koukouvagia2098 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 γεια σας μωλις εκανα την αναβαθμηση απο windows 7 ultimate 64 σε windows 10 και δεν εχω ηχω μου λεει δεν εχει συνδεθη συσκευειη ηχου στο συστημα ενω εχω πανω ηχεια κανονικα και δευτερον θα ηθελα να μου πειτε πως αλλαζω την αρχηκη σελιδα στο edge και ακομα απο που μπορω να κατεβασω τα windows 10 για να κανω format ευχαριστω
badboy18 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μια χαρα δεν ήσουν με τα ultimate? Προφανως δεν εγκατασταθηκαν σωστά τα drivers της κάρτας ήχου. Τα windows μπορεις να τα κατεβάσεις απο εδώ https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10αλλά άν θέλεις να κάνεις καθαρη εγκατάσταση το κλειδι που έχεις για τα 7 δέν θα δουλέψει.
koukouvagia2098 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 για ποιο λογο και τι μπορω να κανω
panoc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Εφόσον έχεις αναβάθμιστει και ενεργοποιηθεί δε χρειάζεται κλειδί. Τα 10 θα ενεργοποιηθούν μόλις συνδεθούν στο ίντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα