Innersense Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Άντε πάλυ η ίδια ιστορία και με την έλευση των 10. Πάνω που έχω ολοκληρώσει την διαδικασία μετάβαση σε Windows 10 τρώγοντας στη μάπα όλη την ταλαιπωρία της αναβάθμισης πρώτα του κλειδιού και μετά το καθαρό format, πάνω που έχω ξεκινήσει και εγκαθιστώ τα προγράμματα από τον εξωτερικό σκληρό, εκείνος μετά από κάποιο restart αποφασίζει να μη δουλέψει και να εμφανίζεται ως raw που χρειάζεται format. Ok, γνωστή η διαδικασία κατεβάζω το TestDisk μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα είναι λίγο ανυσηχιτικά. Διαλέγοντας το partition και πατώντας πάνω του "P" για να δείξει τα περιεχόμενα δεν τα δείχνει.... Με έχει προβληματίσει λίγο το θέμα γιατί είχα συνηθίσει με το TestDisk να λύνεται το θέμα το χαλασμένου partition table και να μη χρειάζεται καν recover ο σκληρός. Ξεκίνησα να ψάχνω με άλλα προγράμματα και πέτυχα το EaseUS PartitionRecovery το οποίο στα properties του δίσκου μου δείχνει κανονικά και το όνομα του Partition και το πόσο ελεύθερο χώρο έχει. λογικά θα πρέπει να ήταν οκ για restore αλλά δεν το κάνει! Έχει κανένας καμία άλλη καλή πρόταση για πρόγραμμα/μεθοδολογία γιατί ίσως έχω μείνει λίγο πίσω σε σχέση με τα προγράμματα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
mafiozoskotsos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα. Μήπως δε γίνεται επειδη δεν έχει κενό χώρο για να κάνεις ανάκτηση. γιατί θα πρέπει να μεταφέρεις κάπου αλλού τα αρχεία σου.
Innersense Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δεν προσπαθώ να κανω Restore των περιεχομένων (προς το παρών) και ακόμα και αν προσπαθούσα δεν θα το έκανα πάνω στον ίδιο δίσκο. Ο δίσκος είναι 500GB και έχει 3GB ελεύθερα. Προσπαθώ να κάνω recover/repair watever του Partition Table του σκληρού
mafiozoskotsos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Ναι σωστά, λάθος κατάλαβα,Το δοκίμασα και εγώ και αρχίζει να φορτώνει μόνο του μετά το Next. μήπως επειδή είναι μεγαλύτερος δίσκος αργεί περισσότερο... Φαντάζομαι έχεις τσεκάρει την υγειά του δίσκου. Αν δεν δουλεύει αυτό δοκίμασε και κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως το Mini Tool Power Data Recovery έχει επιλογή για Damaged Partition Recovery και Lost Partition Recovery (το οποιο το έχω χρησιμοποιήσει για τον ίδιο λόγο με επιτυχία) η κάποιο άλλο παρόμοιο. Γιατί από ότι φαίνεται μάλλον το EaseUS δε κάνει ανάκτηση Damaged Partitions. Αν δε σου δουλέψει τίποτα η τελευταία λύση είναι ανάκτηση δεδομένων. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2015 από mafiozoskotsos
Innersense Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Thanks, θα κοιτάξω τα δυο που γράφεις και θα επανέλθω
Innersense Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Τελικά χρησιμοποίησα το Active Partition Recovery και είδε το Partition. το περίεργο είναι ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε επιλογή μόνο για να φτιάξει image (είχε και για partition fix αλλά δεν δούλεψε) και έτσι πήρα image του partition αλλά όταν το έκανα restore δεν επέστρεψαν όλα τα αρχεία μου λείπουν κάποια GB και προσπαθώ να καταλάβω γιατί... Άβυσσος η ψυχή των restoring προγραμμάτων...
mafiozoskotsos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Για δες την υγεία του μήπως έχει κατεστραμμένα sectors και δε μπορεί να τα ανάκτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα