papresa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Πριν μερικές μέρες πήρα από Αλεξανδρούπολη καινούργιο κινητό lumia 532. Λάθος μου, όπως θέλετε πείτε το που δεν πρόσεξα ότι θα χρειαστεί άλλη sim, microsim. Κατεβαίνω Σαμοθράκη, ανοίγω την συσκευασία και την συσκευή, βλέπω υπάρχουν θέσεις για 2 μικρές κάρτες. Έιχα ακούσει ότι αλλάζει, πάω σε ένα μαγαζάκι που υπάρχει εδώ (ούτε Γερμανός, ούτε Κοσμοτέ), συνεργάζεται με Κοσμοτε, λέω της κοπέλας το θέμα μου, μου δίνει μια κάρτα που είχε επάνω τα logo από cosmokarta, what's up και frog. Μου λέει θα πάρεις στην εξυπηρέτηση πελατών θα δώσεις τον μακρύ αριθμό της νέας κάρτας και θα πεις ποιον αριθμό θέλεις να αλλάξεις και θα γίνει. Επικοινωνώ, δίνω όπλα τα στοιχεία και μου λέει η υπάλληλος εντός 2 ωρών θα γίνει η αλλαγή. Βγάζω την microsim από την μεγαλύτερη, την βάζω στο κινητό, μετά από μισή ώρα περίπου με παίρνουν και μου λένε πως αυτή η κάρτα δεν υποστηρίζεται και πρέπει να πάω από κατάστημα Κοσμοτέ να πάρω μια frog, τους λέω πως είναι αδύνατο λόγω Αλεξανδρούπολης. Συμφωνήσαμε να μου στείλουν μια αντικαταβολή με 5€. Όλα καλά, μέχρι σήμερα, σήμερα μου λένε ότι η frog δεν υποστηρίζει microsim. Τώρα τι γίνεται; Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω αριθμό και πακέτο; Αριθμό δεν θέλω να αλλάξω γιατί είμαι επαγγελματίας. Πακέτο ας πουμε ότι παίρνω κοσμοτέ και μετά το γυρίζω frog γιατί είμαι ευχαριστημένος, με τον αριθμό τι γίνεται;
nikos903 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ψαλίδι και κόψιμο της παλιάς... Σταθερό χέρι να έχεις και με προσοχή την κάνεις τζιτζί... Αν το βλέπεις δύσκολο μπορείς να εκτυπώσεις καμία φωτογραφία που την κολλάς απάνω στην SIM και βλέπεις ακριβώς που πρέπει να κόψεις.
ice25 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 κόψιμο...όλος ο καλός κόσμος έτσι το κάνει (στην ανάγκη)
Παραθυρόφιλοι Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ψαλίδι και κόψιμο της παλιάς... Σταθερό χέρι να έχεις και με προσοχή την κάνεις τζιτζί... Αν το βλέπεις δύσκολο μπορείς να εκτυπώσεις καμία φωτογραφία που την κολλάς απάνω στην SIM και βλέπεις ακριβώς που πρέπει να κόψεις. κόψιμο...όλος ο καλός κόσμος έτσι το κάνει (στην ανάγκη) Υπάρχουν ειδικοί κόφτες σε καποια καταστήματα που στην κόβουν και μάλιστα άνευ επιβάρυνσης. Δεν ξέρω το κατά πόσο θα βρεις βέβαια στην Σαμοθράκη. Πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια και δεν θα κάνει κάποια πατάτα ο φίλος μας από πάνω. (εγώ δεν θα εμπιστευόμουν τον εαυτό μου σίγουρα) Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω αριθμό και πακέτο; Αριθμό δεν θέλω να αλλάξω γιατί είμαι επαγγελματίας. Πακέτο ας πουμε ότι παίρνω κοσμοτέ και μετά το γυρίζω frog γιατί είμαι ευχαριστημένος, με τον αριθμό τι γίνεται; Δεν υπάρχει η δυνατότητα να κρατήσεις τον αριθμό και να αλλάξεις πάροχο. Το πιο ορθολογικό μου ακούγεται. Πάρε ένα τηλέφωνο στην κοτέ και ρώτα τους εάν δέχονται. Σίγουρα θα πληρώσεις κάτι παραπάνω αλλά στην τελική θες να κρατήσεις το νούμερο για επαγγελματικούς λόγους.
GianniSM Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Παιδιά δεν ξέρω για Ελλάδα, αλλά στην Κύπρο κρατάς τον αριθμό σου και πας σε όποιον πάροχο θες, έτσι όταν λήγει το συμβόλαιο μου κοιτάζω τις προσφορές που υπάρχουν και πάω εκεί.
Tragic! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Πήγαινε σε όποιο κατάστημα θες κοσμοτέ ή γερμανός και στην κόβουν τσάμπα. Μην ταλαιπωρήσαι από προβλήματα που ουσιαστικά δεν υφίστανται. Εδώ είμαστε
papresa Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Επειδή η SIM μου είναι από τις παλιές θα μου στείλουν καινούργια και βρήκα άτομο που έχει μηχάνημα και θα μου την κόψει. Γιατί η παλιά λέει έχει μεγαλύτερο τσιπ και μπορεί να χαλάσει. Σας ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα