Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα
Πριν 2 μερες πειρα ενα laptop lenovo g70-70
Σε αυτες τις 2 μερες χρησεις παρατηρω πως το laptop ανεβαζει (ετσι πιστευω) υψηλες θερμοκρασιες
για παραδειγμα οταν απλα σερφαρω η cpu κ gpu ειναι περιπου στους 50+ βαθμους, οταν ανοιξω να δω καποιο επεισοδιο μιας σειρας φτανει κ τους 60 βαθμους κ οταν παιζω games μπορει να φτασει κ τους 70
Θα ηθελα την γνωμη σας στο τι παιζει να φταιει κ να ανεβαζει τετοιες θερμοκρασιες το laptop ενω ειναι ολοκαινουργιο
Να διευκρινισω πως η θερμοκρασια δωματιου ειναι γυρω στους 30 βαθμους
Συγχωρεστε με για τυχον λαθοι

Δημοσ.

Για οταν σερφαρεις ειναι λιγο υψηλες οι θερμοκρασιες αλλα 70 για gaming ειναι πολυ νορμαλ. Μην ξεχνας ειναι και καλοκαιρι.

Δημοσ.

Για οταν σερφαρεις ειναι λιγο υψηλες οι θερμοκρασιες αλλα 70 για gaming ειναι πολυ νορμαλ. Μην ξεχνας ειναι και καλοκαιρι.

για λαπτοπ μιλάμε με μονό ανεμιστήρα.

Επίσης μην ξεχνάς με τις νέες τεχνολογίες,οι ανεμιστήρες ανάβουν μετά απο κάποια θερμοκρασία.

μην συγκρίνεις με σταθερό υπολογιστή.

Παράδειγμα,στο dell της υπογραφής είμαι με σβηστό ανεμιστήρα και 60°C με αλλαγμένες πάστες και καθαρισμένο.

Πάντα έτσι ήταν :-D

Μετά τους 65°C ανοίγει ο ανεμιστήρας.

Δημοσ.

Μιλαω συγκριτικα με λαπτοπ κι εγω εννοειται, σιγα μην κατσω να συγκρινω με το desktop μου που εχει 4 ανεμιστηρες και aftermarket coolers :P Εχω και ενα ideapad y510p το οποιο εκτος gaming ειναι κατω απο 50 βαθμους ολη την ωρα, αλλα οταν παιζω χτυπαω και 95.

Δημοσ.

Δηλαδη παιδια να μην ανησυχω? Κ με ενα air cooler θα ειμαι ενταξει? Απλως ανησυχω για τον επεξεργαστή γτ το μαξ διαβασα για τον i7 4510u μαξ θερμοκρασιες ειναι 70 κατι

Δημοσ.

μηπως τα 70 ειναι στο package και οχι στους πυρήνες η κάπου αλλού;

αν είχε οριο τους 70 θα σου είχε σβήσει.

Με βάση ψύξης ναι θα δεις διαφορά αλλά αρκεί να χτυπάει πάνω στην είσοδο του ανεμιστήρα.

Αυτά με τον ενα και μεγάλο ανεμιστήρα δεν κάνουν τρομερή δουλειά.

Δημοσ.

μηπως τα 70 ειναι στο package και οχι στους πυρήνες η κάπου αλλού;

αν είχε οριο τους 70 θα σου είχε σβήσει.

Με βάση ψύξης ναι θα δεις διαφορά αλλά αρκεί να χτυπάει πάνω στην είσοδο του ανεμιστήρα.

Αυτά με τον ενα και μεγάλο ανεμιστήρα δεν κάνουν τρομερή δουλειά.

Δεν νομιζω να ειναι στο package, παρακατω ανεβαζω μια φωτο για να δεις τις θερμοκρασιες με ενα απλο σερφαρισμα στο ιντερνετ

http://postimg.org/image/l3t6crgex/

Δημοσ.

και παλι για τέτοια εποχή  και για λάπτοπ πολύ νορμάλ τις βρίσκω τις θερμοκρασίες.

οκ φιλε σε ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

οκ φιλε σε ευχαριστω πολυ

πρόβλημα θα είχες αν βλέπεις να ξεπερνά τους 90°C και βάλε.

Εφόσον είσαι κάτω απο αυτό το όριο για επεξεργαστή και κάρτα γραφικών,ο κατασκευαστής τα θεωρεί ως σωστή λειτουργία δυστυχώς και με τα απάισια συστήματα ψύξης που βάζουν στα λάπτοπ μικρής κατηγορίας μην περιμένεις θερμοκρασίες desktop.

Αν σε απασχολεί που έχεις τέτοιες θερμοκρασίες πάρε κάποια καλή και επώνυμη βάση ψύξης(οχι αυτές του 10€) με μετακινούμενους ανεμιστήρες να χτυπάνε δίσκο και εισαγωγή αερα στο λάπτοπ. Θα δείς έως και 15 βαθμούς κάτω βάσει των όσων έχω δει απο δικό μου και αλλα λαπτοπ με παρόμοια χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

πρόβλημα θα είχες αν βλέπεις να ξεπερνά τους 90°C και βάλε.

Εφόσον είσαι κάτω απο αυτό το όριο για επεξεργαστή και κάρτα γραφικών,ο κατασκευαστής τα θεωρεί ως σωστή λειτουργία δυστυχώς και με τα απάισια συστήματα ψύξης που βάζουν στα λάπτοπ μικρής κατηγορίας μην περιμένεις θερμοκρασίες desktop.

Αν σε απασχολεί που έχεις τέτοιες θερμοκρασίες πάρε κάποια καλή και επώνυμη βάση ψύξης(οχι αυτές του 10€) με μετακινούμενους ανεμιστήρες να χτυπάνε δίσκο και εισαγωγή αερα στο λάπτοπ. Θα δείς έως και 15 βαθμούς κάτω βάσει των όσων έχω δει απο δικό μου και αλλα λαπτοπ με παρόμοια χαρακτηριστικά.

μπορεις να μου προτεινεις μια βαση καλη για 17.3 με σωστη τοποθετηση του αερα γτ αυτα που βρισκω ειναι για πεταμα ;ρ

Δημοσ.

Οπως και να χει , ειναι φυσιολογικες οι θερμοκρασιες για καλοκαιρι :)

Εαν ειχες σταθερο υπολογιστη - Dekstop , θα σου ελεγα , να τον καθαρισεις λιγο απο σκονες (ανεμιστηρες κλπ), αλλα σε λαπτοπ, δεν βαζεις χερι να ανοιξεις τιποτα  :ph34r:

Μια καλή βάση ψύξης, θα σε βοηθήσει παρα πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...