ikillyourdream Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Καλημερα, χτες στα ξαφνικα σταματησε να δουλευει το Start menu δεν ξερω πως και γιατι.Ξερει κανεις πως μπορω να το φτιαξω??Και κατι αλλο, Ουτε download ταινιες δεν με αφηνει να κανω..Παταω download απο thepirate και καμια ανταποκριση απο utorrent.
voldemort Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Κανε ενα μεγαλο ΚΑΛΟ στον εαυτο σου και μην ασχολεισαι με το start menu της ms. Δεν παρεχει τιποτε,σχεδον καμια παραμετροποιηση και ειναι για μοστρα. Εχω το ξηλωσα και ησυχασα.Με τα τοσο μικρα εικονιδια στην Taskbar σε οθονη 2Κ μου βγηκαν τα ματια.Ουτε χρωματα σε αφηνει να αλλαξεις τιποτε. Βαλε το startIsBack 1.0.1 εκδοση και δοκιμασε το.Θα ξεχασεις το start της ms μια για παντα.Εχει τα εντερα του απο ρυθμισεις και παναλαφρο. 1
ikillyourdream Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 ναι το θεμα ειναι οτι σταματησε να δουλευει απο το πουθενα.Ειδα ενα δυο βιντεο στο Youtube αλλα δεν αλλαξε κατι.παταω click και απλα βγαζει στο ποντικη οτι φωρτονη.Εγκαταστησα το startlsback και παλι δεν αλλαξε ουτε ανοιξε.κανενας αλλος τροπος για να το φτιαξω??
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δοκίμασε από command prompt με administrative rights (δεξί κλικ στην εφαρμογή "command prompt" και "run as admnistrator") να δώσεις: sfc /scannow και μετά Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Και πες μας αν τα παραπάνω ολοκληρώθηκαν με επιτυχία ή βγήκαν σφάλματα (και ποια ήταν αυτά). Κάποια πράγματα παραπάνω που μπορείς να δοκιμάσεις: 1) Απενεργοποίησε το antivirus σου ή απεγκατέστησέ το τελείως και χρησιμοποιήσε προσωρινά το windows defender. Κάνε restart και κοίταξε αν διορθώθηκε το πρόβλημα. Αν ναι, ίσως μια νέα εγκατάσταση ή ενημέρωση του antivirus που έχεις, να αρκεί. 2) Τρέξε το windows update για να εγκαταστήσει όσες ενημερώσεις εκκρεμούν προς εγκατάσταση. 3) Δοκίμασε να φτιάξεις ένα νέο τοπικό λογαριασμό χρήστη και να κάνεις login με αυτόν. Για κάποιο λόγο, αυτό δείχνει να επαναφέρει κάποια προβλήματα που σχετίζονται με το start menu (σε μένα έφτιαξε το search)
ikillyourdream Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 update δεν εχει. το 3) δεν γινοταν να κανω αλλο κωδικο. (σαν το σταρτ και αυτο..)
micos000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Κι εγώ έχω θέμα με το star menu. Δεν ανοίγει και βγάζει κρίσιμο σφάλμα. Με μια αναζήτηση βλέπω ότι είναι γενικό το θέμα και εμφανίζεται στα αναβαθμισμένα 10άρια. Μια λύση είναι να δημιουργηθεί νέος χρήστης. Δοκίμασε και την λύση παρακάτω μήπως σου δουλέψει (κάντο και δεύτερη φορά αν δεν πιάσει με την πρώτη). https://www.techmesto.com/fix-start-menu-broken-windows-10-technical-preview/ EDIT: Ξέχασα να πω ότι σε μένα δούλεψε. Πήρε λίγη ώρα μέχρι να τελειώσει αλλά μετά που τελείωσε και έκανα επανεκκίνηση το μενού έναρξη άνοιξε κανονικά. Το command prompt το άνοιξα δημιουργώντας μια συντόμευση στο desktop για το cmd και τρέχοντας το με δεξί κλικ->εκτέλεση ως διαχειριστής γιατί δεν μπορούσα να κάνω δεξί κλικ στο start button Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2015 από micos000
ikillyourdream Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 [http://postimg.org/image/4uhd2v1kd/ (για τον Praetorian ) Τα εκανα και αυτα που ελεγε το sait Micos000 αλλα παλι τιποτα..Παω να διμιουργησω καινουριο χρηστη και δεν κανει click oυτε για να ενεμηροση windows...(να του κανω ενα Format και να του βαλω παλι τα 7 να τελειωνω??)
micos000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Εμένα πάντως μου δούλεψε. Το άφησα να τελειώσει (πήρε αρκετή ώρα) και έκανα αποσύνδεση. Προσπάθησα να συνδεθώ με έναν περιορισμένο χρήστη που είχα από πριν αλλά δεν συνδεόταν. Έκανα επανεκκίνηση και το μενού έναρξη δούλευε κανονικά. Να πω ότι σε μένα δεν δούλευε γενικά η taskbar.Ούτε δεξί κλικ, ούτε τα εικονίδια στο tray άνοιγαν, ούτε τίποτα. Στις απαντήσεις του guide ένας χρήστης είπε ότι του δούλεψε με την δεύτερη φορά, οπότε κάνε μια προσπάθεια ακόμα. Βασική προϋπόθεση είναι το command prompt να ανοίξει με δικαιώματα διαχειριστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα