Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Halo Wars 2 Announced, Coming To The PC, Developed By 343 Industries & The Creative Assembly Η Microsoft και η 343 Industries ανακοίνωσαν σήμερα το Halo Wars 2. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την 343 Industries και την Creative Assembly και μιλάμε για παιχνίδι στρατηγικής..Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PC τέλος του 2016 και θα είναι Win10 only τίτλος. 1
JohnVani18 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μόνο εγώ νόμιζα οτι θα ανακοίνωναν Halo MCC σε PC?
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μας πασάρουν αηδίες αντί να βγάλουν το MCC για PC..
naruto14 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μόνο εγώ νόμιζα οτι θα ανακοίνωναν Halo MCC σε PC? Είχα και εγώ μια ελπίδα αλλά... Γενικά ψιλομούφα το όλο support που πλασάρει η MS για τα Windows 10 ως τώρα.
Oroku Saki Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ολοι περιμεναμε ανακοινωση του MCC για pc αλλα αυτοι μας δινουν βλακειες rts!!
D.Luffy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Εμ κάπως θα πρέπει το One να δικαιολογήσει και λίγο την ύπαρξη του. Εφόσον κάποιος έχει ήδη PC, δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να το αγοράσει εαν τα παιχνίδια του είναι να μεταφερθούν σιγά σιγά εκεί. Επίσης τα exclusives του δεν είναι πάρα πολλά και κάποια από αυτά είναι ήδη timed. Τα spin-offs όπως αυτό, φένεται να λειτουργούν καλύτερα γι αυτούς αφού στην ουσία "διαφημίζουν" (ή τρίβουν στη μούρη) τη σειρά και στους PC users οι οποίοι μπορεί να το σκεφτούν σοβαρά για αγορά Xbox για να παίξουν την "πραγματική" σειρά όπως πρέπει. Εαν η MS ήθελε να στηρίξει πραγματικά το PC θα έβγαζε... Win10 exclusives. Αλλά σιγά μη κάνει κάτι τέτοιο. Εγώ πάντως πραγματικά εξεπλάγην με την ανακοίνωση του Gears of War Ultimate στο PC αλλά στην ουσία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα remaster. Για το 4ο της σειράς στοιχηματίζω ότι θα βγει μόνο για Xbox. Μακάρι να κάνω λάθος... 1
Oroku Saki Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 To Quantnum break θα βγει σιγουρα στο pc αφου ειναι της Remedy αλλα πολυ αργοτερα απο το χbox και ισως και το Scalebound.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Halo Wars 2 – Season Pass may be completely free to everyone
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 THQ Nordic will release a physical retail version of Halo Wars 2 for the PC Θα πάει τόσο άπατο σε digital που θα βγάλουν physical copy μπας και πουληθεί τίποτα, χαχαχα
newlynx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Στο Windows Store έχει βγει το Halo Wars 2 - Blitz Beta που όπως λέει και το όνομα του μπορείτε να παίξετε το Blitz mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα