ZAKKWYLDE Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Έχω ένα Lenovo laptop me i7 πάνω. Πριν με τα windows 8.1 σπάνια ακουγόταν το ανεμιστηράκι, ακόμα και σε processes όπως το να ανοίγεις το IDE. Έχω παρατηρήσει ότι στα 10, ακούγεται πολύ ακόμα και σε απλά πράγματα όπως το να ανοίγεις τον Chrome. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό το θέμα;
TheAccountant Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Έχω ένα Lenovo laptop me i7 πάνω. Πριν με τα windows 8.1 σπάνια ακουγόταν το ανεμιστηράκι, ακόμα και σε processes όπως το να ανοίγεις το IDE. Έχω παρατηρήσει ότι στα 10, ακούγεται πολύ ακόμα και σε απλά πράγματα όπως το να ανοίγεις τον Chrome. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό το θέμα; ανοιξε τον task manager και παρακολουθησε το CPU Utilization που προκαλουν οι εφαρμογες. Προσεξε γιατι μπορει να τσιμπάει την CPU κανα αρπαγμένο windows process οπως SVCHOST, Runtime broker κλπ κλπ και να ψήνει το μηχάνημα. Εμενα με απλο browsing και καμια μουσική να παιζει δεν φεύγει πανω απο 15% η CPU.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα