Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μερικές μέρες πήρα από Αλεξανδρούπολη καινούργιο κινητό lumia 532. Λάθος μου, όπως θέλετε πείτε το που δεν πρόσεξα ότι θα χρειαστεί άλλη sim, microsim. Κατεβαίνω Σαμοθράκη, ανοίγω την συσκευασία και την συσκευή, βλέπω υπάρχουν θέσεις για 2 μικρές κάρτες. Έιχα ακούσει ότι αλλάζει, πάω σε ένα μαγαζάκι που υπάρχει εδώ (ούτε Γερμανός, ούτε Κοσμοτέ), συνεργάζεται με Κοσμοτε, λέω της κοπέλας το θέμα μου, μου δίνει μια κάρτα που είχε επάνω τα logo από cosmokarta, what's up και frog. Μου λέει θα πάρεις στην εξυπηρέτηση πελατών θα δώσεις τον μακρύ αριθμό της νέας κάρτας και θα πεις ποιον αριθμό θέλεις να αλλάξεις και θα γίνει. Επικοινωνώ, δίνω όπλα τα στοιχεία και μου λέει η υπάλληλος εντός 2 ωρών θα γίνει η αλλαγή. Βγάζω την microsim από την μεγαλύτερη, την βάζω στο κινητό, μετά από μισή ώρα περίπου με παίρνουν και μου λένε πως αυτή η κάρτα δεν υποστηρίζεται και πρέπει να πάω από κατάστημα Κοσμοτέ να πάρω μια frog, τους λέω πως είναι αδύνατο λόγω Αλεξανδρούπολης. Συμφωνήσαμε να μου στείλουν μια αντικαταβολή με 5€. Όλα καλά, μέχρι σήμερα, σήμερα μου λένε ότι η frog δεν υποστηρίζει microsim. Τώρα τι γίνεται; Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω αριθμό και πακέτο; Αριθμό δεν θέλω να αλλάξω γιατί είμαι επαγγελματίας. Πακέτο ας πουμε ότι παίρνω κοσμοτέ και μετά το γυρίζω frog γιατί είμαι ευχαριστημένος, με τον αριθμό τι γίνεται;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...