Προς το περιεχόμενο

GamesCom 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Scalebound πολύ αργό για παιχνίδι Platinum αλλα έχει ωραίο γραφικά, ο δράκος μου αρέσει το design του. Κρίμα που είναι 30 fps (μιας και τα περισσότερα games από Platinum τελευταία είχαν γρήγορο combat + 60 fps).

Quantum break πολύ όμορφο με πολύ δυνατό cast, η ιστορία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και θέλω να το παίξω μονο για να δω τι γίνεται. Το shooting part λίγο meh, μου φαίνονται αρκετά overpowered οι time related δυνάμεις.

Το tomb raider δεν κάνω σχόλιο, μας δείξανε πάλι ένα rambo section, shooting/killing/explosions και μετά μας κάνανε tease για τα Tombs που ελπίζω να είναι πολύ καλά και να υπάρχει λίγο balance με tombs και rambo-ing.

Γενικά ωραίο presentation πάντως, πολύ focus σε games και όχι πολύ PR talk. Αύριο η EA θα μας κάνει να κοιμηθούμε είμαι σίγουρος :D

• Like 2
Δημοσ.

Αν εξαιρέσω ότι η αφιέρωση στο multiplayer του Halo 5 μου θύμισε λες και συμμετέχω σε παιχνίδια τύπου Wipeout και παιχνίδια χωρίς σύνορα του ΑΝΤ 1 και ΕΤ 1 αντίστοιχα, τα υπόλοιπα ήταν άψογα. Πολλά games που με ενδιαφέρουν και πλέον μπορώ να λέω ότι παίρνω την Halo 5 έκδοση του Xbox One 1TB μαζί με το Rare Replay + Masterchief Collection. Παίζει δυναμικά η Microsoft και μου αρέσει που λειτουργεί έτσι. Αν είναι η MS να βάζει μυαλό και να παίζει επιθετικά όταν κυνηγάει την πρωτιά, ας μην την φτάσει ποτές. Φτάνει να έχει μια καλή πορεία διότι αν πιάσει πρωτιά θα μας τα πρήζει για το πόσο πουλάει και πόσο σπέρνει. Τα Windows 10 + Xbox One cross play είναι ένα μικρό βήμα εμπρός για την αναθεματισμένη universal κονσόλα που τόσο περιμένω να έρθει στις επόμενες γενεές. 

Halo Wars 2 ανακοίνωση σημαίνει day one! Ναι βγαίνει και για PC, So what?

Δημοσ.

Quantum break πολύ όμορφο με πολύ δυνατό cast, η ιστορία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και θέλω να το παίξω μονο για να δω τι γίνεται. Το shooting part λίγο meh, μου φαίνονται αρκετά overpowered οι time related δυνάμεις.

Υπάρχει πάντα και η περίπτωση να ήταν overplayed και overpowered αυτές οι δυνάμεις για χάρη παρουσίασης όλου του εύρους των δυνατοτήτων τους. Then again, ίσως είναι επίτηδες έτσι απέναντι σε απλούς εχθρούς συγκεκριμένα, επειδή φάνηκε πως υπάρχουν κι άλλοι εχθροί με δικές τους τέτοιες δυνάμεις. Ισως σε mini bosses/bosses να ξεδιπλώνεται καλύτερα αυτό το mechanic. 

Πέρα από αυτά, πάντως, ναι, το πρώτο παιχνίδι που με κάνει να θέλω Χ1. Gotta love Remedy <3

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...