Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ftp

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω dsl συνδεση και ειχα μια ftp που λειτουργουσε κανονικα.Προχθες συνδεσα με χρηση switch το pc μου με το laptop και το xbox. Τωρα οταν συνδεεται ο BooletProof server μου εμφανιζει δυο IP :

Logging to screen : enabled.

4/11/2003 10:44:14 μμ - FTP Server On-line : IP(s) 192.168.0.4,213.5.19.198, on port 500

και ενω εγω συνδεομαι με την ftp

μου αλοι φιλοι δεν μπορουν να συνδεθουν.Υπαρχει καμμια λυση στο προβλημα μου????.Το dsl modem μου ειναι usb Robotics και εχω XP.Ευχαριστω. :D :D :D

Δημοσ.

Γιάννης_(Platano),

Υπαρχει καμμια λυση στο προβλημα μου????.

Nαι βέβαια. Προσωρινά μπορείς όπως θα κατάλαβες αντί να συνδέονται οι φίλοι σου σε εσένα να συνδέεσε εσύ με τους φίλους σου. :P

Προσωρινά πάντα γιατί αυτό δεν είναι λύση. :?

Δημοσ.

Go ----run---type cmd [enter]---type ipconfig [enter]

Grapse mas meta ti ips sou bgazei sto ipconfig. Mporei na xreiasths na kaneis port mapping alla den eimai sigouros (to modem sou douleuei kai os router ?)

Δημοσ.
Go ----run---type cmd [enter]---type ipconfig [enter]

Grapse mas meta ti ips sou bgazei sto ipconfig. Mporei na xreiasths na kaneis port mapping alla den eimai sigouros (to modem sou douleuei kai os router ?)

Σε ευχαριστω πολυ.Το modem δεν ειναι και router.Mου βγαζει τα εξης:

ip.jpg

Το προγραμματακι no-ip που εχω για να παρακολουθει τις αλαγες της dynamic IP βλεπει την 213.5.19.198

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει και firewall για τα inbound connections στο port 500 τοτε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Δώσε τους φίλους την πραγματική σου ip δηλ τα νούμερα και όχι την no-ip (ξέρεις υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα και ο DNS server της no-ip. Αλλά γενικά είμαι clueless για την περιπτωσή σου.

Δημοσ.

Γιάννη, σίγουρα ΔΕΝ φταίει το switch πάντως για το πρόβλημα. :)

Αν θυμάμαι είχες αλλάξει το όνομα του server σου (νέο όνομα υπολογιστή: server) μήπως άλλαξες και τίποτα άλλο σχετικά;

Δημοσ.
Connecting to giannis58.no-ip.com

Connected to giannis58.no-ip.com -> IP=213.5.19.198 PORT=500

Τι ενοεις Σωτηρη??? Αλλαξα το πρωι και την port στην ftp απο 500 σε 250.Παλι εγω μεν απο το pc μου μπαινω αλλα απο τη δουλεια που δοκιμασα τωρα τιποτα.... :twisted: :twisted: :twisted: Χθες βραδυ ειπα σε ενα φιλο να μπει με την 213.... κλπ αλαλ και παλι τιποτα.Δεν ξερω μονο μηπως ενδιαμεσα ειχε αλλαξει η dynamic IP μου.Λεω σημερα να ζητησω απο την ACN στατικη IP μηπως και αλλαξει τιποτα.... :?: :?: :?:

Δημοσ.

εννοω Γιαννη οτι εγω χτες λιγο πριν κανω το ποστ ειχα μπει κανονικα μεσα.

τωρα το πρωι δεν ξερω εαν ειναι κλειστο το Ftp αλλα δεν μπορω να μπω.

Δημοσ.
εννοω Γιαννη οτι εγω χτες λιγο πριν κανω το ποστ ειχα μπει κανονικα μεσα.

τωρα το πρωι δεν ξερω εαν ειναι κλειστο το Ftp αλλα δεν μπορω να μπω.

Καλα καταλαβα λοιπον αλλα μου εκανε εντυπωση ....Και τωρα ανοιχτη ειναι η ftp αλλα σε port 250 .Αλλαξα μηπως και κατι μπλοκαρε την port 500 .Σε αυτη δοκιμασες ή στην500 ??? :?: :?: :?:

Δημοσ.
Εχω dsl συνδεση και ειχα μια ftp που λειτουργουσε κανονικα.Προχθες συνδεσα με χρηση switch το pc μου με το laptop και το xbox. Τωρα οταν συνδεεται ο BooletProof server μου εμφανιζει δυο IP :

4/11/2003 10:44:14 μμ - FTP Server On-line : IP(s) 192.168.0.4' date='213.5.19.198, on port 500[/color']

και ενω εγω συνδεομαι με την ftp

μου αλοι φιλοι δεν μπορουν να συνδεθουν.Υπαρχει καμμια λυση στο προβλημα μου????.Το dsl modem μου ειναι usb Robotics και εχω XP.Ευχαριστω. :D :D :D

Πιστευω οτι το προβλημα ειναι οτι βλεπει 2 IP.

4/11/2003 10:44:14 μμ - FTP Server On-line : IP(s) 192.168.0.4,213.5.19.198, on port 500

Γιατι ομως???

Μηπως απο εδω που αναφερει κατι για dynamic ip θελει κατι???

:?: :?: :?:

ip.jpg

Δημοσ.

Τελικα το προβλημα ηταν...εως αστειο!!!!Στις ιδιοτητες του τοπικου δικτυου ηταν κλικαρισμενο το τειχος προστασιας !!!!!!!!!! Ενας... τρισδιαστατος υιος (3d) εκανε το θαυμα του !!!!!Ο νοων νοειτω!!!! :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...