AnonAnon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Χαίρεται, έχω ένα εσωτερικό σκληρό δίσκο (στο λάπτοπ) μάρκας TOSHIBA MK2546GSX (250GB, SATA300, 2.5'', 5400rpm, 8MB cache) τον οποίο θέλω να μετατρέψω σε εξωτερικό σκληρό μέσω usb συνδεσιμότητας. Μπορείτε να μου δώσετε ένα link (από e-shop.gr κατά προτίμηση) γιατί αγόρασα τη θήκη RAIDSONIC ICY BOX IB-231STU-G 2.5'' SATA (http://www.e-shop.gr/raidsonic-icy-box-ib-231stu-g-25-sata-p-PER.800028) αλλά δεν εφαρμόζει στις εγκοπές του TOSHIBA. Αντίθετα, σε SSD η θήκη λειτούργησε μια χαρά. Τι έκανα λάθος, και πως χρειάζεται να ψάξω για να βρω αυτό που θέλω; Ευχαριστώ.
basilis5 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 δεν ταιριαζει στις εγκοπες; εννοεις στην συνδεσμολογια; ο σκληρος δεν ειναι sata; αν ειναι, ο μονος λογος για να μην ταιριαζει νομιζω ειναι οι διαστασεις. 1
AnonAnon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 δεν ταιριαζει στις εγκοπες; εννοεις στην συνδεσμολογια; ο σκληρος δεν ειναι sata; αν ειναι, ο μονος λογος για να μην ταιριαζει νομιζω ειναι οι διαστασεις. Ακριβώς, δε ταιριάζει στις εγκοπές. ο σκληρός sata είναι όπως λεπτομερώς έχω περιγράψει παραπάνω. Ίσως να υπάρχουν διαφορετικών ειδών SATA. οι διαστάσεις ταιριάζουν (2.5'' και για τη θήκη και για το σκληρό δίσκο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα