Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρασα τα windows 10 στο lenovo μου (thinkpad X201) και προσπάθησα να κατεβάσω το Thinkvantage support για να μου περάσει drivers,utilities κτλ. Μάταια, γιατί βγάζει error. Κανείς με παρόμοιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Άσε τα αυτόματα προγράμματα για system updates κτλπ εκτός οτι τις περισσότερες φορές δεν κάνουν δουλειά τώρα ειναι και τα 10 που ακόμα δεν εχουν βγει αναβαθμισμένες εκδόσεις για ολα τα προγράμματα , καλύτερα να δείς τι ακριβώς έχει ο υπολογιστής και να τα κατεβάσεις χειροκίνητα

• Like 1
Δημοσ.

χειροκίνητα πως όμως. Μπαίνω lenovo στο x201 που είναι το μοντέλο μου και δε βγάζω άκρη. Ότι έκανα είναι από device manager που πάτησα "ενημέρωση λογισμικού".

Δημοσ.

Βασικά δουλεύουν όλα από ότι είδα. Απλά σίγουρα θα υπάρχουν applications και η lenovo για windows 10 δίνει σχεδόν τίποτα. Για windows 8 έχει.

Ας πούμε, ενώ έκανα update Το Bluetooth και να κάνω slide-off το λαμπάκι στην οθ'ονη δεν σβήνει του Bluetooth.

Ή το driver της 3g υποδοσχής έχει application ή δεν έχει; 

Γενικά όσο καλά μηχανήματα βγάζει, άλλο τόσο μπερδεψούρα στο software η Lenovo. :fear:

Βασικά δουλεύουν όλα από ότι είδα. Απλά σίγουρα θα υπάρχουν applications και η lenovo για windows 10 δίνει σχεδόν τίποτα. Για windows 8 έχει.

Ας πούμε, ενώ έκανα update Το Bluetooth και να κάνω slide-off το λαμπάκι στην οθ'ονη δεν σβήνει του Bluetooth.

Ή το driver της 3g υποδοσχής έχει application ή δεν έχει; 

Γενικά όσο καλά μηχανήματα βγάζει, άλλο τόσο μπερδεψούρα στο software η Lenovo. :fear:

Παίζει drivers από 8άρια να κάνουν σε 10άρια;

Δημοσ.

Ναι φυσικά και μπορεί να κάνουν και αν δεν μπορείς να τα κάνεις install δοκίμασε με compatibility mode

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Που μπορώ να δω αν υπάρχει driver του 3g builtin modem; Ή πως μπορώ να το δοκιμάσω; :confused:

Ποιό 3G Modem έχεις ρε μεγάλε?

Είναι το Gobi 2000 ή το Ericsson, ή άλλο?

Τί σου λέει στον device manager?

Δεν είναι όλα συμβατά με Windows 8 και άνω οπότε ενδεχομένως και να μή σου παίξει (αν υποθέσουμε ότι υπάρχει εγκατεστημένο ως hardware γιατί ήταν optional FRU part κι όχι standard σε όλα τα Χ201)...

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Που μπορώ να δω αν υπάρχει driver του 3g builtin modem; Ή πως μπορώ να το δοκιμάσω; :confused:

Ποιό 3G Modem έχεις ρε μεγάλε?

Είναι το Gobi 2000 ή το Ericsson, ή άλλο?

Τί σου λέει στον device manager?

Δεν είναι όλα συμβατά με Windows 8 και άνω οπότε ενδεχομένως και να μή σου παίξει (αν υποθέσουμε ότι υπάρχει εγκατεστημένο ως hardware γιατί ήταν optional FRU part κι όχι standard σε όλα τα Χ201)...

Qualcom μου γράφει. Νομίζω gobi έχω. Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...