CrazyTsach Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, Έχει ο αδερφός μου 80-85€ επιδότηση, κάπου εκεί και μιας και δεν ξέρω και πάρα πολλά είπα να ρωτήσω. Ποιο κινητό είναι το καλύτερο σε αυτά τα χρήματα από εδώ; http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/E05/section/MobileDevices_Prs Με τράβηξε αυτό λίγο, 4g, gps και κινεζίλα που εκτιμώ (γιατί συνήθως δίνουν περισσότερα από ότι τα συνηθισμένα). http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20299566 Διάβασα ριβιούζ γενικά και για άλλα, αλλά δεν είμαι σίγουρος οπότε έγραψα μήπως έχει κανείς να προτείνει κάτι ή να πει καμία γνώμη. Επίσης άμα θέλει κανείς να πάρει κάτι στα χρήματα της επιδότησης από την κοσμοτέ και να μου δώσει μετρητά, τα βρίσκουμε. Ευχαριστώ!
Stogianz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μπορείς να μας πεις μέχρι πόσα χρήματα (εκτός τις επιδότησης) μπορείς να διαθέσεις? Επίσης πες μας περίπου τι ψάχνεις. Να ξέρεις γενικώς η cosmote κι ο Γερμανός είναι λίγο ακριβοί.
CrazyTsach Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Γνωρίζω ότι είναι λίγο φαρμακεία αλλά εκεί έχει επιδότηση ο αδερφός μου . Δεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο, το πιο vfm σε αυτά τα χρήματα. Απ'ότι έμαθα δεν αξίζει σε αυτά τα χρήματα να πάρω android οπότε κοιτάω για το lumnia 635 που'ναι τετραπύρηνο, έχει 1 γκίγκα ραμ και πιάνει 4g. Μάξιμουμ δηλαδή τα 110€ που'χουν το 635.
Fulgore Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, Έχει ο αδερφός μου 80-85€ επιδότηση, κάπου εκεί και μιας και δεν ξέρω και πάρα πολλά είπα να ρωτήσω. Ποιο κινητό είναι το καλύτερο σε αυτά τα χρήματα από εδώ; http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/E05/section/MobileDevices_Prs Με τράβηξε αυτό λίγο, 4g, gps και κινεζίλα που εκτιμώ (γιατί συνήθως δίνουν περισσότερα από ότι τα συνηθισμένα). http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20299566 Διάβασα ριβιούζ γενικά και για άλλα, αλλά δεν είμαι σίγουρος οπότε έγραψα μήπως έχει κανείς να προτείνει κάτι ή να πει καμία γνώμη. Επίσης άμα θέλει κανείς να πάρει κάτι στα χρήματα της επιδότησης από την κοσμοτέ και να μου δώσει μετρητά, τα βρίσκουμε. Ευχαριστώ! Ελεος.....
CrazyTsach Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ελεος..... Έδωσες χρησιμότατη απάντηση, δεν.
Stogianz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Η αλήθεια είναι ότι με το budget που διαθέτεις κι βάση των μοντέλων που έχει ο γερμανός πιστεύω πως τα Lumia είναι μονόδρομος.Καλό χρυσό το android αλλά αν το κινητό δεν έχει καλά spec (τουλάχιστον 2 gb ram) δεν παλεύετε. Οπότε πάρε όποιο Lumia νομίζεις σε καλύπτει καλύτερα κι δεν νομίζω να το μετανιώσεις (win phone ftw ) 1
stevengreeceGR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Γνωρίζω ότι είναι λίγο φαρμακεία αλλά εκεί έχει επιδότηση ο αδερφός μου . Δεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο, το πιο vfm σε αυτά τα χρήματα. Απ'ότι έμαθα δεν αξίζει σε αυτά τα χρήματα να πάρω android οπότε κοιτάω για το lumnia 635 που'ναι τετραπύρηνο, έχει 1 γκίγκα ραμ και πιάνει 4g. Μάξιμουμ δηλαδή τα 110€ που'χουν το 635. Πηγαινε στο Lumia 635 που το εχω κι εγω και ειναι πολυ vfm κινητο. Εκανες μονο καποιο λαθος. Εχει 512 mb ram. Αλλα και παλι λογω Windows Phone θα τρεχει καλυτερα απο τα αντοιστοιχα android με 1 gb ram. 1
morby Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μην πάρεις την επιδότηση δεν αξίζει, κάνε φορητότητα σε άλλο δίκτυο πχ Wind που να έχει χαμηλότερο πάγιο και παίξε μπάλα έτσι. Με αυτόν τον τρόπο είτε παίρνεις καλύτερη επιδότηση από την Cosmote είτε αλλάζεις δίκτυο και πας σε κάτι πιο οικονομικό. Και στις δυο περιπτώσεις είσαι κερδισμένος. 1
CrazyTsach Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Πηγαινε στο Lumia 635 που το εχω κι εγω και ειναι πολυ vfm κινητο. Εκανες μονο καποιο λαθος. Εχει 512 mb ram. Αλλα και παλι λογω Windows Phone θα τρεχει καλυτερα απο τα αντοιστοιχα android με 1 gb ram. Ένα βιντεάκι κοίταγα που έκανε σύγκριση κι έλεγε για 1 γκίγκα. Επίσης σε γειτονικό φόρουμ μου'παν να προτιμήσω αυτό γιατί έχει 1 γκίγκα, ίσως έκαναν λάθος όμως. Μην πάρεις την επιδότηση δεν αξίζει, κάνε φορητότητα σε άλλο δίκτυο πχ Wind που να έχει χαμηλότερο πάγιο και παίξε μπάλα έτσι. Με αυτόν τον τρόπο είτε παίρνεις καλύτερη επιδότηση από την Cosmote είτε αλλάζεις δίκτυο και πας σε κάτι πιο οικονομικό. Και στις δυο περιπτώσεις είσαι κερδισμένος. Η επιδότηση είναι του αδερφού μου που δουλεύει στον οτέ. Δεν συμφέρει να φύγει πίστεψε με .
stevengreeceGR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ένα βιντεάκι κοίταγα που έκανε σύγκριση κι έλεγε για 1 γκίγκα. Επίσης σε γειτονικό φόρουμ μου'παν να προτιμήσω αυτό γιατί έχει 1 γκίγκα, ίσως έκαναν λάθος όμως. Η επιδότηση είναι του αδερφού μου που δουλεύει στον οτέ. Δεν συμφέρει να φύγει πίστεψε με . Υπαρχει εκδοση με 1 γιγα αλλα οχι στγν Ελλαδα. Εδω σρο εξωτερικο που βτισκομαι αυτη την στιγμη εχει την 1 γιγα στα 125€. Εδω ΜΟΝΟ 512 μεγα. Και παλι smooth εμπειρια. Πηγαινε στο 635 1
Neg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Υπαρχει εκδοση με 1 γιγα αλλα οχι στγν Ελλαδα. Εδω σρο εξωτερικο που βτισκομαι αυτη την στιγμη εχει την 1 γιγα στα 125€. Εδω ΜΟΝΟ 512 μεγα. Και παλι smooth εμπειρια. Πηγαινε στο 635 Θα συμφωνήσω, ανάμεσα σε Android και Lumnia για αυτή την τιμή και εγώ το Lumnia θα έπαιρνα. 1
yimmiyimmi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 635,ειχα καιρο να δω παντως καταλογο απο κοσμοτε κλπ,τι ληστες ειναι αυτοι ρε παιδια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα