Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα για καιρό τα creative HQ-80 και με είχαν βολέψει πολύ, λόγω του σχήματος και της σχετικά ικανοποιητικής ποιότητας (μου αρέσει γενικά ο ήχος της creative), αλλά πλέον χάλασαν.

Ακουστικά ψείρες δε χρεισιμοποιώ, δεν τα βολεύομαι - δεν τα αισθάνομαι σταθερά, αλλά και λόγω υγειινής. Ούτε hands free, λόγω ακτινοβολίας. Κυκλωφορούσα με τα creative συνεχώς στο δρόμο και παντού, ακούγοντας μουσική ή παίζοντας παιχνίδια και παρακολουθόντας βίντεο. Ιδιαίτερο πρόβλημα με το βάρος των ακουστικών δεν έχω, η ποιότητα με ενδιαφέρει, αλλά φαντάζεστε τα σχόλια των γύρω, αν με βλέπουν συνεχώς να κυκλωφορώ με τα sennheiser HD στο κεφάλι;

Ξέρετε κάποια διακριτικά ακουστικά, με όσο γίνεται καλή ποιότητα, που μπορώ να παραγγείλω από κάπου (είμαι επαρχεία); Αν είναι δυνατό, θα προτιμούσα να περνάνε πίσω από το κεφάλι, κάτω από τα μαλλιά (έχω ως το λαιμό μαλλιά), και όχι πάνω από το κεφάλι.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Επεξ/σία από White__Dragon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

koss porta pro ή koss ksc75

γενικα η koss εχει πολλες επιλογες σε αυτο που ψαχνεις, απλα ευτες οι 2 ειναι οι καλυτερες. σε amazon/ebay θα βρεις πολυ καλυτερες τιμες απο οτι στην ελλαδα btw

επισης δες απο sennheiser τη σειρα px (px100) , αν και νομιζω το koss portapro ειναι ακριβως αυτο που ζητας

Επεξ/σία από Rocket_Raccoon
Δημοσ.

Τα koss ksc75 μου αρέσουν πολύ. Ευχαριστώ!

Γιατί στην Ελλάδα στο skroutz τα εμφανίζει μόνο σε 2 καταστήματα;

Τα ψιλοβιάζομαι. Στο amazon τα είδα μόνο 12,5 δολάρια, ενώ στην ελλάδα 43 ευρώ. Μου κάνει εντύπωση τέτοια διαφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα να φτιάξω paypal να τα αγοράσω από το ebay, αλλά μου είπαν ότι δε λειτουργεί το paypal για Ελλάδα τον τελευταίο ενάμισι μήνα και μου έδωσαν prepayed visa. Μπορώ να κάνω δουλειά με αυτήν ή όχι;

Επεξ/σία από White__Dragon
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πληροφοριακά, τα ακουστικά τα έχω μήνες τώρα και τα θεωρώ αρκετά καλά. Πολύ άνετα στα αυτιά· πολλές φορές ξεχνώ ότι τα φοράω. Τα μπάσα εξαρετικά, δεν περίμενα να είναι τόσο βαθιά· τα μεσαία καλά· τα πρίμα μόνο δε μου αρέσουν, αλλά για κάποιον μη απαιτητικό στις υψηλές είναι ok.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...