Grumandel Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα φίλοι του insomnia Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να αγοράσω το xperia z4 tablet; Έχω ακούσει ότι είναι πάρα πολύ καλό αλλά έχει θέματα με το ui και έχω κάποιες ανασφαλειες...παρόλα αυτά. .σκέφτομαι και το lg gpad X 8.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 <p>Εάν θέλεις το πληρέστερο android tablet για το 2015 το z4 tablet ειναι μονόδρομος.<br /> Βέβαια ειναι τσιμπημένη η τιμη του αλλα οτι πληρώνεις παίρνεις.<br /> Μιλάμε για top of the top χαρακτηριστικα,features σε android tablet στην αγορα.<br /> http://www.androidauthority.com/sony-xperia-z4-tablet-review-627889/</p><p> </p><p> Στα Sony δεν εχεις θεματα με το UI(αυτα ειναι προνόμια των Samsung) </p><p> </p><p> Αλλιως αν θες πιο οικονομικά υπάρχει το z3 compact tablet που στην κατηγορία του ειναι εξισου εξαιρετική προταση.</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grumandel Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 <p>Εάν θέλεις το πληρέστερο android tablet για το 2015 το z4 tablet ειναι μονόδρομος.<br /> Βέβαια ειναι τσιμπημένη η τιμη του αλλα οτι πληρώνεις παίρνεις.<br /> Μιλάμε για top of the top χαρακτηριστικα,features σε android tablet στην αγορα.<br /> http://www.androidauthority.com/sony-xperia-z4-tablet-review-627889/</p><p> </p><p> Στα Sony δεν εχεις θεματα με το UI(αυτα ειναι προνόμια των Samsung) </p><p> </p><p> Αλλιως αν θες πιο οικονομικά υπάρχει το z3 compact tablet που στην κατηγορία του ειναι εξισου εξαιρετική προταση.</p> άστα να πάνε φίλε μου...έχω ένα note 10.1 και μου έχει βγάλει την πίστη...και απ την άλλη διάβαζα παντού ότι το note 4 δεν κολλάει δεν ρανει και μπλα μπλα...μπαρούφες...κολλάει απίστευτα και είναι κρίμα τα λεφτα..σκέφτομαι να τα πουλήσω και να πάω για lg g4(με βάση το g2 που είναι κινητό κροατιδα , εινα7 έτη μπροστά) και σαν ταμπλέτ το xperia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα