Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο hitachi 1tb (δν ξέρω ακριβώς το μοντέλο) και ξαφνικά ενώ τον αναγνωρίζει σαν δίσκο d τον βλέπει άδειο ( λέει πως είναι 0bytes) και δεν φαίνεται κανένα αρχείο π έχω μέσα. Αραιά και που τον ξαναβλέπει σωστά για λίγο αλλά όταν ανοίγω έναν φάκελο τον δείχνει κι αυτόν άδειο. Δοκίμασα defragment από άλλο pc που τον έβλεπε σωστά αλλά τίποτα.Δεν νομίζω να φταίει το pc γιατί και στον άλλον που τον έβαλα για defragment μετά από λίγο ούτε αυτός τον έβλπε σωστά. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεχτη.

Δημοσ.

Δεν δείχνει ουσιαστικά τίποτα οποτε αλλου ειναι το πρόβλημα μαλλον σκέφτομαι για την θήκη που ειναι ο δίσκος μπορει να έχει πρόβλημα , αν δεν ειναι σε εγγύηση δοκίμασε να τον βγάλεις απο την θήκη του και να τον δοκιμάσεις σαν εσωτερικό σε καποιο αλλο pc να δείς πως συμπεριφέρεται εκει

Δημοσ.

Δεν δείχνει ουσιαστικά τίποτα οποτε αλλου ειναι το πρόβλημα μαλλον σκέφτομαι για την θήκη που ειναι ο δίσκος μπορει να έχει πρόβλημα , αν δεν ειναι σε εγγύηση δοκίμασε να τον βγάλεις απο την θήκη του και να τον δοκιμάσεις σαν εσωτερικό σε καποιο αλλο pc να δείς πως συμπεριφέρεται εκει

Μάλιστα. Θα το δοκιμάσω και αυτό. Αν δουλέψει σαν εσωτερικός τότε ίσως τον αφήσω και εσωτερικό. Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

Αν δουλέψει σαν εσωτερικός μπορείς κάλλιστα να αγοράσεις μια εξωτερική θήκη και να τον έχεις σαν εξωτερικό πάλι

Δημοσ.

Αν δουλέψει σαν εσωτερικός μπορείς κάλλιστα να αγοράσεις μια εξωτερική θήκη και να τον έχεις σαν εξωτερικό πάλι

Φίλε Spank με έσωσες! Άνοιξα το dock (είχε παντού κλιπσακια και μου πηρε κανα μισάωρο για να μην τα σπάσω) και τον έβαλα στη θεση του cd rom μιας και δεν είχα άλλο sata καλώδιο εύκαιρο. Δούλεψε άψογα! Τον ξαναέκλεισα στο dock και ακόμα δουλεύει άψογα οπότε φαντάζομαι για κάποιο λόγο δεν έκανε καλή επαφή με το pcb του dock! Ευχαριστώ και πάλι !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...