Προς το περιεχόμενο

Halo Wars 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Halo-Wars-2-672x372.jpg

Halo Wars 2 Announced, Coming To The PC, Developed By 343 Industries & The Creative Assembly

Η Microsoft και η 343 Industries ανακοίνωσαν σήμερα το Halo Wars 2. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την 343 Industries και την Creative Assembly και μιλάμε για παιχνίδι στρατηγικής..Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PC τέλος του 2016 και θα είναι Win10 only τίτλος.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο εγώ νόμιζα οτι θα ανακοίνωναν Halo MCC σε PC? :P

Είχα και εγώ μια ελπίδα αλλά... Γενικά ψιλομούφα το όλο support που πλασάρει η MS για τα Windows 10 ως τώρα.

Δημοσ.

Εμ κάπως θα πρέπει το One να δικαιολογήσει και λίγο την ύπαρξη του.

Εφόσον κάποιος έχει ήδη PC, δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να το αγοράσει εαν τα παιχνίδια του είναι να μεταφερθούν σιγά σιγά εκεί. Επίσης τα exclusives του δεν είναι πάρα πολλά και κάποια από αυτά είναι ήδη timed.

Τα spin-offs όπως αυτό, φένεται να λειτουργούν καλύτερα γι αυτούς αφού στην ουσία "διαφημίζουν" (ή τρίβουν στη μούρη) τη σειρά και στους PC users οι οποίοι μπορεί να το σκεφτούν σοβαρά για αγορά Xbox για να παίξουν την "πραγματική" σειρά όπως πρέπει.

Εαν η MS ήθελε να στηρίξει πραγματικά το PC θα έβγαζε... Win10 exclusives. Αλλά σιγά μη κάνει κάτι τέτοιο.

Εγώ πάντως πραγματικά εξεπλάγην με την ανακοίνωση του Gears of War Ultimate στο PC αλλά στην ουσία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα remaster.

Για το 4ο της σειράς στοιχηματίζω ότι θα βγει μόνο για Xbox. Μακάρι να κάνω λάθος...

• Like 1
Δημοσ.

To  Quantnum break θα βγει σιγουρα στο pc αφου ειναι της Remedy αλλα πολυ αργοτερα απο το χbox και ισως και το Scalebound.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...