stevengreeceGR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Καλα τετοια χαρακτηριστθκα ουτε το Moto g 2013. Δεν ειχε. Χαλια οθονη οπως και χαλια design. Το ονομα τι τους ηρθε s4. Εχει βγει s6 αμα το ξερουν. Φοραει τοσο παλια εκδοση Android. Android 4.4.2 μεχρι και οι πετρες γελανε . Καλα εδω οι αγνωστες εταιρεις ή οι κινεικες βαζουν lollipop. Η τιμη του με σοκαρει! Η Samsung βλεπω καταληγει στα μαπα κινητα οπως η LG. Π.χ. Lg max, lg l bello 2 κλπ. Αυτα απο μενα.
i96gs Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Παιδιά επειδή τυχαίνει να έχει σχεδόν ταυτόσημα χαρακτηριστικά με το A3 της γυναίκας μου, έχω να δηλώσω ότι παρόλο τα “ευτελή” στα χαρτιά χαρακτηριστικά, το κινητό είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ γρήγορο σε όλες τις λειτουργίες του (ειδικά μετά την πρόσφατη αναβάθμισή σε Lollipop μιας και εκμεταλλεύεται πια την 64bit αρχιτεκτονική του). Δεν έχει καμία σχέση με την ταχύτητα του απλού S4 mini το οποίο το έχω τεστάρει οντάς το κινητό κολλητού μου. Πιστεύω ότι και το νέο S4 mini θα είναι στα επίπεδα του Α3. Just try it…
eko13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 και να υποθέσω ότι θα φοράει lolipop, ενώ το παλιό / ίδιο S4 mini το άφησε οριστικά στην 4.4.2 Λαθος υποθετεις!! δεν εχει λολιποπ! Εχει την 4.4.4 ενω το παλιο εχει την 4.4.2! 2
elpapam Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 ότι ποιο πρωτότυπο έχω δει τα τελευταία χρόνια... Μπράβο Samsung...! Ξέρεις εκτός το (+) Plus βγάλε και το (-) Minus... και θα είσαι έτοι φωτός μπροστά! 2
voltmod Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 gt-i9195i αυτο εδινε η vodafone Thanks... πάει, πέρασε... Πάω για 640 για την γυναίκα... δεν αλλάζω γνώμη
Tragic! Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 ότι ποιο πρωτότυπο έχω δει τα τελευταία χρόνια... Μπράβο Samsung...! Ξέρεις εκτός το (+) Plus βγάλε και το (-) Minus... και θα είσαι έτοι φωτός μπροστά! Μην ειρωνεύεσαι, είναι πολύ προσεγμένη και εξελιγμένη συσκευή σε σχέση με την απλή έκδοση-σε πολύ καλή τιμή με υπεραρκετά specs και άριστη ποιότητα κατασκευής. Οπότε πήγαινε σε ένα κατάστημα κοσμοτέ ή κώτσος, πιάσε το να δεις την premium κατασκευή του και τη smoothιά του πριν μιλήσεις, αμαθή και προκατειλλημένε φανμπόι.
Neg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μην ειρωνεύεσαι, είναι πολύ προσεγμένη και εξελιγμένη συσκευή σε σχέση με την απλή έκδοση-σε πολύ καλή τιμή με υπεραρκετά specs και άριστη ποιότητα κατασκευής. Οπότε πήγαινε σε ένα κατάστημα κοσμοτέ ή κώτσος, πιάσε το να δεις την premium κατασκευή του και τη smoothιά του πριν μιλήσεις, αμαθή και προκατειλλημένε φανμπόι. Smoothia και Premium κατασκευή. Για την Samesung είναι αυτά τα χαρακτηριστικά; Μαλλον εσύ είσαι το Fanboy. Εγώ βλέπω ενα παχύ πλαστικό κινητό με την ίδια κακιά κατασκευή που είχε το S3 και το S4 με μια τραγική ανάλυση οθόνης, όπως πάντα 15 διαφορετικά Specs για να τραβήξουν το μάτι και το παλιό κακο TouchWiz που θα κάνει την συσκευή να σέρνεται και σίγουρα θα τρέχει με Outdated Android έκδοση. Άσε που με 239€ αγοράζεις μεταχειρισμένο iPhone 5 16gb ή Nexus 5 σε άριστη κατάσταση.
Tragic! Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Smoothia και Premium κατασκευή. Για την Samesung είναι αυτά τα χαρακτηριστικά; Μαλλον εσύ είσαι το Fanboy. Εγώ βλέπω ενα παχύ πλαστικό κινητό με την ίδια κακιά κατασκευή που είχε το S3 και το S4 με μια τραγική ανάλυση οθόνης, όπως πάντα 15 διαφορετικά Specs για να τραβήξουν το μάτι και το παλιό κακο TouchWiz που θα κάνει την συσκευή να σέρνεται και σίγουρα θα τρέχει με Outdated Android έκδοση. Άσε που με 239€ αγοράζεις μεταχειρισμένο iPhone 5 16gb ή Nexus 5 σε άριστη κατάσταση. Ειρωνευόμουν. Ευχαριστώ. 1
Neg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ειρωνευόμουν. Ευχαριστώ. Pardon me, δεν το πρόσεξα.
Tragic! Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Pardon me, δεν το πρόσεξα. Χαχα ήμουν πειστικός όμως εε. ον τόπικ τώρα: καλά τι σκουπίδι είναι αυτό; 1
alexzzz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Για μια στιγμή όταν διάβαζα τον τίτλο νόμιζα ότι διάβαζα είδηση από το κουλούρι 7
Neg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Χαχα ήμουν πειστικός όμως εε. ον τόπικ τώρα: καλά τι σκουπίδι είναι αυτό; Η Samsung πιστεύει οτι βγάζοντας 10 διαφορετικά μοντέλα με την ίδια εμφάνιση θα κερδίσει, μα το παιχνίδι το έχει ήδη χάσει. Με το να προσπαθεί να κοροϊδέψει με τα Specs και με το να Ειρωνεύεται τους αντιπάλους δεν κάνει κάτι. Τα στατιστικά δείχνουν ότι η Apple πουλάει ασταμάτητα, ακολουθούν οι αντίπαλες HTC, LG κλπ και η Samsung είναι σαν το παιδάκι που λέει γιατί να έχει αυτός αλουμίνιο θέλω και εγώ, γιατί να έχει αυτός Plus στο όνομα θέλω και εγώ (Άσχετα αν το κινητό είναι Mini).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα