Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα usb στικ το οποιο ειναι συχρονος και καταγραφικο κανει και record. εκανα καπιες εγραφες ολα ειναι οκ μι εγγραφη ομως που παρουσιαζει αυτο το μυνημα Το αρχείο ή ο κατάλογος έχει καταστραφεί και δεν είναι δυνατό να αναγνώσει.το παραξενο ειναι οτι δειχνη το μεγεθος του αρχειου 30,5 mb και στης ιδιοτητες το δειχνη απλα δεν μπορει να το διαβασει το windows media player ενω τα υπολοιπα αρχεια που γραφτηκαν την την ιδια μερα αλλα και την προηγουμενη τα διαβαζη κανονικα. Μπορω να κανω κατι για να ανακτησω? και πως? οποιος μπορει ας απαντησει ευχαριστω.

Δημοσ.

σε ευχαριστω αλλα περιμενοντας καποιον να μου απαντηση πηγα στης ιδιοτητες του εξωτερικου δισκου πατησα εργαλεια και εκανα ελεγχο για ανακτηση κατεστραμενων αρχειων και δυστυχως μετα την ενεργεια χαθηκανε ολα τα αρχεια ακομα και αυτα που παιζανε οποτε τωρα ειμαι πληρως στο σκοταδι και μαλον δεν μπορο να τα ξανανακτυησω παντως ευχαριστω δεν ξερω αν μπορω να κανω τωρα πλεον κατι

Δημοσ.

Μη γράψεις τίποτα μέσα στο USB και δοκίμασε να κάνεις ανάκτηση με το active@ file recovery η με το Mini Tool Power Data Recovery. Δες βίντεο οδηγό αν δε ξέρεις πως, λογικά θα μπορέσεις να τα ανακτήσεις.

Δημοσ.

θα το κανω τωρα και θα σου πω ευχαριστω ξανα

τα βρηκα τα αρχεια η ετσι νομιζω τουλαχιστον αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να τα ακουσω για να δω αν οντως μπορω να τα ανακτησω δεδομενου οτι στη demo version μπορω να κανω recover μονο μεχρι 65 kb και κανενα αρχειο μου δεν ειναι τοσο μικρο οποτε να αγορασω κατι και να μην κανω και δουλεια? υπαρχει τροπος να τα ακουσω να δω αν πραγματι ειναι αυτα? και οτι λειτουργουνε κιολας ενοω να μπορω να τα ακουσω

Δημοσ.

φιλε μου σημερα ξαναεκανα δοκιμη με το ρεκυβα λειτουργησε τα επανεφερα ολα και τα ακουσα και ολα απιστευτο σε ευχαριστο πολυ και με την ευκερια ηθελα να σε ρωτησω αν υπαρχει κατι αναλογο για κινητο τηλεφωνο ειχα καπια νουμερα μεσα και μυνηματα που τα διεγραψα κατα λαθος υπαρχει αναλογο προγραμα να τα επαναφερω? οπως και να χει παντως σε ευχαριστω πολυ καλη σου μερα φιλε μου

Δημοσ.

Καλησπέρα και σε εσένα. Για να μπορέσεις να κάνεις ανάκτηση από συσκευή android, ios κλπ ένας τρόπος είναι αν έχεις κάνει συγχρονισμό με τον λογαριασμό google/apple κλπ και να τα κάνεις ανάκτηση από εκεί, μετά μπορείς από την κάρτα μνήμης να τη συνδέσεις στον υπολογιστή και να κάνεις ανάκτηση όπως και το φλασάκι usb και ένας ακόμα τρόπος μέσω της συσκευής android, ios κλπ, με κάποια εφαρμογή που θα βρεις στο google play/apple store κλπ (δεν έχει τύχει ποτέ να χρησιμοποιήσω καμία, οπότε προσοχή μη κάνεις κάποιο λάθος), όπως και να έχει αν έχει γραφτεί κάτι στη μνήμη μετά τη διαγραφή, δε θα μπορέσει να γίνει ανάκτηση σε μερικά αρχεία. Αν θες περίμενε να σου προταθεί κάποια εφαρμογή από κάποιον που γνωρίζει καλύτερα. Αυτά από εμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...