Legolas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Καλησπερα, εχω μια καμερα hikvision την οποια την παρακολουθω μεσω δικτυου απο το pc μου. εδω και καιρο μετα απο μια αναβαθμιση του chrome ενω εχω βαλει το plugin μου ζηταει μονιμα να κατεβασω το plugin στους αλλους browser παιζει κανονικα .... καμια ιδεα ?
micos000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ο Chrome από την έκδοση 42 και μετά και η Opera έχουν αλλάξει τον τρόπο που χρησιμοποιούν τα plugins από npapi σε ppapi, οπότε αν το πρόγραμμα της κάμερα χρησιμοποιεί το npapi σύστημα δεν θα δουλέχει σε chrome. Ο ff χρησιμοποιεί ακόμα το npapi ενώ ο ie χρησιμοποιεί το activex. Μπορείς προσωρινά να ενεγοποιήσεις την Npapi υποστήριξη, δες Site: εδώ .
Legolas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Πώς να ενεργοποιήσετε προσωρινά τις προσθήκες NPAPI Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε μία προσθήκη NPAPI, υπάρχει μια προσωρινή λύση που θα λειτουργεί μέχρι να κυκλοφορήσει η έκδοση 45 του Chrome, αργότερα μέσα στο 2015: Ανοίξτε το Chrome. Στη γραμμή διεύθυνσης στο επάνω μέρος της οθόνης, πληκτρολογήστε chrome://flags/#enable-npapi Στο παράθυρο που θα ανοίξει, πατήστε στο σύνδεσμο Ενεργοποίηση που βρίσκεται κάτω από την επισήμανσηΕνεργοποίηση NPAPI. Στην κάτω αριστερή γωνία της σελίδας, πατήστε το κουμπί Επανεκκίνηση τώρα. Μετά την κυκλοφορία της έκδοσης 45 του Chrome, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης για να φορτώσετε περιεχόμενο το οποίο απαιτεί μία προσθήκη NPAPI. εκανα αυτο και ειναι οκ προς το παρον ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα