλες?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 35 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Χασαν επιδοσεις με το υγραεριο? επισης τι συστημα υγραεριου τους εβαλες? Απολυτως καμμια . Συστημα Aeb king . Καταναλωση εντος πολης 10-11 λιτρα ανα 100 χλμ . Γραφουν καπου 160.000 αλλα ειναι εισαγωγης οποτε δεν ειναι και σιγουρο και εχουν κανει 60.000 τα τελευταια 5 χρονια που τα εχουν με υγραεριο .
talibanakos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Οντως τωρα ασχολειστε με αυτοκινητα 18ετιας ( και βαλε ) ;; https://left.gr/news/apogoiteytika-ta-stoiheia-gia-tin-palaiotita-ton-aytokiniton-kai-toys-eleghoys-katallilotitas
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Είναι πολλοί που αν ενα αμάξι είναι άνω 15αετιας,το λένε χρεπι και επικίνδυνο για δημόσιο δρόμο.Άσχετα το αμάξι, τη συντηρηση του.Η απόλυτη γενίκευση.
Jiakometi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, talibanakos είπε Οντως τωρα ασχολειστε με αυτοκινητα 18ετιας ( και βαλε ) ;; https://left.gr/news/apogoiteytika-ta-stoiheia-gia-tin-palaiotita-ton-aytokiniton-kai-toys-eleghoys-katallilotitas Ναι.... Το 19 ετών αυτοκίνητο μου στέκεται άψογα στον δρόμο και ο κινητήρας του μπαίνει στην δεύτερη νεότητα του. Πηγαίνει τόσο καλά που εγώ που το συντηρώ απορώ .... Σταμ. το άρθρο είναι click-bait Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από Jiakometi 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Και εγώ το ίδιο.Έκλεισε 20 χρόνια. Σαν καινούριο είναι. Ανάλογα το αμάξι,τον οδηγό, τη συντήρηση.
zio10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Ναι.... Το 19 ετών αυτοκίνητο μου στέκεται άψογα στον δρόμο και ο κινητήρας του μπαίνει στην δεύτερη νεότητα του. Πηγαίνει τόσο καλά που εγώ που το συντηρώ απορώ .... Σταμ. το άρθρο είναι click-bait Ποιο αυτοκίνητο;
Jiakometi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Ένα τετρακύλινδρο 2.3 του 1999. Μάρκα και μοντέλο δεν νομίζω ότι έχουν σημασία. Το έχω αγοράσει καινούργιο και τώρα έχει 240.000 χλμ. Για αρκετά χρόνια δεν ήταν το κύριο μεταφορικό μέσο. 1
Jiakometi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Χμ Κοντά ... SLK Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από Jiakometi
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Ωραίο, κατάλαβα κάτι σε μερσεντα παίζει,
1988panos2171 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Kαι το δικό μου έχει κλείσει τα 16 χρόνια. Το πήρα μτχ 2ο χέρι, τρίτος εγώ δηλαδή πρόσφατα πέρασα και ΚΤΕΟ που εκτός του ότι δεν βρήκαν παντελώς τίποτα μου είπαν ότι το χω σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα