ouzo-power Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 καλησπέρα σας, μηπως ξερει καποιος αν μπορω να εγκαταστησω καποια εφαρμογη στο youtube app του android samsung galaxy tab 7" προσφατα προσπαθησα να εγκαταστησω το adblock plus οπως σε αυτο το link απο youtube αλλα δεν εγιναν ολα οπως στο video, δηλαδη οταν το κατεβασα το ανοιξα με κατι για android και δεν χρειαστικε να ενεργοποιησω τις αγνωστες πηγες αλλα εγκατασταθηκε αμεσος,στη συνεχεια ορισα το localhost στη Port 2020 οπως λεει αλλα και παλι μου ελεγε αναμονη για θηρα 2020 με σκοπο να μην κανει κατι μηπως εκανα κατι λαθος δεκτη καθε γνωμη, ευχαριστω εκτον προτερων!
saruman123 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Αν εισαι root το Adfree ειναι το μονο που τα κοβει ολα. Αν παλι δεν εισαι…… Browser χωρις root UC Browser CM Browser Adblock Browser Ghostery Privacy Browser 2
ouzo-power Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 δεν το εχω κανει root φιλε μου, Browser χωρις root εννοεις να βαλω καποια επεκταση οπως το adblock στον firefox browser ?
saruman123 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Αυτοι οι Browser που σου δινω εχουν απο μονοι τους adblock για οσους δεν ειναι root .
ouzo-power Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 μαλιστα,απο play store τους βρησκω η απο mozila firefox browser ξερεις αν υπαρχει κατι που να μπορω να το βαλω στην εφαρμογη youtube του android tablet
saruman123 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 μαλιστα,απο play store τους βρησκω η απο mozila firefox browser ξερεις αν υπαρχει κατι που να μπορω να το βαλω στην εφαρμογη youtube του android tablet Απο το play store θα τους βρεις.Καπου ειχα δει για το youtube αλλα δεν θυμαμε τωρα. Αν ειναι και το βρω θα σου πω. Εκτος του Adblock Browser(μονο απο νετ). Επισης μπορεις να κατεβάσεις και την εφαρμογή pvstar+ pro apk(απο το νετ)πολύ καλύτερη του YouTube app, το μόνο μείωνεκτήμα ότι δεν έχεις πρόσβαση στις playlists που έχεις στο account σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα