RottenLungs Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 "Couldnt be downloaded due to error.(194)" Τι είνια αυτό ρε παιδιά; Το έψαξα και στο internet και δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. Επίσης έκανα όσα λένε για να καθαρίσεις τα δεδομένα του google play, να το απεγκαταστήσεις κλτ. αλλα τπτ. Δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα και κανένα update. Καμια ιδέα; Έχω στείλει και feedback στην google αλλα καμία απάντηση ακόμα.
d_gkal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 ηλιθια ερωτηση αλλα την κανω επανεκκινηση στην συσκευη εκανες?
RottenLungs Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Τα παρακάτω βήματα είναι αυτα που έκανα εξαρχής 1.Έκανα διαγραφή όλων δεδομένων του google play 2. Αποσύνδεσα τον λογαριασμό του google play απο το κινητό μου 3. Το έκανα επανεκκίνηση και ξανασυνδέθηκα στο λογαριασμό. Αλλα τα ίδια
trayban Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Τα παρακάτω βήματα είναι αυτα που έκανα εξαρχής 1.Έκανα διαγραφή όλων δεδομένων του google play 2. Αποσύνδεσα τον λογαριασμό του google play απο το κινητό μου 3. Το έκανα επανεκκίνηση και ξανασυνδέθηκα στο λογαριασμό. Αλλα τα ίδια κανε μια διαγραφη κας και νταλβικ.
Λύση d_gkal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Λύση Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 για κανε διαγραφη δεδομενων των google play services 1
RottenLungs Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μπράβο ρε... το google play seevice έφταιγε. Εκτός αν το έφτιαξε η google μετα το feedback. 1
d_gkal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 γενικα σε τετοια σφαλματα, εκτος απο αυτα που εκανες, κοιτας και το google play services
AntiCambeR Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 γενικα σε τετοια σφαλματα, εκτος απο αυτα που εκανες, κοιτας και το google play services Που υπαρχει αυτο?
d_gkal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 settings-apps-δεξια καρτελα(all)-ρολαρεις προς κατω και το βρισκεις
AntiCambeR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 settings-apps-δεξια καρτελα(all)-ρολαρεις προς κατω και το βρισκειςΠριν ρωτήσω εκεί κοίταξα αλλά δεν υπάρχει εφαρμογή με αυτή την ονομασία.Ούτε στις εφαρμογές που έχω απενεργοποιήσει. Εμένα μου είχε πάθει άλλο κόλλημα. Από το κινητό κατέβαζε ότι ήθελα από το Play Store αλλά από το PC σταμάτησε να αναγνωρίζει το κινητό.Σφάλμα το οποίο εχει βγάλει σε πολλούς.Αλλα επειδή έπρεπε να κάνω factory reset για άλλον λóγο,έφτιαξε. Ο σκοπός που ρώτησα είναι μήπως σε παρόμοια περίπτωση αν ξανατύχει μήπως δοκίμαζα αυτό τον τρόπο με το Google Play Services.
AntiCambeR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 δεν υπαρχει;;;;;; εισαι σιγουρος;;;;; Μόλις ξανακοίταξα. Στο κινητό με την 4.4.4 έχει το Υπηρεσίες Google Play και το Google Playstore. Τα ίδια ακριβώς και σε tablet υπάρχει που έχει την Jelly Bean 4.2.2 Δεν νομίζω να το ειχα απεγκαταστήσει και από τις 2 συσκευες κιόλας.Την συγκεκριμένη εφαρμογή σε αφήνει να την απεγκαταστήσεις η μόνο να την απενεργοποιήσεις? Το Google Play Store λειτουργεί κανονικά και στις 2 συσκευές μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα