Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Πρόκειται να μετακομίσω σε καινούριο σπίτι και δεν ξέρω τι να προτιμήσω σε θέμα σύνδεσης για το Internet. Να παραμείνω πιστός στον ΟΤΕ που είναι και ακριβός ή να δοκιμάσω την λύση της Hol;

Έχει κάποιος εμπειρία από την συγκεκριμένη εταιρεία;

Δημοσ.

ειμαι χρονια στην hol δεν ειχα ποτε προβλημα , εχουν καλη εξυπηρετηση απο οσο ξερω και εχουν παρει καποια βραβεια , δεν αξιζει να πληρωνεις παραπανω στον OTE (στην deutche telecom για την ακρίβεια .... )

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Βασικά σκέφτηκα την λύση της hol λόγω του hol video club αν και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

πολύ αναμονή στο τεχνικό τμήμα, και μια φορά που είχα πρόβλημα με το σήμα του OTEtv δεν με βοήθησαν ιδιαίτερα. Περίμενα να έρθει τεχνικός να το κοιτάξει...

Δημοσ.

Φοβάμαι πως κάθε πάροχος έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του.. Τουλάχιστον από το ΟΤΕ ΤV είσαι ικανοποιημένος;

Νομίζω κοντράρει στα ίσια πια το Nova..

Δημοσ.

Forthnet vdsl 6 χρόνια και adsl σε άλλο σπίτι 10 χρόνια. Δεν είχα ούτε μια φορά πρόβλημα. Οι τιμές, επίσης νομίζω είναι ότι ποιο value for money. Ξέρω, δεν ανέφερες κάτι για αυτόν το πάροχο, απλά ήθελα να πω εναλλακτική.

Δημοσ.

Φοβάμαι πως κάθε πάροχος έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του.. Τουλάχιστον από το ΟΤΕ ΤV είσαι ικανοποιημένος;

Νομίζω κοντράρει στα ίσια πια το Nova..

O OTEtv είναι οκ, Nova δεν είχα ποτέ για να συγκρίνω, νταξει το κινηματογραφικό του κομμάτι είναι μέτριο, αθλητικά έχει πολλά... Το πρόβλημα είναι ότι εγώ με άλλη τιμή έκλεισα συμβόλαιο και τώρα τον Αύγουστο ο ΟΤΕ κάνει "αναπροσαρμογή" τιμών (=αύξηση) που ισχύει για όλους. Αυτό για μένα ήταν μεγάλο φαουλ. Οψόμεθα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...