imblish Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 λοιπον παιδες εχω μια απορια εχω cyta και δινει voip θελω να δωσω τηλεφωνο στο απο πανω σπιτι σκεφτομουν μια τετοια λυση Site: ρευμα αλλα επειδη ειναι και λιγο ακριβο αλλα λεει οτι και τωρα δεν γινονται παραγγελιες εχει ασχοληθει κανεις να κανεις μετατροπη καλωδιο τηλεφωνικο στην μια ακρη τηλεφωνικο στην αλλη utp για να περασει μεσα απο Powerline που το εχω ηδη ? και πως θα φτιαξω ενα τετιο αν ξερει κανεις συνδεσμολογια ευχαριστω. αυτο θα κανει δουλεια?
imblish Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 ρε παιδια κανεις ? http://olpc.skroutzstore.gr/p.APOKTISTE-PRIZA-GIA-STATHERO-TILEFONO-OPOU-ESEIS-THELETE-MESA-STO-SPITI-SE-1-LEPTO-Wireless-Phone-Jack.53235.html
jkoukos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέσω powerline περνά μόνο το Ethernet δίκτυο και όχι οτιδήποτε άλλο (π.χ. τηλεφωνία). Η συσκευή που δείχνεις είναι ένα απλό ζεύγος DECT ασύρματης επικοινωνίας και απλά σου δίνει έτοιμο το τηλεφωνικό σήμα σε κατάλληλη υποδοχή. Την ίδια επιτυχία θα έχεις με οποιαδήποτε τηλεφωνική συσκευή DECT. 1
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 τηλεφωνο μεσα απο το Powerline Οχι.αν μπορεις να επιστρεψεις την γραμμη με το spare ζευγαρι στον κατανεμητη και απο εκει να κανεις γεφυρα για τον πανω οροφο ναι μπορεις να το κανεις αν πιανουν τα χερια σου παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα