Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ!Επειδη δεν ειδα κανενα αλλο τετοιο θεμα το εγραψα εδω γιατι δεν ηξερα σε ποια κατηγορια να το βαλω (προς αποφυγην παρεξηγησεως με τους μοντς) έχω ένα θέμα με τα παραπάνω ηχεία!Καταρχήν να πω οτι εχω στην κατοχή μου την μητρική asus z87 vi hero c2 και τα έχω εκει συνδεμένα...Έκανα χθες update στα windows και πέρασα τα 10αρια αλλά παρατήρησα οτι ενώ παιζουν τα ηχεία κανονικα μεσα απο το προγραμμα (διαχειρισης ηχου της realtek) στην μουσική δεν μου παίζουν το κεντρικό, το γούφερ και τα 2 πισω! Και κατι ακομα με τις δοκιμες του ηχου τα 2 πισω παιζουν πολυ χαμηλοτερα απο τα υπολοιπα!!Τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

Κατέβασε από το site της Asus τον καινούργιο driver της κάρτας ήχου υπάρχει διαθέσιμος και για Windows 10 

Δημοσ.

για το κεντρικό και τα πίσω ηχεία λογικό δεν είναι;

στέρεο μουσική ακούς όχι 5.1

το θέμα με το sub είναι αλλο.

Ξήλωσε τελείως τον driver και πέρασε τον απο την αρχή

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό ισχύει η μουσική είναι γραμμένη σε στέρεο , βάλε ένα παιχνίδι που λογικά θα υποστηρίζει dolby digital . Αφού βέβαια περάσεις από την αρχή τον driver όπως είπε ο xristaras .

Δημοσ.

<p>Gta v έχει Dolby digital ετσι;να το δοκιμάσω αν είναι όταν γυρίσω! Ευχαριστω πολυ γι την άμεση βοήθεια σας</p>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...